Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!

Борисов: Няма да излизаме от парламента, за да им е "тегаво" на управляващите
Обновена: 28 май 2014 14:00 | 28 май 2014 10:07, Веселина Йорданова
282
Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Всички да преодолеят егото си и да отидем на предсрочни избори, призова за пореден път лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Борисов се аргументира с това, че конфигурацията в НС вече няма да е същата след резултатите от евровота.

"Сега как да работят – виждате ги, те са като болни прасета вътре, седят и се гушат, и не знаят какво да правят. Какви ремонти, какви кабинети, какво ще правят тези хора", попита той.

Според него от левицата не могат да излъчат еврокомисар, след като не могат да си подредят кой да е първи и втори в листата.

Лидерът на ГЕРБ обаче не очаква кабинетът да подаде оставка, защото „това са хора без морал“. Той обаче предупреди, че всички, които подкрепят правителството, ще са съпричастни към катастрофата, в която вече България е влязла.

Надявам се всички тези партии, които са извън парламента, да се съюзяват, да излизат и те да говорят, каза още той и допълни, че от ГЕРБ няма да излязат от парламента, защото на управляващите ще им е по-комфортно, „а сега поне им е тегаво“.

Още по темата
Борисов заяви, че в Брюксел всички са го посрещнали „на крака“ след изборната победа на евровота.

Това, че победих лидера на ПЕС в България и то разгромяващо, много силен оттенък има в Европа и това, че от България не влязоха националисти, разясни той.

По думите му това показва, че българският народ е много мъдър и „лъжите, които една година им спретваха колегите от „Атака“, не са останали без последствия за тази партия“.

Борисов определи като „абсолютни лъжи“ обвиненията на националистите, че работи заедно с „България без цензура“ на Николай Бареков.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че по-големият проблем е това, че вотът на недоверие не е първа точка в дневния ред на парламента.

Те се правят, че нищо не се е случило в неделя, а вече политическото пространство е различно, те не са победили нито за парламентарни избори за българския парламент, нито в неделя на вота на недоверие. Две партии се разсипаха от тази тройна коалиция – БСП и „Атака“ ги няма, заяви Борисов.

Той попита 34 000 гласа ли са „техническа грешка“ и коментира, че представянето на преференциалния вот за 15-ия в листата на левицата Момчил Неков като такава е опит да бъде обиден електоратът на БСП.

Вижте повече във видеото


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
2
 
! Отговори
Сталин преди 9 години
До Анонимен 7Тогава ДПС ще е първа политическа сила.Кандидати има, но няма да ги намериш по масовите медии. Чети и ще намериш кандидати.
11
6
 
8
 
! Отговори
ime преди 9 години
Ще напуснем залата - ще останем.*** ми - дойде ми.Дайте ми властта, че ми беше малко.
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То ако всички преглътнат егото си, точно ти трябва да спреш да настояваш за нови избори и да приемеш фактите, че коалицията разполага с повече депутати от теб.
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Доган нахака ли ти го в *** Методиев ,хайде радвай се сега *** загубен.
8
10
 
11
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Реално е спечелил само 10% от хората с право на глас. Язък му за реването и цивренето по цял ден. Орева държавата последната година. Но, ще има веселба, пак се насъсква банкянското *** и ще се изхвърля като *** на сгурия.
7
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха ха ха - Борисов да говори за егото на другите???
6
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На следващите избори никой да не ходи да гласува. Основанието - липса на достойни кандидати. Едва тогава ще се ударят в главите, че всички са кръгли нули.
5
5
 
9
 
! Отговори
Сталин преди 9 години
Пъмпкина се оказва обикновен нагъл ***. Бягай да риташ топка бибита, но си вземи хапчетата, че кръвното как го имаш и току виж го нямаш.
4
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов, ти като имаш морал защо не се отказа от имунитета си и не отиде на съд!
3
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво нещо е власта мама му стара. Тия направо лигите им текът. Направо нямат търпение да вземат власта и да лапат милионите хич не им се чакат още 3 години, очите им са се оцъклили като тройни барове на ротативка. Управляващите пък са се хванали за власта като пиавици и нямат никакво намерение да я сдават. А хората само гледаме и на върволици ходим да им я даваме тази власт. Какъв порочен затворен кръг. Ако беше демокрацията истинска, трябваше, който е управлявал веднъж, да няма право втори път
2
7
 
16
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Както и да въртят кабинета Орешарски е все едно кучето да си гони опашката-върти се в кръг и нищо. Този парламент е с изчерпана енергия за работа. Предсрочните избори ще отпушат политическата криза. Няма значение кой ще спечели само да не е БСП или ДПС. Тези две партии са проклятието на България и носят само нещастие и бедност.
1
24
 
20
 
! Отговори
z преди 9 години
Хахаха. точно Бойко *** ли говори за его?! *** наглото животно!