Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!

Борисов: Няма да излизаме от парламента, за да им е "тегаво" на управляващите
Обновена: 28 май 2014 14:00 | 28 май 2014 10:07, Веселина Йорданова
282
Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Всички да преодолеят егото си и да отидем на предсрочни избори, призова за пореден път лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Борисов се аргументира с това, че конфигурацията в НС вече няма да е същата след резултатите от евровота.

"Сега как да работят – виждате ги, те са като болни прасета вътре, седят и се гушат, и не знаят какво да правят. Какви ремонти, какви кабинети, какво ще правят тези хора", попита той.

Според него от левицата не могат да излъчат еврокомисар, след като не могат да си подредят кой да е първи и втори в листата.

Лидерът на ГЕРБ обаче не очаква кабинетът да подаде оставка, защото „това са хора без морал“. Той обаче предупреди, че всички, които подкрепят правителството, ще са съпричастни към катастрофата, в която вече България е влязла.

Надявам се всички тези партии, които са извън парламента, да се съюзяват, да излизат и те да говорят, каза още той и допълни, че от ГЕРБ няма да излязат от парламента, защото на управляващите ще им е по-комфортно, „а сега поне им е тегаво“.

Още по темата
Борисов заяви, че в Брюксел всички са го посрещнали „на крака“ след изборната победа на евровота.

Това, че победих лидера на ПЕС в България и то разгромяващо, много силен оттенък има в Европа и това, че от България не влязоха националисти, разясни той.

По думите му това показва, че българският народ е много мъдър и „лъжите, които една година им спретваха колегите от „Атака“, не са останали без последствия за тази партия“.

Борисов определи като „абсолютни лъжи“ обвиненията на националистите, че работи заедно с „България без цензура“ на Николай Бареков.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че по-големият проблем е това, че вотът на недоверие не е първа точка в дневния ред на парламента.

Те се правят, че нищо не се е случило в неделя, а вече политическото пространство е различно, те не са победили нито за парламентарни избори за българския парламент, нито в неделя на вота на недоверие. Две партии се разсипаха от тази тройна коалиция – БСП и „Атака“ ги няма, заяви Борисов.

Той попита 34 000 гласа ли са „техническа грешка“ и коментира, че представянето на преференциалния вот за 15-ия в листата на левицата Момчил Неков като такава е опит да бъде обиден електоратът на БСП.

Вижте повече във видеото


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да пишете минусчета все тая, всички ви видяха сеира!номер 15 ще има дълго да го сънувате, милички!Тоя дето по-долу се опитва да смята колко били гласували за ГЕРБ, що не сметнеш за БйеСйеПйе колко са гласували-и колко са неграмотни /ОЧЕВАДНО/ *** и най-простата ***, останала по селата!Да не говорим, че за малко и ДПС да имат повече гласове от вас!!!Кеф за душата са тия резултати!
191
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха!От Позитаник явно и последните заграбени пари ще ги дадат за тролчета!То ясно се видя кой не просто купува гласове, а изнудва хора да гласуват за тях като ги държи в мизерия и крепостничество-осем часа на опашка за месо в Бобовдол, опашки за кренвирши,верно ли бе?!!!Това 21 век ли е?!!Защо търпите това?!!!
190
3
 
6
 
! Отговори
Бочко преди 9 години
*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА !Тая клоака никога няма да си тръгне сама, дори на сила няма да си тръгне... Необходимо е да жертвопринушим 240 или малко повече паразита публично! Дали ще ги разпъваме на кръст бесим, разстрелваме или обезглавяваме е без значение защото следващите 240 плазмодея ще си правят доста по-добре сметката кой е народа и кои са те! Също смятам че на лидерите на партии трябва да им позволим да си видят собствените черва на жълтия паваж от който всеки ден се гаврят с народа!
189
3
 
12
 
! Отговори
punio преди 9 години
Наистина ли ни мислят за чак толко ***, на всички с малко мозък е ясно, че това са купени избори и поне 80% от гласувалите им е платено или са изнудени... Баси наглярите мазни, дано се задавите дано... А тия дето са взели парите, после да не реват... на идващите на власт по този начин винаги ще им е изгодно да ги държат гладни и голи, за да могат после да ги въртят/купуват евтино. *** трябва и малко да се помисли... за съжаление обаче, това е реалността, и надежда за промяна реално няма.
188
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Халюцинации и пак халюцинации! Нека направим равносметка: Общо гласували 2,3млн. от имащи право 6,5млн. избиратели.От 6,5млн избиратели гласували за ГЕРБ 650хил. От тези 650 000 480 000 ***. (забравете песните за младата и образована жена вишистка).И какво излиза? ХОРАТА ПРОСТО НЕ ВИЖДАХА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТ!!! И ако с 200хил. гласа от 6,5млн. избиратели герберите искат властта не виждам как ще стане,защото не сме забравили "черното герберско робство" от 2009-2013 м.февруари!!! НИКОГА ВЕЧЕ!
187
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тука резервирано само за ***
186
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"......Всички да преодолеят егото си и да отидем на предсрочни избори, призова за пореден път лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента...."Че ти това твоето ЕГО преодоля ли го най-сетне?!
185
3
 
8
 
! Отговори
681 преди 9 години
До bs Никога нема да отиде тоя завалия в европарламента, щото просто не знае чужд език, а за там едно от условията е това да владееш поне един западен такъв!
184
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На този човек не му спряха халюцинациите --пак победи но какви не си задава въпроса --за да си го зададе обаче се изисква наличието на мисловен процес ,който при него се вижда че се свежда до егото му
183
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кратко,точно и ясно "Всички да преодолеЯТ егото си и да отиваме на избори!".Само че едно ЕГО остава,това на Борисов.Да беше казал "Всички да преодолеЕМ егото си и да отиваме на избори!" .Става.Да,ама не.Супер ЕГО е това.Будалите свършиха.Аз предлагам правителство на националното съгласие с ограничен мандат от 2(две) год. и премиер Борисов,вицета от всички партии които ще влязат в парламента,министрите да са от неправителствените организации.Шеф на парламента да е от най-малката парламентарна група.Президентчето може да остане.
182
6
 
5
 
! Отговори
МКС преди 9 години
Няма отърване сега от БСП.Яко са се закотвили и няма мърдане...вовеки веков ще ни управляват.Серго каза че тези които са искали да свалят БСП от НС са вече в "небитието на политиката" Добре бе чичко Серг...ами ако стане както в Тайланд?Идват военните изнасят те с парцалите от НС и шут в Г*ЗА към Москва!Ама то и едни военни имамееее......Хюстън имаме проблем!
181
3
 
13
 
! Отговори
bs преди 9 години
На този не му ли омразна едно и също да повтаря... да вземат него да пратят в европарламета та да не го гледаме повече..баси ограничения човек...
180
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барека подава ръка на Станишката и от ГЕРБ ще лапат на Станишката - .... Чак сега Бойко го разбра това, защото беше заслепен от реваншизъм и си мислеше, че е спечелил. Станишката е много голям хитрец. Бойко е проста мутра с болно его. Волен вече е политически труп. Барека е новият играч в българската политика. Ще видим докога обаче... ДПС, както винаги си имат своя етнически и религиозен вот. *** карабини си гласуваха под строй, както винаги. Това е накратко положението в политиката у нас.
179
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудовищно купуване на гласове от страна на герб, това е истината. В България нищо не става честно, за съжаление.
178
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ се провалиха във всичко, докато бяха на власт. Само в купуването на гласове и източването на държавата се доказаха.
177
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички разкриха мутрите от герб, всички им знаят схемите и номерата. Как може още да има овце, които да гласуват за тях?!
176
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставка заради? В какво се провали правителството, кое не върви? Държавата се стабилизира във всяко едно отношение!
175
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко тръгнал да казва дали БСП не иска Станишев, голям наглец е, пак го доказа. Станишев е уважаван в цяла Европа, Тиквата никой не го знае!
174
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** от Банкя да научи един-два чужди езика, да прочете няколко библиотеки с книги, тогава ще има право да коментира Станишев.
173
1
 
5
 
! Отговори
ялова работа преди 9 години
май по-добре е господин Борисов да се поразвърти из родината и да си укрепи редиците, защото едни рогца се показват и май готвят да му подложат нова динена ***. Какъв бюрек, какъв дудук какъв пес. Осигуриха си време да обработят материала, че правата вяра е права, дори, когато съгреши