Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!

Борисов: Няма да излизаме от парламента, за да им е "тегаво" на управляващите
Обновена: 28 май 2014 14:00 | 28 май 2014 10:07, Веселина Йорданова
282
Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Всички да преодолеят егото си и да отидем на предсрочни избори, призова за пореден път лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Борисов се аргументира с това, че конфигурацията в НС вече няма да е същата след резултатите от евровота.

"Сега как да работят – виждате ги, те са като болни прасета вътре, седят и се гушат, и не знаят какво да правят. Какви ремонти, какви кабинети, какво ще правят тези хора", попита той.

Според него от левицата не могат да излъчат еврокомисар, след като не могат да си подредят кой да е първи и втори в листата.

Лидерът на ГЕРБ обаче не очаква кабинетът да подаде оставка, защото „това са хора без морал“. Той обаче предупреди, че всички, които подкрепят правителството, ще са съпричастни към катастрофата, в която вече България е влязла.

Надявам се всички тези партии, които са извън парламента, да се съюзяват, да излизат и те да говорят, каза още той и допълни, че от ГЕРБ няма да излязат от парламента, защото на управляващите ще им е по-комфортно, „а сега поне им е тегаво“.

Още по темата
Борисов заяви, че в Брюксел всички са го посрещнали „на крака“ след изборната победа на евровота.

Това, че победих лидера на ПЕС в България и то разгромяващо, много силен оттенък има в Европа и това, че от България не влязоха националисти, разясни той.

По думите му това показва, че българският народ е много мъдър и „лъжите, които една година им спретваха колегите от „Атака“, не са останали без последствия за тази партия“.

Борисов определи като „абсолютни лъжи“ обвиненията на националистите, че работи заедно с „България без цензура“ на Николай Бареков.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че по-големият проблем е това, че вотът на недоверие не е първа точка в дневния ред на парламента.

Те се правят, че нищо не се е случило в неделя, а вече политическото пространство е различно, те не са победили нито за парламентарни избори за българския парламент, нито в неделя на вота на недоверие. Две партии се разсипаха от тази тройна коалиция – БСП и „Атака“ ги няма, заяви Борисов.

Той попита 34 000 гласа ли са „техническа грешка“ и коментира, че представянето на преференциалния вот за 15-ия в листата на левицата Момчил Неков като такава е опит да бъде обиден електоратът на БСП.

Вижте повече във видеото


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
1
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
преодолейте си егото и ме направете мин на вътрешните работи , да ви арестувам всички и докато неприключа лично производството ще ви държа в ареста , но няма да чъете думата невинен , лично ще ви изготвя обвинителните актове и лично ще се заема да ви прочета присъдите на всички до един , няма тоз , няма оня , и лично ще ви откарам в БЕЛЕНЕ ДА СЛУШАТЕ БУЧЕНЕТО НА РЕКАТА ЩОТ ВСИЧКИ СТЕ ЗА ТАМ , И *** ПО УЛИЦИТЕ ЩЕ ПРИБЕРА .
231
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тегаво-дума употребявана от кандидат министър-председател. Българи осъзнайте се, човек със средно ниво на интелигентност да ви управлява
230
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние отиваме на избори, а тоя -в Брюксел
229
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя да си разкаже програмата,че времената са тежки и няма време за експериментиСтига с тоя купен вотВместо да ходи на избори,да си вложи милионите в нещо полезно за хората
228
2
 
4
 
! Отговори
паметлив преди 9 години
Една линейка да купи на СофияПоне това й дължи, задето не си довърши мандата навремето
227
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов тръгна на избори Първи на мушката са лекаритеЗапочнаха постановките на папараците от Тв7Сега ако чакаме Цецо да прочете от трибуната някой SMSЧакаме виОтдавна няма простотии от трибуната на НС
226
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има и една радостна новина Тролчетата още мърдат ,значи още ходят на инструктаж/ за презареждане с опорни точки/ Това значи едно... Изборите са наблизо!
225
5
 
4
 
! Отговори
НЕЛЮ преди 9 години
До ***...И твоите ги видяхме, цели 70г.Защо плюеш тези които за 4г.направиха нещо!Защо не плюеш тези които за 70+ ни докараха на тоя хал?
224
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз така и не разбрах , плюете го Бойко на поразия, ама що не кажете или поне малко не похвалите тези некадърници ,каква я свършиха за вече 1 год .Освен ,че взеха 2 млд и се канят да вземат още 4млд заем , друго не знам.Знам само ,че щеги изхарчат за 56 мес и след това ще се изплъзнат и ще оставят други да ги изплащат.Този номер го пробутват вече 25 год
223
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко - преодолейте си егото и ме изберете за министър председател. На бате ви Бойко много му се ослади да бъде като чорбаджия 4 години, ядене, пиене, летене със самолети, играене на мачове, рязане на ленти и прочие. Народе, вижте кого избрахте, ама хубаво го вижте. Утре като плащате 500 лв сметки за ток, да не се ревете.
222
5
 
7
 
! Отговори
не на бойко преди 9 години
и за какъв ... да гласуваме за теб, като наричаш лекарите убийци
221
5
 
5
 
! Отговори
123 преди 9 години
Този *** защо не поиска оставките и на Оланд и Камерън?
220
6
 
9
 
! Отговори
кога преди 9 години
Нови избори тогава когато тиквата нахлузи феса
219
7
 
12
 
! Отговори
tikva преди 9 години
никога повиче няма да ти дадем до управляваш България
218
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЗ ИЗБРАХ. БОРИСОВ В ЗАТВОРА.
217
4
 
1
 
! Отговори
PAK TOI преди 9 години
JAD VI E NA BOKO,ZATOVA SKIMTITE,NO ZA BG DEISTVITELNOSTA,E NAI DOBRIA,I DA ZNAETE,SAS SVESCH STE GO TARSITE.E TAKA KATO V BOBOV DOL,STE VI AGITIRAT KOMUNISTITE,AKO PRODALJAVATE DA GI DARJITE NA VLAS,ZASTOTO BIVSCHTE KOMUNISTI,SA DNESNITE KAPITALISTI.MALOUMEN NAROD SME
216
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе да си кажем истината:1.Всички партии накрая сядат да ядат и да пият на една маса, иначе за пред хората разиграват спектакъл.2.Всички партии в България са родени от една предишна.3.Всички политици са !4.В Кувейт и ОАЕ на "депутатите" не се заплаща! Те са там доброволно! И тук трябва така или поне да бъдат на минимална РЗ. Нека ги стигнем и едните и другите!5.Изборите са начин да се точат легално едни пари. Ама парите са наши, на хората!6.И на сегашните избори видях кебапчета!
215
8
 
12
 
! Отговори
ПЕТ преди 9 години
АЛЧЕН НАГЛЯР МАМКА МУ
214
9
 
3
 
! Отговори
Stamat преди 9 години
"те са като болни прасета вътре, седят и се гушат"Ah tozi bat Boiko... Vinagi v desqtkata! :-D
213
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой говори за его?Лицето ,чиито знаменател е шест цифрено число призовава другите да преодолеят егото си.