ГЕРБ: Правителството на Пламен Орешарски няма бъдеще!

"Върнете България на хората и подайте оставка"
30 май 2014 14:36, Анисия Иванова
83
ГЕРБ: Правителството на Пламен Орешарски няма бъдеще!
Десислава Атанасова. Снимка: архив Булфото

Правителството на Пламен Орешарски няма бъдеще. Докато то е на власт, всички български граждани и държавата ни нямат бъдеще.

Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова, която прочете декларация от името на парламентарната група по повод една година от формирането на кабинета.

Още по темата
Днес мнозинството в НС отхвърли четвъртия пореден вот на недоверие на ГЕРБ срещу правителството, който беше за провал в сектор енергетика. От 209 гласували 93-ма от ГЕРБ и независими подкрепиха вота на недоверие, а 116 от мнозинството бяха против него. „Атака“ не участва в гласуването.

В изявлението си Атанасова заяви, че една година на правителството "Орешарски" стига.

"България няма време за губене. Няма време за губене с опитите на правителството да крепи откраднатата власт на БСП и ДПС. Няма време за изкуствено дишане на продалата се и провалена "Атака", допълни тя. По думите й в тази една година липсва напредък във всяка сфера.

"Упражненията в управление се сгромолясват при челния сблъсък с партийните интереси на партиите, които стоят зад него", каза тя. По думите й за една година страната е преживяла редица "идейни безумия" като актуализация на бюджета без аргументи, предложение хипермаркетите да не работят в събота и неделя, обещанията за разкриване на 250 000 работни места, за строеж на "Белене" и рестарт на "Химко".

"За една години министър-председателят откри един ресторант във Виетнам, научи всички изходи в държавата, а неговият началник на кабинет се сдоби с обвинение", коментира Атанасова.

Според ГЕРБ не само опозицията, но и българският народ искал оставката на кабинета. "Всеки опит да го реанимирате е загуба на време за цялото ни общество, за България.

Дори промяна в управленската ви програма, дори структурни и персонални промени, които са изключително наложителни, са само политически танц, който няма да заблуди никого, че липсва перспектива", заяви Атанасова.

"С мандата на БСП и правителството на "Орешарски" е спряно развитието на страната. Върнете България на хората и подайте оставка", призова тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
7
 
15
 
! Отговори
Алигаторски преди 9 години
много си умна...,г-жо Крокозабъл
22
8
 
16
 
! Отговори
Таралеж преди 9 години
На кои хора, не разбрах. Явно на Вашите. Българина може да е късопаметен, но все още му държи влага вашето управление
21
0
 
2
 
! Отговори
plu преди 9 години
licemeri mrasni - faidata ot tyah e 0 za bg narod. razbivat ejednevno bg ikonomika i slujat vseki mig na svetovni monopolisti da porobvat bg narod s 100 evro zaplati i da komandvat bg vatreshen pazar.ama ne se sramyat da si vzemat zaplatite po 9 000 leva, da trupat bezumen staj i da se razhojdat s butonki po nervite na bg narod.
20
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А СЪС ГЕРБ ХИЧ НЯМА БЪДЕЩЕ. БСП СА ВИНОВНИ ,ЧЕ СЕ КОАЛИРАХА С НАЙ-ДОЛНАТА ПАРТИЯ ДПС
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има бъдеще защото има още за крадене.
18
7
 
13
 
! Отговори
Кой да е преди 9 години
Пръдла! Дуловска машинописка! Мадам "с-с-с-с"!
17
9
 
11
 
! Отговори
тъбъдътко преди 9 години
Кунева2 хареса им власта на тия тъпотии мутресани а как беше при тях по зле от сега.Всички на *** заедно с тяхния надут пуяк Боко
16
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
чафке, а ти какво бъдеще имаш? Джокер - на магистралата за закъсали вехти тираджии, и то за жълти стинки
15
12
 
22
 
! Отговори
ГОРД БЪЛГАРИН преди 9 години
ДЕСО МУТРЕСО -А С ВАС КАКВО БЪДЕЩЕ ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КЪКВО Е НАЦИОНАЛНО СЪГЛАСИЕ И КАКВО Е НАЦИОНАЛЕН МИР ТА САМО СЪЗДАВАТЕ ИНТРИГИ И НАПРЕЖЕНИЕ А НЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ СЪВМЕСТНО КАКТО В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ АМА ТОГАВА НЯМА КАК ДА КРАДЕТЕ А ТИ АКО СИ ИСТИНСКИ ЛЕКАР ЗАЩО НЕ ОТИДЕШ ДА РАБОТИШ ПО ПРОФЕСИЯТА СИ
14
11
 
15
 
! Отговори
СВЯТ преди 9 години
КАЗАХ НА БОЙКО ДА ЗАЛАГА НА КРАСИВИ ЖЕНИ . НО НЯМА УСЕТ ОТ КРАСОТА ЗАТОВА ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ ОСТАНЕ В ОПОЗИЦИЯ
13
10
 
9
 
! Отговори
rustam преди 9 години
на кои хора бре куркудил зъбат, на мутри бандюги и апаши ли ? нали през 13 та година народа я върна на хората
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че то в парламента има ли хора?
11
29
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Факт е че при Бойко се живееше по добре, а сега няма работа и цените всеки ден растат.
10
13
 
23
 
! Отговори
TerminatorOfTrolls преди 9 години
Ми госпожо кисела усмивка и ние искаме България на хората ама не се слагайте и вие в числото на хората. Вие от ГЕРБ сте ***!
9
10
 
18
 
! Отговори
кк преди 9 години
Ако хората говореха само това, което разбират, хората от ГЕРБ щеше да са най-мълчаливите хора на света. Г-жо Провален Здравен Министър, имахте 4 г. да докажете, че няма време за губене. Да докажете, че хората на България имат някакво бъдеще. Избягахте от властта чрез оставка, която никой не ви е искал. Имахте възможност да съставите правителство в рамките на това НС - отхвърлихте мандата, без да направите дори опит. Бъркате изборите за ЕП с вътрешно парламентарни избори. Знаете ли какво искате
8
8
 
6
 
! Отговори
BOKO преди 9 години
TI LI 5TE DAVA6 AKALI MA KRASAVICE GROZNA PO DOBRE SI HODI V RIAZANOTO DULOVO ISI GOVORI NA MAI4ENIAT SI EZIK PRAVI SVIRKI NA TIKVATA I STANA GOLIAMA RABOTA DAVAM TI 10000 LV AKO KAJE6 AZBUKATA NOOOO BALGARSKATA HA HA HAAA
7
14
 
27
 
! Отговори
kristko преди 9 години
В тоя Парламент аз не виждам с кой има бъдеще България!Най-малко пък с Герб.Завърнете ли се край с България!Вие за 3г.направихте такъв погром,че е по- добре си затварай устата!
6
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коя си ти ,че ще определяш койго иска или не това правителство.Четири партии го подкрепиха и една на тиквите е против.Съде тук е народа.Не спекулирайте с хората тиквеници.Вие имахте 6 депутата а Бсп ,Дпс -8.Да имате повеч от Бсп но те не са народа нито пък вие.Народа е избрал тези вече пет партии и когато тези хора поискат всички в този парламент ще си тръгнат но не когато каже Боко Тиквата не го ли проумяхте вече.
5
9
 
11
 
! Отговори
тотко преди 9 години
Деси ,мила моя страшна ***--кя си моето момиче нежна,крехка охххххххххххххххх ще те изям.
4
11
 
13
 
! Отговори
морж преди 9 години
Това е българската обръсната Кончита Вурст !!!