„Любимец 15“ спечелил с искреност и непринуденост

Неков: БСП не е на ръководството, тя е на всички членове
30 май 2014 08:35,
84
„Любимец 15“ спечелил с искреност и непринуденост
Момчил Неков. Снимка: Facebook

БСП не е на ръководството си, тя е на всички членове. Това заяви пред bTV 15-ият в листата на Коалиция за България за евроизборите Момчил Нeков, който с преференциален вот изпревари партийния лидер Сергей Станишев.

Младият социалист, наричан „техническа грешка” от ръководството, заяви, че е спечелил 34 000 гласа с „искреност, непринуденост. „С това, че съм млад, явно им е харесал профилът, в който се представям”, добави той.

„Хората искат да видят някой човек като тях в политиката”, коментира новият евродепутат.

По думите му това да си неизвестен не кореспондира с това да си неизбираем, а освен това „има много хора, които са известни и неизбираеми”.

Още по темата
„Това е Изборният кодекс на Мая, той сработи. Самата преференция сработи. Той даде надежда на хората, че не са безгласна буква”, коментира Неков, който призна, че се „изплъзнал” от неизбираемото иначе място.

Социалистът посочи, че на „Позитано” не са го притискали да се откаже. „Ние сме в една листа, другарят Станишев заяви още преди кампанията, че ще даде първото си място. Нашата обща цел е една”, заяви Неков. Той каза, че все още председателят на ПЕС не му се е обаждал.

Заминаването му в Брюксел ще отложи завършването на неговата докторантура. Рецензент на докторантската му теза е доц. д-р Мария Пиргова.

При очакваното отказване на Сергей Станишев, нейната дъщеря Достена Лаверн трябваше да влезе в ЕП. След пренареждането Момчил Неков я измести.

Вчера 27-годишният Момчил Неков обяви, че ще отиде в Брюксел, тъй като такава е волята на избирателя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: БСПМомчил Неков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
/краят/...черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.
50
1
 
5
 
! Отговори
JJJJ преди 9 години
Аз мисля, че младежът е спечели абсолютно честно. Знаете ли в провинцията какво е мнението на младите хора от БСП за ръководството на партията? Така че хората целенасочено си избраха младия човек, това трябва да даде някакъв сигнал на вмирисаните и прогнили управници на тази партия.
49
1
 
4
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
/продължение/...идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа към личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбваното население е демотивирано да работи за благото на обществото, а започва да търси други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черн
48
1
 
5
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
Нормалният път е гражданите на богатата държава чрез данъците си да обезпечават социалната дейност на държавата и по този начин да създават условия за просперитет на цялото общество. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, Момчи! Изборът ти е правилен, защото всички наистина те предпочитаме!
46
0
 
11
 
! Отговори
7 преди 9 години
Другари от БСП ,какъвто си го направихте ,такъв си го вкарахте.МЛАД и ТВЪРД.РАДВАЙТЕ МУ СЕ.
45
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее премъдрата Мая Манолова! Ура другари!
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако Момчил е Любимец 15 то Сатанишев е Загубил 11.
43
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не, Сатанишев е умен, но е умен за себе си, а не и за народа. Просто трябва да направи крачката към Брюксел (втори е в листата) и да остави партията на Нинова, та белким тя бие Боко Тиквата, Сатанишев има вече 11 поредни загуби и търпението ни се изчерпа... тоя излезе голям кутсуз!
42
1
 
2
 
! Отговори
симпатизант преди 9 години
ДОКТОРЕ, ЗАЩО ?
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тази възраст навремето Т. Живков надали е издал и два реда, за Ленин не съм сигурен. Какво ли ще сътвори в бъдеще, може би монография на тема "Що е троянски кон и има ли почва в ЕП" ?
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега Сатанишев няма да стане доктор и ще си остане *** гей!ХАХАХАХАХА!
39
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе и калинка да е, важното, че има късмет! Напред към Брюксел момко и ако те изнудват и заплашват се прехвърли към партията на Фараж и им *би мамата, долу ЕС! Да живее Евразийският Съюз!
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Достена, по- добре изоставена, отколкото недолюбена! Ако ме направите и мен доктор, винаги ще си напълно задоволена. За еврата- сори, ама Момчил ще бие яко капата в Брюксел, Бог да го благослови!
37
3
 
3
 
! Отговори
ined преди 9 години
Не се самозалъгвай Неков, не си нищо повече от 15-точкова калинка.
36
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** си режат ОПАШКАТА щото са гущери, при БСП е обратно, трябва да се реже откъм ГЛАВАТА и мъничко откъм Г*ЗА и ще се оправи международното положение!)))
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Престанете с това кой и защо е гласувал за него. Имаше избори и резултати от тях са такива, дали ни харесва или не, дали се съмняваме или не, това няма никакво значение. Изборите са си избори и волята на избирателите не се коментира. Това е като изпит (вярвам, че повечето от нас са се явявали на такива) каквото си направил - направил, ама че си сбъркал или бързал, или не разбрал, пишат ти оценката и никой не те пита какво си мислел и какво си направил. Приемете това като знак на Съдбата.
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕЙ САМО КАК ИЗМЕСТИ СТАНИШЕВ!АКО МАЯ прави И СЕМЕЙНИЯ КОДЕКС ,ЩЕ ГО ИЗМЕСТИ И ПРИ МОНИКА.
33
0
 
13
 
! Отговори
млад, но вече е член преди 9 години
Маладец, браво! Прецака дъртите червени апаратчици. Другарки и другари, каква достойна бодра СМЯНА расте в червените редици.
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми кво да каже Янаки, нали и той е от гейзерите с червени прашки, пфу! Янаки и тебе не те искаме, да си го знаеш! С Вигенин сте за Джемини, а не за БСП!)))