„Любимец 15“ спечелил с искреност и непринуденост

Неков: БСП не е на ръководството, тя е на всички членове
30 май 2014 08:35,
84
„Любимец 15“ спечелил с искреност и непринуденост
Момчил Неков. Снимка: Facebook

БСП не е на ръководството си, тя е на всички членове. Това заяви пред bTV 15-ият в листата на Коалиция за България за евроизборите Момчил Нeков, който с преференциален вот изпревари партийния лидер Сергей Станишев.

Младият социалист, наричан „техническа грешка” от ръководството, заяви, че е спечелил 34 000 гласа с „искреност, непринуденост. „С това, че съм млад, явно им е харесал профилът, в който се представям”, добави той.

„Хората искат да видят някой човек като тях в политиката”, коментира новият евродепутат.

По думите му това да си неизвестен не кореспондира с това да си неизбираем, а освен това „има много хора, които са известни и неизбираеми”.

Още по темата
„Това е Изборният кодекс на Мая, той сработи. Самата преференция сработи. Той даде надежда на хората, че не са безгласна буква”, коментира Неков, който призна, че се „изплъзнал” от неизбираемото иначе място.

Социалистът посочи, че на „Позитано” не са го притискали да се откаже. „Ние сме в една листа, другарят Станишев заяви още преди кампанията, че ще даде първото си място. Нашата обща цел е една”, заяви Неков. Той каза, че все още председателят на ПЕС не му се е обаждал.

Заминаването му в Брюксел ще отложи завършването на неговата докторантура. Рецензент на докторантската му теза е доц. д-р Мария Пиргова.

При очакваното отказване на Сергей Станишев, нейната дъщеря Достена Лаверн трябваше да влезе в ЕП. След пренареждането Момчил Неков я измести.

Вчера 27-годишният Момчил Неков обяви, че ще отиде в Брюксел, тъй като такава е волята на избирателя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: БСПМомчил Неков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
9
 
! Отговори
:))))))))))))))))))) преди 9 години
"....другарят Станишев...." хахаххаха
30
0
 
5
 
! Отговори
Веско преди 9 години
С какво Достена е по добра от Момчил.С нищо,само ,че от това губи ръководството на БСП.Момчил ще влезе без да е платил а на Достена трябва да връщат.За това Стоилов толкова се напъваше да говори ,че момчето не било достатъчно зряло за ЕП.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ромът има тежката дума в новата система 15 х 15!)))
28
1
 
9
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Това момче спечели от неграмотността на електората на БСП. Ами да му е честито. Но жалко за него, подкрепя изгубена кауза, БСП е застаряваща и умираща партия.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какво стана с ония мишоци- Гоцко и Калфата? Сврели са се в миша дупка и не смеят носа си да подадат навън! Мишоци!
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ръководиш ПЕС, а да си нумер ДУО в собствената си партия( която си ти е бащиния) е срам и позор величайши и без аналог в световната история. Срам и позор величайши!
25
0
 
1
 
! Отговори
Берия преди 9 години
Дано Момчил XV-ти не скочи от самолета за Брюксел без парашут, както го направи другаря Станке Димитров по заповед на другаря Сталин . . .
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде да не им казвам на Серго и на оная мистрия с големите бъклици в какво се състои " опитът" им. В лъжи и срамотни страсти, в това е целият им опит, пфу!
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ABE GEI TI SAM VQRVA6LISI ZA6TOTO NIKOI DRUG NETI VQRVA ..... PREDVARITELNO SE IZVINQVAM NA GEI OB6NOSTA
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалка комунистическа ***!
21
1
 
10
 
! Отговори
Х преди 9 години
Да допуснем ,че БСП беше спечелила 100% на изборите,тогава щяха да говорят млад и надежден,закърмен с най светлите идеи на партията,а Станишев е неговия кумир.А сега като обърка сметките на ръководството е много млад ,не опитен.
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя пък *** го направиха национален герой!Тумбата *** го избраха погрешка и вече ще превзема Европа!Всъщност си е едно червено *** и нищо повече, като всички в тая партия!
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предлагам Пеков за шеф на БСП! Долу Сатанишев, превърнал най- великата народна партия в патерица на Доган и Ердоган, партия МЕНТЕ!
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
" Любимец 15 спечелил с искреност и непринуденост "Какво ни го хвалите всеки ден по медиите този. Да не би да сте агитатори на БСП. Какво като е млад и подражава на Станишев - да не би да е полезен на България. Не. Просто син на някой важен член на ДС - пробутан ни от БСП като кандидат с рекламата, че бил искрен и непринуден.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На българите със социална настройка им дойде до гуша от небългари, хомосексуалисти, израснали заради това, че родителите им са били в червената номенклатура и след това дедко Сорос ги е приел под крилата си на прилеп! Станишевци, Плевнялиевци, Никимладеновци са злото на България! Станишев, ние не те искаме и с това гласуване те УВОЛНЯВАМЕ! Искаме нов ръководител на БСП. Искаме морален човек имащ страх от Твореца и обич към народа български. *** си с мир в името на Йе_ова, за да си стъпим на краката и да надвием мутромилиционерската мафия на Боко Тиквата, тласкаща Родината ни в Геената! *** СИ,
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние сме в една листа, другарят Станишев заяви още преди кампанията, че ще даде първото си място.Аве докога на ДРУГАРЮ ве господа предатели.Или за селяните сте другари и ще върнете комунизъма пък иначе сте господа понеже ще правите политика по европейски.На такива като вас (господа/другари) народа го е казал-ВИЕ СТЕ ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ.
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не се базикайте с момчето бе ***. не съм бсп, но харесвам младите да са напред. браво на тоя пич, браво и на тези 34000
14
1
 
4
 
! Отговори
До 6 от 18 преди 9 години
Известно време след демократичните промени се появи статията за "отместеното поколение" - качена е в интернет, потърси я. Достатъчно е да напишеш само тези думи - "отместеното поколение". И ще видиш каква е съдбата на тези хора, които към края на социализма бе прието да се наричат "инфантилната вълна", а те всички до един, бяха вече на по 35-40 г.!!!За разлика от нас, в другата част на света - на Запад, се счита, че кадърният бизнесмен прави първият си милион преди да е навършил 30 г.
13
2
 
13
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
Е ти какво очакваш, да влезе в ЕП с думите "Единствената причина да бъда избран е тъпотията на народа", много ясно че защити избора си, ти какво да не би да предпочиташ съсела на негово място?
12
0
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 9 години
Много млад? На 27 години, според теб човек, е "много млад"?!Разбирам те. През 1988-1989 г. вече се обсъждаше дали горната граница на така наречената "комсомолска възраст" да не се вдигне до 40 г. за хората от средите на учените и на художествено-творческата интелигенция. Нали си спомняш, че за останалите тази горна граница беше 28 г. - считаше се, че, за разлика от интелигента, на 28 г. работникът е вече достатъчно зрял, за да стане член на БКП.