„Любимец 15“ спечелил с искреност и непринуденост

Неков: БСП не е на ръководството, тя е на всички членове
30 май 2014 08:35,
84
„Любимец 15“ спечелил с искреност и непринуденост
Момчил Неков. Снимка: Facebook

БСП не е на ръководството си, тя е на всички членове. Това заяви пред bTV 15-ият в листата на Коалиция за България за евроизборите Момчил Нeков, който с преференциален вот изпревари партийния лидер Сергей Станишев.

Младият социалист, наричан „техническа грешка” от ръководството, заяви, че е спечелил 34 000 гласа с „искреност, непринуденост. „С това, че съм млад, явно им е харесал профилът, в който се представям”, добави той.

„Хората искат да видят някой човек като тях в политиката”, коментира новият евродепутат.

По думите му това да си неизвестен не кореспондира с това да си неизбираем, а освен това „има много хора, които са известни и неизбираеми”.

Още по темата
„Това е Изборният кодекс на Мая, той сработи. Самата преференция сработи. Той даде надежда на хората, че не са безгласна буква”, коментира Неков, който призна, че се „изплъзнал” от неизбираемото иначе място.

Социалистът посочи, че на „Позитано” не са го притискали да се откаже. „Ние сме в една листа, другарят Станишев заяви още преди кампанията, че ще даде първото си място. Нашата обща цел е една”, заяви Неков. Той каза, че все още председателят на ПЕС не му се е обаждал.

Заминаването му в Брюксел ще отложи завършването на неговата докторантура. Рецензент на докторантската му теза е доц. д-р Мария Пиргова.

При очакваното отказване на Сергей Станишев, нейната дъщеря Достена Лаверн трябваше да влезе в ЕП. След пренареждането Момчил Неков я измести.

Вчера 27-годишният Момчил Неков обяви, че ще отиде в Брюксел, тъй като такава е волята на избирателя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: БСПМомчил Неков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роди ме ,мамо, с късмет, па ме хвърли на смет."А що се отнася до тъпотията на избирателя,то тя е не по-малко видима при избора на останалите евродепутати.Чисто и просто различни разновидности на тъпотията.
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На малко прасе и на млад комунист не се радвайте!
9
0
 
10
 
! Отговори
комунист преди 9 години
А трябва да се върне чл 1 от старата конституция.За ръководната роля на БКП .И Станишев не го обвинявайте за социалист.Той си е просто монархист.Ако баща му не беше в БКП преди 89г така и за серго нямаше да знаем нищо....Ама какво ви обяснявам.89г стана подмяната не промяната и всите синчета на предишните управляват последния четвърт век.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунист - искрен и непринуден ?
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 10Ne, prosto ne sa znaeli kak da polzvat biuletinata.
6
0
 
19
 
! Отговори
Бог вижда преди 9 години
"... това е нормалният език, на който се води кампания сред миньорите" - това каза Мария Пиргова относно издевателствата над миньорите от Бобов дол и начинът, чрез който ги карат да гласуват за БСП - като ги лишават от храна. Това нейно интервю е качено в интернет, в Off News.Нейната дъщеря Достена Лаверн пък е сред ръководителите на партия "Лидер", която оказа бруталния натиск над гладуващите миньори.Така че, разместването може и да не е станало случайно.Поне част от народа може да разсъждава
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоз сега защо говори глупости? Единствената причина да бъде избрат е тъпотията на народа.
4
13
 
13
 
! Отговори
ДА! преди 9 години
НО КАК ДА ТИ ВЯРВАМЕ ПО НАТАТЪК СЛЕД КАТО НЕ ПОСТЪПВАШ ЧЕСТНО ЗНАЕШ МНОГО ДОБРЕ ЧЕ ТОВА С 15 НОМЕР Е ГРЕШКА - СЪЖАЛЯВАМ НО ВСИЧКИ КОИТО ПОЗНАВАМ И СА ГЛАСУВАЛИ С 15 НОМЕР СЕ ВЪЗМУЩАВАТ НА ТОВА КОЕТО ПРАВИШ ИМАШЕ ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ "МНОГО Е МЛАД И ЗАПОЧВА С ЛЪЖА" ИМА ВРЕМЕ ПОМИСЛИ СИ МОМЧЕ ....
3
17
 
8
 
! Отговори
Диктатурата - ГЕРБ преди 9 години
БСП не е като ГЕРБ тоталитарна партия ! В БСП шефа на партията не коли и беси а всеки може да изкаже собствено мнение и да има свои идеи и възгледи! Дори и който говори срещу партията не го изключват, пример- Кадиев! Той е Троянски кон на ГЕРБ в БСП ,но въпреки всичко той говори свободно и безнаказано!Докато в ГЕРБ депутатите нямат собствено мнение и при интервюта постоянно цитират каквото име казал "умника" - Борисов! Последен пример - Цачева на интервюто вчера : Борисов каза така, онака....
2
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква искреност и непринуденост, тези които гласуваха, незнаеха дори кой е той. Момчето удари джакпота, заради невежеството на избирателите.
1
0
 
23
 
! Отговори
OLD BEN преди 9 години
15-ият войн. :))))))))))