"Любимец 15": Не се чувствам като грешка

Всички от партията ме подкрепиха, заяви Неков
Обновена: 31 май 2014 12:48 | 31 май 2014 12:48,
71
"Любимец 15": Не се чувствам като грешка
Момчил Неков, Снимка: Facebook

Не се чувствам като грешка при условие, че 34 000 преференции са избрали мен, категорично заяви Момчил Неков пред Нова телевизия. "Феноменът 15" бе изненадата на евроизборите, който благодарение на преференциалния вот измести поставения под номер 1 в листата на социалистите Сергей Станишев. 

Още по темата
Няма случайни неща в този живот. Хората реално решиха кого да изберат, заяви Неков.

Той  подчерта, че е от "Позитано" 20 не е имало никакъв натиск върху него да се откаже от мястото си в Европарламента. „Всички от партията ме покрепиха“, поясни той.

"Любимец 15" не допуска да е част от някаква схема, която цели да злепостави Сергей Станишев и категорично заяви, че никога не би застанал срещу лидера си.

Станишев е човекът, утвърдил тази листа. Но не знам какво мисли. Каза, че ще говори с мен, когато има време”, обясни младият Неков

Аз искам да отида в Брюксел и да съм посланик на младите, заяви новоизбраният евродепутат и коментира, че изобщо не е мислил да се отказва от отреденото му място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
14
 
! Отговори
Кой-Той преди 9 години
Политици с традиция и опит в Англия са казали : Социалистите харчат само чужди пари, те не правят пари за другите. Какво по-точно от това ,правителството на България се готви да вземе и похарчи /открадне/ поредния без мислен заем от 3 милиарда. Да ни е честит кабинета Орешарски, не че се разбра къде отидоха до сегашните заеми за една година бяха похарчени /откраднати/няколко милиарда.Добра пред изборна подкрепа за БСП и ДПС.Апропо този кабинет не беше ли"експертен"никой нищо не разбира - ОСТАВКА
20
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цялата ви партия е една голяма грешка,която вече толкова години ни еб.ва мамата.
19
2
 
14
 
! Отговори
Дрънкане преди 9 години
Евродепутат се става с близо 6 на сто от вота, а преференцията се включва при 5 на сто от тези 6 на сто, което е равно на 0,003. Това не е преференциално гласуване , а математическо невежество за парламента. Благодарение на това невежество е номиниран.Това се допълва и от техническата грешка при избора.И третото , това момче го чух как се изразява като еманация на народа , което показва , че е доста кухо.По малко да дрънка , че вече е станал за подигравка.
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не се съмнява, че Момчил иска да иде Брюксел, но много хора се съмняват дали е морален начина на избора му. Едно е закона, а съвсем друго морала.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СТАНИШЕВ,ако още не си разбрал предстоящите събития за теб,значи си или****"френ. 15-15 е твоето погребение в международната политическа сцена.Евреите от върха на пирамидата вече прозряха този инцидент, като Божествена намеса, защото има две.различни последствия, ехото от които ще доведе до невероятни по-размери промени.След премахването ти от межд. полит. сцена си аут и от БГ.Достена ще те довърши, когато застанеш на колене пред евреите
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ясно е че пенсионерите са се объркали и са го избрали по грешка Обаче тоя като истински комунист , не си признава и иска да лапне голямата заплата в Европарламента
15
4
 
10
 
! Отговори
до 12 преди 9 години
Защо да е без достоинство?Избран е нормално,какъв е проблема!?Съвсем друг е въпроса за купените *** гласове,трябвало е да го предвидите!:)))))))))))))))))))
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато Бог удря тътена озвучава продължително. След големия взрив още съществува шум във вселената.В този случай небето се отвори и даде дар за един обикновен човек.Малко преди да се затвори от небето се чу шум от стрела и ето падна в кръв разведена жена с висящо дело.Само Антихрист разбра и видя предстоящите събития и се изплаши от Небесата,божествения дар и от един обикновен човек.
13
1
 
25
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 9 години
Тоя удари джакпота от еврототото!Да е жив и здрав!:)))
12
5
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Момче, не си и помисляй, че си грешка! Заминавай със самочувствие за Брюксел! Ненавиждам на БСП, но искрено се радвам на твоята победа! БСП трябва да се отърси от такива като Станишев и Манолова, тогава и България ще има шанс!
11
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човек без достойнство, който всички ще сочат като грешката от България.
10
2
 
12
 
! Отговори
сатана твори чрез ст преди 9 години
Когато един евреин като Станишев направи себе си за срам,всички евреи трябва да изпитат погнуса от постъпката му.Осъдиха Цветко на 4 г.На колко години ще бъдат осъдени убийците на свободната воля на милиони да избират евродепутати на честни избори?"Машинацията 15-15" е неизменно доказателство, така както Иисус е сина на Бог и Негово Слово.Нека ЦРУ,ФБР и целия еврейски синедриона да анализорат 1000 г. тип адресите и моментарите ни.Не се страхуваме от прикрити и неосъзнати по клон или на Сатан
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и този има голяяяямо ЕГО ! той нали тук защити личните данни,да му мислят сега европейците!
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом да Достена се изплъзна мандата - в случая грешката е вярна!
7
1
 
13
 
! Отговори
Иисус ще го прати в преди 9 години
Сергей направи за срам себе си и цялата еврейска общност.Никой няма права да убива и манипулира свободната воля на милиони хора,а именно -избор за евродепутати.Чрез полит. машинация -'15', Яхова доказа,че евреина плаща на хората,за да гласуват.Те горките не само,че не знаят за кого гласуват,но и не могат да четат.Като за капак,Божествената намеса премахна и разведена жена с висящо дело.Ето по-този начин Иисус победи най-големия манипулатор-Сатаната.Чрез смъртта,смъртта победи и възкръсна.
6
1
 
22
 
! Отговори
Кой-Той преди 9 години
Политици с традиция и опит в Англия са казали : Социалистите харчат само чужди пари, те не правят пари за другите. Какво по-точно от това ,правителството на България се готви да вземе и похарчи /открадне/ поредния без мислен заем от 3 милиарда. Да ни е честит кабинета Орешарски, не че се разбра къде отидоха до сегашните заеми за една година бяха похарчени /откраднати/няколко милиарда.Добра пред изборна подкрепа за БСП и ДПС.
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен леко преиграва. Иначе да е жив и здрав.
4
1
 
27
 
! Отговори
CTaH4o_pln преди 9 години
Пенсионерите са задрасквали 15 и в кръг 15 защото са мислили че и на двете места трябва да е едно и също :) Успех на момчето дано се докаже и една неволност доведе до поне малка промяна в България
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти не си грешка Ти си много голяма Грешка.
2
4
 
33
 
! Отговори
Дедо Благоев преди 9 години
Неков не ти си грешка, цялата ти партия е сбъркана.