Бареков поиска избори преди приемането на бюджета

"Вървят задкулисни разговори между ДПС и ГЕРБ"
5 юни 2014 14:50,
89
Бареков поиска избори преди приемането на бюджета
Николай Бареков, Снимка: "България без цензура"

Предсрочните парламентарни избори да се проведат преди приемането на бюджета за 2015 г., поиска лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

В парламента той обяви, че позицията на ББЦ се разминава с анализа на лидера на ДПС Лютви Местан, който предложи днес вотът да е в края на ноември или началото на декември. Ако изборите са тогава, когато предлага Местан, новото правителство, в което ББЦ най-вероятно ще бъде участник, ще трябва да разполага със стария бюджет. Това до голяма степен обезсмисля тези избори. Ако този кабинет приеме бюджета, догодина ще ме питате защо няма безплатни лекарства, както обещахте – как да ги има, когато Орешарски не ги е предвидил, обясни Бареков.

Още по темата
Той посочи, че ще помоли още веднъж президента Росен Плевнелиев да събере големите партии при него и да изработят заедно становище кога да бъдат изборите. „Очевидно е, че има чуваемост на нашите тези. Приветствам Местан, че и той слуша и правилно е разчел знаците, които му дават от Брюксел. Той се оказа най-хитрият и може би най-умният. За нас не е новина, че ще има предсрочни избори, ние вече сме в бойна готовност и редим депутатските листи“, каза лидерът на ББЦ. Той е категоричен, че предизборната кампания ще бъде брутална.

Имаме проблем с ръководствата на всички големи партии, но категорично можем да затворим вратата само за ДПС, отсече Бареков и отново изложи тезата, че движението трябва да бъде извадено от властта поне за два
мандата, за да се реформира вътрешно и да престане да функционира като холдинг.

Вървят задкулисни разговори между ДПС и ГЕРБ, готвят се да правят правителство в следващия парламент и ако това се случи, ББЦ ще бъде категорична и твърда опозиция“, обяви Бареков. Той допълни, че ББЦ може да управлява и с ГЕРБ, ако Борисов се махне от лидерския пост.

Лидерът на ББЦ съобщи още, че утре на Изпълнителен съвет на партията ще бъдат определени лицата от ББЦ, които ще преговарят с останалите партии. Депутатът Светлин Танчев ще разговаря с десните партии, а зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев – с левите.

Тогава ще се вземе и решение към кое голямо европейско семейство ще се присъедини партията. „Приети сме брилянтно в Брюксел. Желани сме навсякъде, а аз ще получа висок пост в европейска партия и ще се изкуша да го приема“, коментира Бареков.

Той уточни, че на 14 юни ще се проведе Национален съвет на регионите на ББЦ, на който ще се  реши каква ще е предизборната кампания на партията, какви ще са тезите, ще се гласуват депутатските листи, критериите за
водачи, квотите – 20% за младежи и 50% за жени. Очаква се тогава Бареков да бъде официално номиниран за кандидат на партията за премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: ДПСгербББЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Купувача на гласове, убиеца на вмро и човека на дс и сараите иска.
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
20 mikrofona naso4eni kum Barekov .Dali nqkoga e me4tal za takava fotografiq. Do kude stignahme.
69
0
 
3
 
! Отговори
КОКО преди 9 години
К* СЕ СЛАГА В ГОЛЕМИТЕ ПАРТИИА Е КЕБАПЧИЯ
68
0
 
4
 
! Отговори
Денислав преди 9 години
Сидер ага зарази и тоя с неговата болест. Да минава на детектора на лъжата - Кой и защо го финансира и чии *** целува?Тоя трябва да е заместител на Сидер ага, а последният заминава за Куба на доживотна почивка с парите, за който се продаде.
67
0
 
3
 
! Отговори
USA преди 9 години
Samo glupavite shte vjarvat na toja lizach..
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
a be oshte li my slyshat glypostite na tozi lazlo ;za pari ivlast shte prodade i maikasi i zenasi.kato vsi4ki giayri.
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков е гей а Пеевски е неговия ***
64
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ози дали има някой,който да го слуша какво говори.Четеш заглавието и ти е ясно,че лъже отвсякъде.Той това го прави,откакто се е появил на хоризонта.Заложник на милионерите,които му поръчаха преврата.Такива големи ги хвърля във всички посоки,включително и това,че ще получава важно място в европарламента.Не се ли свършиха чудите и наивните,бе.Този властоман-търгаш не му пука от нищо.Всичко търгува с бюреци и кюфтета при бедните,а при богатите само големите пари играят.Не слушайте ***,а мислете.
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков изпадна е в амок.Вижте само с кого се е заобиколил-част от лъжещите алчни вълчета са около него.Левите му и десните му обещания така се разминават,че човек се чуди дали изобщо някога е в кондиция.Освен популизъм и плюене,само министерския пост му е в главата.Същински гласовит фикус.:)))Ако има още пари и влезе в парламента,ще се оправдава като Сидеров,че не може да вдигне заплати и пенсии,щото няма мнозинство.Няма здрава мисъл в думите му,но олигарсите го крепят,че им служи вярно.Отврат
62
0
 
6
 
! Отговори
ksarax преди 9 години
Болен човек
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волните съчетания са "проверена" импровизация.Бареков си е Пеевски-КТБ.Затова си говори каквото му дойде "отвътре" и зависи на какъв дамар ще го намери новината.Това че си говори срещу всички и се коалира с всички е знак за хамелеонщината му.Той е всеяден,каквито са олигарсите,които му дърпат конците.Егото му буди смях,но той е търгаш и затова не препоръчвам на никого да му се смее.Мислехме го за луд,а той какви покупки само направи,за да обърка хората,а той у Европата беш.Видиотен напълно.Аут
60
0
 
14
 
! Отговори
РАД преди 9 години
Егати нахалството и безочието!Една от рожбите на задкулисието говори за задкулисие!Нямам думи!
59
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя Бареков тотално изтрещя, какви предсрочни избори, какво ще управлява ББЦ и какъв Бюджет. Тоя още не е влязъл в парламента, но смело раздава министерски постове, безплатни лекарства и т.н. Чакай бе човек, рибата още в морето ти вече си сложил тигана.
58
0
 
20
 
! Отговори
не син преди 9 години
Ужас , фекалия оградена с микрофони ! Да сте виждали говорещо л@-но ?!
57
0
 
19
 
! Отговори
Чужд наблюдател преди 9 години
Разбирам,че в България има проблем със спешната медицинска помощ, но нима няма психиатрии за да приберат хора със шизоидно или манио-депресивно състояние?!
56
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков президентна плод и зеленчук
55
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това трябва да си голям ***, да виждаш реакциите на маса народ и да продължаваш да си вярваш. Това за мен е освен *** и малоумщина. Явно си е болен човека!
54
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам чуството, че Господ не ни харесва и иска да ни изтрие от лицето на земята!Постоянно се появяват накакви измислени герои, кой от кой по-***, крадлив и мазен, а отгоре на всичко и управляват.Такава гавра с хората, ужас!
53
0
 
19
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Имало е слънчево изригване явно. И *** го е ударило яко.
52
1
 
12
 
! Отговори
Радка Пиратка преди 9 години
"Вървят задкулисни разговори..." До кога ще лъжете народа, до кога ще драпате за власт и за столове? Докога? Обирайте си розите, и герберите, и лъвчетата, и фесовете, и палячовците... и дим да ви НЯМА!!! Писна ни от вас! И народът е в бойна готовност, и народът правилно разчита знаците, господа брилянтни некадърници!