Да не предозираме кафетата, зове БСП

Стоилов: Левицата няма да води разговори просто за датите на предсрочен вот
Обновена: 5 юни 2014 14:18 | 5 юни 2014 12:30, Веселина Йорданова
196
Да не предозираме кафетата, зове БСП
Снимка: архив, Булфото

Да внимаваме да не предозираме кафетата, за да не развалим сърцето, коментира зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов след брифинга на ДПС, на който Лютви Местан обяви, че движението е за избори до края на годината – края на ноември-началото на декември.

Местан коментира, че „сега е време за кафе“ като символ на диалога между политиците и призова „всички да пият кафе“.

Стоилов беше категоричен, че левицата няма да води разговори просто за датите на предсрочен вот, а за това какви задачи е оправдано да продължат живота на кабинета и парламента.

Той коментира, че БСП няма да допусне натиск нито от опозицията, нито нечий друг, който да е в противоречие с позициите, които отстоява.

Още по темата
„Чухме вариантите на политическата хронограма. Не е трудно те да бъдат разисквани като реални възможности. Ние като мандатоносители имаме друга, по-важна отговорност – да представим важните и конкретни задачи, които трябва да реши правителството, да ги разискваме с него и партньорите още следващата седмица“, изтъкна той.

По думите му според това дали те ще бъдат възприети и дали ще се постигнат по тях конкретни резултати в предстоящите месеци, ще зависи колко ще продължи животът на кабинета и на НС.

Според Стоилов явно до момента БСП не е изпълнила достатъчно пълноценно ролята си на мандатоносител.

Чух, че те са слагали някакви юзди на лявата политика. Голяма част от българските граждани искат да има шпори за управлението, за да се ускори развитието на България, коментира Стоилов думи на лидера на ДПС Лютви Местан.

Той коментира още, че БСП не поставя никакви ултиматуми и продължава да е конструктивен партньор. Стоилов напомни, че предстои пленум на левицата за позицията й по отношение на политическия процес у нас.

Зам.-председателят на БСП съобщи, че лидерът Сергей Станишев е в страната и има политически ангажименти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
5
 
! Отговори
кафеджията преди 9 години
До барманката/Позитано Ама то си му личи че предпочита дамски коктейли.Виж Моника е друго нещо.Докато беше обща обръщаше яко дърти скочове,ама сега като е Станишева може да е обърнала на водка.
127
0
 
7
 
! Отговори
барманката/Позитано преди 9 години
До кафеджията: Сергей Станишев се наслаждава на Пиня Колада с много прясно бита сметана и вкус на ананас.
126
2
 
14
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Виждате на снимката две застарели момчета, родени по знака на петолъчката с бащи комунистически функционери, които са и винаги са били дерибействащи търтеи, абсолютно абсолютно нищо хубаво не допринесли за народа си, със закърнели крайници и с изкривени морални норми и безобразен гьонсуратлък. Ако някой физически не вдигне тези кърлежи да ги премести от партийната ясла те никога няма да се помръднат оттам доброволно. Остава да покаже времето кой колко търпелив може да бъде!
125
3
 
8
 
! Отговори
кафеджията преди 9 години
Брех,чудо невидяно комунист кафе да пие.Истинския комунист пие само водка(съветска,може и виеетнамска) и то много.Примери много- Миша Водкин,А.Найденов,*** Мая,К.Нинова,А.Кутев ихиляди знайни и незнайни другари.За СърГей не знам,ама то водката е мъжко питие
124
1
 
11
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Кой знае какви комсионни от Москва са прибрали тия от снимката за Белене и Южен Поток, сега им гори под лъжичката. Да сте чули и видели някъде и някога комунист да е върнал пари? Гадове мръсни!
123
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така правим нови избори до края на годината ами ако герб не може да състави правителство какво правим? пак избори докато спечели? или да назначим борисов за пожизнен като поеме всички ръководни длъжности няма да храним депутати всичко ще е наред борисов доволен народа ЩЕ бъде някой друг път и толкова също може да се върне и член първи от конст. до 89 само да се промени чл 1 вместо бкп да се пише бойко борисов
122
3
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
С този си ход при едни избори ДПС ще сипе гориво в мотора на БСП, и ще сложи прът в колелото на ГЕРБ.
121
4
 
6
 
! Отговори
българин преди 9 години
Докато комунистите си играят на избори и се плюят едни други, преди 6 дни ДКЕВР ТАЙНО взе ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО - 12% в София, 19% в Русе и т.н. ВСЯКО ДОМАКИНСТВО С ПАРНО ЩЕ ПЛАЩА с 200-350 лв. ПОВЕЧЕ през сезона. СТИГА СТЕ СПАЛИ И МЪЛЧАЛИ. НЯМА НИКАКВИ ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕТО. ПРОСТО НИ УБИВАТ. НА УЛИЦАТА НА ПРОТЕСТ ЗА ОТМЯНА НА УВЕЛИЧЕНИЕТО от ПРАВИТЕЛСТВОТО, чрез ДКЕВР, ПРЕДИ ДА СА ВЗЕЛИ ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ! НЯМА КОЙ ДРУГ ДА НИ ПОМОГНЕ, ДА ПРОТЕСТИРАМЕ!
120
2
 
10
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Почнаха се !!!!!! Защо бяхте заедно, като си дърпате не знам какво си !!!! Сега ли ви стана ясно, че дпс е фирма за източване на държавата ???? Или смятате , че правото да източвате е само ваше ??? ГНУС ЧЕРВЕНА !!!! Лъжете баби, *** и ***, а после другите са ви виновни !!! Понеже сте безбожници и нямате морал и смирение, имайте страх от руските си приятели, защото те не прощават !!!
119
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТЕЗИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СТРЕЛЯТ НА МЕСО......ДАЛИ СА СЕМЕЙСТВО?????
118
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБЕ КВО ША ПРЕДСТАВЯШ БЕ, ВСИЧКИ РАЗБРАХА САМО ТИ НЕ РАЗБРА, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ЧАО.
117
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СТАНИШЕВ, СТАНИШЕВ, "ГОЛЕМ СИ"
116
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не вярвам на ДПС.Те си имат тяхната политика на обогатяване по много и никога не се отказват.Благодарение на това ги има сараите,а и депутатите им са също все милионери.Там отиде Бисеров.Там е Данчо Ментата и държи най-важната комисия - бюджетната.Доган винаги определя порциите.В тази коалиция взаимно се държат и винаги финансовия интерес ги води.Местан беше толкова мазен днес.Забрави как плашеше с преврат по ТВ7,а Бареков и Мая тържествуваха.Имайте памет,хора.Пак се опитва да ни манипулират.
115
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ехааа почват да се самоизяждат ,, кога ще почнат да се гърмят????
114
1
 
12
 
! Отговори
дидо преди 9 години
винаги остроумни като коне с капаци никой не ви иска в държавата комунисти гадни махайте се
113
1
 
10
 
! Отговори
ЛЯВ преди 9 години
"Ние като мандатоносители имаме друга, по-важна отговорност да ПРЕДСТАВИМ важните и конкретни задачи, които трябва да реши правителството, да ги разискваме с него и партньорите още следващата седмицаЕдна година гледаме ПРЕДСТАВЯНЕ да дойдат Р А Б О Т Е Щ И Т Е !!!!!!!!!!
112
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименразвЪлнувал
111
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди много,много години Янаки Стоилов беше най-младия депутат в парламента.Вече е на преклонна възраст,но си е все там.Какво е направил в социалната политика полезно за хората.Интересно как такива имат нахалството да обвиняват за всичко ГЕРБ и Борисов.Такава безочливост безпаметна само БСП и вечните им коалиции могат да имат.Предозираха си милионите,но не забравиха и помагачите си,а те разбираемо си мълчат.Затова сме на този хал.Затова има Барековци.Не подценявайте ДС.Те си ни оплитат с ДПС.
110
1
 
10
 
! Отговори
titi преди 9 години
БСП да помисли за смяна на ръководството и най-вече на Станишев,защото хората няма да гласуват за Вас. Крайно време е той да си подаде оставката и на негово място да застане млад , переспективен,честен човек. Разберете,че хората не го искат вече.
109
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въртене и сучене с всякакви манипулации,за да се отлага разумното, което отдавна трябваше да е факт.Взеха заеми,хвалиха се,лъгаха и крадоха,но за себе си,не за хората,които гласуваха за тях.Номерата им са едни и същи през целия фасаден преход.Пенсионерите още чакат прословутите 3-4 лв.,за които се говори цяла година,а те си увеличиха "малките" заплати яко.Алчност голяма,макар че парите им далеч не са само от там.Затова 25 години предозират кафетата.За да не спират облагите и съдът да ги пази.