Да не предозираме кафетата, зове БСП

Стоилов: Левицата няма да води разговори просто за датите на предсрочен вот
Обновена: 5 юни 2014 14:18 | 5 юни 2014 12:30, Веселина Йорданова
196
Да не предозираме кафетата, зове БСП
Снимка: архив, Булфото

Да внимаваме да не предозираме кафетата, за да не развалим сърцето, коментира зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов след брифинга на ДПС, на който Лютви Местан обяви, че движението е за избори до края на годината – края на ноември-началото на декември.

Местан коментира, че „сега е време за кафе“ като символ на диалога между политиците и призова „всички да пият кафе“.

Стоилов беше категоричен, че левицата няма да води разговори просто за датите на предсрочен вот, а за това какви задачи е оправдано да продължат живота на кабинета и парламента.

Той коментира, че БСП няма да допусне натиск нито от опозицията, нито нечий друг, който да е в противоречие с позициите, които отстоява.

Още по темата
„Чухме вариантите на политическата хронограма. Не е трудно те да бъдат разисквани като реални възможности. Ние като мандатоносители имаме друга, по-важна отговорност – да представим важните и конкретни задачи, които трябва да реши правителството, да ги разискваме с него и партньорите още следващата седмица“, изтъкна той.

По думите му според това дали те ще бъдат възприети и дали ще се постигнат по тях конкретни резултати в предстоящите месеци, ще зависи колко ще продължи животът на кабинета и на НС.

Според Стоилов явно до момента БСП не е изпълнила достатъчно пълноценно ролята си на мандатоносител.

Чух, че те са слагали някакви юзди на лявата политика. Голяма част от българските граждани искат да има шпори за управлението, за да се ускори развитието на България, коментира Стоилов думи на лидера на ДПС Лютви Местан.

Той коментира още, че БСП не поставя никакви ултиматуми и продължава да е конструктивен партньор. Стоилов напомни, че предстои пленум на левицата за позицията й по отношение на политическия процес у нас.

Зам.-председателят на БСП съобщи, че лидерът Сергей Станишев е в страната и има политически ангажименти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
10
 
6
 
! Отговори
Az преди 9 години
Да живеят съвременните наследници на поп Кръстьо - Първанов, Румен Петков, Калфин, Близнашки и други знайни и незнайни предатели!Тежко на България.
107
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 121 kva industriq be kakav iujen potok be ruski interesi tova toq potok glux li si slqp li si 4eti zapadnata prese itogava mi revi za kumunisti4eskata si ideologiq tap ***
106
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Червения кораб на Станишев пътува една година изгубен в океана.Капитана Серж подвиква на вахтаджиятя Миков:-Къде е най-близката земя-На два километра отговаря МиковСержа се развалнувал и пита:-На два километра хоризонтално изток,или хоризонтално запад-Вертикално
105
1
 
9
 
! Отговори
БУДА-ла преди 9 години
Не знам защо, когато Доган, пи кафенце с Местан и настъпва разбъркване в Държавата?Един комунистчески затворник от миналото ли контролира нещата още?Доган се бореше против Тоталитарната власт, а сам стана Тоталитарен водач, на една задръстена партия, в която нямаш право на глас?Значи - не пречи Тоталитаризма, а просто смяна на местата- Стани ти, да седна Аз?!Ясна работата! Долу изборите! Долу ПартиитеВ Парламента да се влиза с Тестове и Конкурс за интелигентност! Така 98% от тези,ще са аут!
104
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
6te qdat na mestan buxalkata kumunistite xaxaxaxaxxaxaxaaxaxax
103
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не стига, че *** станаха за смях, ами и Местан по примера на Доган им показа кой управлява държавата и че на Насрано 15 са просто дребни мошеници на една шайка пенсионери, която бавно залязва...
102
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Според Стоилов явно до момента БСП не е изпълнила достатъчно пълноценно ролята си на мандатоносител."Превод: "До момента БСП не се е накрала достатъчно, не е подписала достатъчно заробващи проекти и не е заложила достатъчно мини за следващите управляващи".
101
2
 
9
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Аферим Местан ефенди!
100
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Членството ни в Евросъюза е несиметрично. Техните стоки влизат с преференции при нас, а нашите стоки и работници не могат да отидат свободно при тях. Тоест, те експлоатират нашите пазари и евентуално нашите работници там срещу ниско заплащане, а ние не получаваме това, от което се нуждаем. Ако и със санкции спират развитието на Българската индустрия, то не ни остава нищо друго освен да излезем от евросъюза. Ако желаят да жертват някого за да спасят Украйна, нека жертват себе си.
99
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП ще трябва да отстъпи половината си министри и да ги даде на ДПС, защото изборните резултати са почти равни между БСП и ДПС. Така няма да има предсрочни избори. Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах.
98
1
 
12
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
А защо сержгеевич е в страната,*** да си ходи у русия или където и да е и никога да не се връща в България,вземайки цяяяялооото ръководство на бесипету!!! И всенародна радост ще настане!
97
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП да гледат да пуснат Южен Поток максимално бързо. Ще спечелят гласове. Ако ГЕРБ им попречи, просто няма да гласувам за тях. Ако евросъюза чрез санкции направи Южен Поток неизгоден за нас, махаме се от него и започваме да развиваме собствената си индустрия и земеделие. В крайна сметка за да работят хората трябва да сме конкурентноспособни, а с тази цена на газа нямаме шанс. Бойко сега трябва много да внимава с вотовете само заради Южен Поток. Ако заради него се провали проекта ще загуби доста.
96
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунистите се покриха като партизани у шума,а Местан им го набута на сухо,бам-бам, даже не разбраха какво стана.Голем кеф
95
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
-Ще дойдат времена на размирици ,но америка няма да ни помогне ,а Русия ще е тази която пак ще ни подаде ръка-думи на баба Ванга пророчицата.И това време наближава
94
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей тоя колко време е вече в парламента.Мисля ,че това му е шести мандат.Значи има много голяма вина за днешното ни състояние.Голям тарикат.
93
1
 
9
 
! Отговори
българин преди 9 години
Докато комунистите си играят на избори и се плюят едни други, преди 6 дни ДКЕВР ТАЙНО взе ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО - 12% в София, 19% в Русе и т.н. ВСЯКО ДОМАКИНСТВО С ПАРНО ЩЕ ПЛАЩА с 200-350 лв. ПОВЕЧЕ през сезона. СТИГА СТЕ СПАЛИ И МЪЛЧАЛИ. НЯМА НИКАКВИ ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕТО. ПРОСТО НИ УБИВАТ. НА УЛИЦАТА НА ПРОТЕСТ ЗА ОТМЯНА НА УВЕЛИЧЕНИЕТО от ПРАВИТЕЛСТВОТО, чрез ДКЕВР, ПРЕДИ ДА СА ВЗЕЛИ ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ! НЯМА КОЙ ДРУГ ДА НИ ПОМОГНЕ, ДА ПРОТЕСТИРАМЕ!
92
1
 
13
 
! Отговори
българин преди 9 години
До 113:Неграмотно недоразумение на природата, хал хабер си нямаш от българска граматика - не можеш да членуваш, а акъл искаш да даваш, в световен мащаб. Може за простаци като тебе "социализма" да е "най-добрата идеология в света". На *** като тебе, все САЩ и са виновни, а БКП - никога. На времето, такива като тебе много хубаво ги е церял Никола Гешев. Днес, за жалост, няма кой. Все пак, САЩ, макар и бавно, ви виждат сметката.
91
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Социализма е най-добрата идеология в света! За съжаление тук се правят на социалисти. Във всички благоденстващи европейски държави има развита социална система. Това трябва да стане и тук. И БКП не ви е виновно, виновни са тези, които ни продадоха на САЩ.
90
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местан ти подля вода на Станишев , защото се почувства силен и не иска в България да въври напред,като се прокара южен поток
89
1
 
25
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Станишев, Стоилов и останалата ***, Моля Ви освободете по-голямата част от българските граждани от гнусното си присъствие.