ДПС имат силни козове, но бързат да ги изиграят!

Стоилов: На брифинга на БСП днес няма да се обсъжда оставка на кабинета
Обновена: 6 юни 2014 11:46 | 6 юни 2014 10:05,
36
ДПС имат силни козове, но бързат да ги изиграят!
Янаки Стоилов, Снимка: Булфото

От ДПС държат силни козове в ръцете и бързат да ги изиграят, което невинаги е добър вариант, коментира депутатът от „Коалиция за България“ Янаки Стоилов пред Нова телевизия.

„Но в бриджа всичко коз невинаги е правилна тактика”, заяви той. Депутатът определи като спекулация информацията, че Сергей Станишев се гласи за премиер, но Местан го е изпреварил. „Този план е нереалистичен, защото преминава през подкрепата на други фактори“, заяви Стоилов.

Лидерът на БСП Сергей Станишев ще присъства на пресконференцията на БСП днес, но на нея няма да се обсъждат въпроси, свързани с партията, а перспективи относно управлението на кабинета, изтъкна още Стоилов.

Още по темата
Той поясни, че от няколко дни обсъждат актуалните задачи пред управлението.  „След вчерашните събития ще трябва да актуализираме някои от тях и те да бъдат ускорени. Разговаряме с повечето министри, за да видим кои са най-спешните задачи, кой какво прави и кой и докога ще го прави“, посочи Стоилов. Той заяви, че въпросът не е дали трябва да се прави ремонт на кабинета, а дали тези промени са актуални. „Ние бяхме готови да обсъждаме промени, които да засилят кабинета, но ако перспективите за неговата дейност са твърде кратки, то е по-добре тези, които са в момента, да продължат работата си”, допълни Стоилов.

Според Стоилов политическият вакуум е накарал ДПС да поиска предсрочни избори „Сигурен съм, че ГЕРБ ще продължи да афишира своето дистанциране от ДПС, но в същото време зад кулисите се договарят с тях, особено що се отнасят икономически действия“, изтъкна той.

По думите на депутата опозиционните партии имат интерес това правителство да продължи да работи определен период, за да може то да бъде изтощавано, да натрупва отрицателни реакции, което би им помогнало да извлекат ползи след това и да повишат резултата си на следващите избори.

Стоилов заяви, че не очаква лидерът на левицата да подаде оставка от партийния си пост, но допълни, че българската политика трябва да отговаря по-често на въпроса защо, а не кой.

„Правителството трябва да ускори 2 проекта -  да се издаде разрешително за строителство на "Южен поток" и възможност за изграждането на 7 блок на АЕЦ Козлодуй“, коментира Янаки Стоилов, като заяви, че България не трябва да отстъпва от строенето на „Южен поток“, но страната ни трябва да води активен диалог с Европейската комисия, за да бъдат изпълнени всички юридически и технически въпроси за изпълнението на проекта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: ДПСбспоставка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
3
 
! Отговори
Teo преди 9 години
Но в бриджа всичко коз невинаги е правилна тактика. Г-н Стоилов, не бъркайте Бриджа с белота! В Бриджа няма взичко коз а само без коз и бои, и е в пъти по-интелигентна игра от белота. Може би заради това сте се и объркали - просто сте влезли в А лига по погрешка!
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще имат коз, разбира се, вие 25 г ги оставяте те да раздават картите. Прегръщате ги и им се извинявате а те ви ритат по ***, от благодарност.Отблъснахте си и избирателите и пак няма да ви уврат червените глави.Затрихте държавата, безхаберници!
24
5
 
5
 
! Отговори
анархист преди 9 години
за какво се радвате толкова...нищо не се променя с тази оставкагласуваш за бсп -получаваш ДПСгласуваш за Боко - получаваш ДПСгласуваш за Бареков- гласуваш за ДПСгласуваш за Реформаторския блок- получаваш ДПС+Корман Исмаиловгласуваш за АБВ - получаваш ДПСЗа какво се радвате бе хора?
23
0
 
9
 
! Отговори
факт преди 9 години
***, глава затрива. Така и алчните, червени бизнеслешояди се наточиха на европарите и милиардите по енергийните проекти, но ЕС ги цапардоса по ненаситните, нагли муцуни, защото от самодоволна нагла протия дори и един търг за парлама не направиха. ТОВА ЯСНО ПОКАЗВА МОРАЛА И ПРОСТОТИЯТА НА "ЕКСПЕРТНИТЕ" ЧЕРВЕНИ ЛЪЖЦИ.
22
0
 
6
 
! Отговори
******************** преди 9 години
Ами ДПС не са като другите гетверенски Партии в България , казана дума хвърлен камък
21
1
 
6
 
! Отговори
ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО преди 9 години
МОЛЕТЕ БОГА ЗА ПРОШКА/явно има защо/. ИНАЧЕ ВЕЧНО,ЩЕ СИ ОСТАНЕМ С ТЕЗИ!
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
щом се надупиш на дпс, редно е да очакваш да те уважат подобаващо :)
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе , от това надцакване има ли полза България?ОСТАВКА!
18
0
 
12
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
....ееех, този "Южен поток"....."голяма река", ще трябва да е след като сте готови на всяка цена да го правите с руснаците, нищо, че санкциите от ЕС ща са гърба на всички ни. Как пък за толкова години не ви стигна грабенето. Национални предатели това сте всички в БСП!
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Казваме им "ОСТАВКА", те ПЕРСПЕКТИВИ, щели да обсъждат !
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правителството трябва да ускори 2 проекта - да се издаде разрешително за строителство на "Южен поток" - ТАМ ГИ СТЯГА ЧЕПИКА, Путин им даде аванса, и сега КОЙ??? ще го връща ? А то, връщането на такива аванси, по традициите на руската мафия става АК-47
15
1
 
10
 
! Отговори
мечо грух преди 9 години
Ай де бе. Нямало да се обсъжда оставка, а какво тогава?
14
0
 
21
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Всякакви коментари са възможни за изказването на Местан , но той се подигра на БСП и Станишев. Това става когато се целуваш и извиняваш на подлеци и ***. Този резил на Станишев никога няма да се забрави.
13
0
 
3
 
! Отговори
муню преди 9 години
Бе то уж сички има силни кОзове па се пушиме некви жмеляци !
12
0
 
11
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Политиците не управляват държавата,а олигарсите управляват чрез политиците!Само ГЕРБ ли се договаря с ДПС?Ако е в интерес на всички ни,защо да няма общи решения,защо да не се подкрепят? Стоилов,колко пъти УПРАВЛЯВАТЕ с ДПС или сега като ви е вътрешно-боли?Или опорните точки са тези-коалиция ДПС и ГЕРБ?Поне до сега ГЕРБ показаха,че не влизат в такива българоубийствени коалиции!Няма какви проекти да ускорявате и да решавате още,ами взимайте най-важното решение дето чакаме цяла година-ОСТАВКА!!!
11
5
 
16
 
! Отговори
асд преди 9 години
Искам в деня на ОСТАВКАТА да направим един спонтанен митинг и да напълним Орлов мост - Плиска както лятото в знак на искрена всенародна радост от падането на омразния режим. И да напомним на политиците, че за в бъдеще имат срещу себе си Гражданско общество!
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А па вие червени тАпаци сте БЕЗКОЗ!Само, че нямате и едно "асо" ;)
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Воля-Агътъ остане без козове той се ориентирал като чистач на московските ***.
8
1
 
14
 
! Отговори
Pepo преди 9 години
Но в бриджа всичко коз невинаги е правилна тактика...... Първо в бриджа няма такова понятие "всичко коз", и второ едно от първите неща, които научава всеки начинаещ "бриджьор", е че една от най-важните задачи на разиграващия е веднага да "оправи" козовете. Примера с бриджа беше доста калпав от страна на стоилов.......както и самото "управление" на партията му.
7
1
 
8
 
! Отговори
българин преди 9 години
Янакито Стоилов е нагъл червен мошеник, а преди една седмица ДКЕВР тайно УВЕЛИЧИ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО в цялата страна с 12-19%. ВСЯКО ДОМАКИНСТВА С ПАРНО ЩЕ ПЛАТИ 200-350 лв. ПОВЕЧЕ ИДНИЯ СЕЗОН. ТОВА Е УБИЙСТВЕНО и ЗА ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ НЯМА НИКАКВИ ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ. НЕ СПЕТЕ, БЪЛГАРИ, ДУШАТ НИ И НЯМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНЕ. НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО, ПРЕДИ ДА СА ГО ПРИЕЛИ ОФИЦИАЛНО. НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА, ДОКАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО чрез ДКЕВР НЕ ОТМЕНИ УВЕЛИЧЕНИЕТО. ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА СЕГА!