В БСП искат избори възможно най-скоро

Промените в левицата до момента били на заден план
Обновена: 9 юни 2014 20:49 | 9 юни 2014 20:48,
72
В БСП искат избори възможно най-скоро
Илияна Йотова Снимка: Булфото

Трябва да има избори възможно най-бързо. Така смятат мнозинството членове на БСП, заяви евродепутатът Илияна Йотова след заседанието на Изпълнителното бюро на партията.

„Промените в БСП остават на заден план до тази вечер, а какво ще реши утре Националният съвет - ще видим. В тази ситуация много трудно могат да се правят избори в най-скоро време и сериозни проблеми в партията”, каза Йотова.

На въпрос колко време трябва да продължи подкрепата на кабинета, Йотова каза, че според нея най-добрият вариант е да се чуят най-много мнения по въпроса, и допълни, че именно затова утре на Националния съвет ще присъства възможно най-широк екип от ръководството на БСП.

Още по темата
Никой от другите представители на ръководството на БСП не пожела да каже на чакащите на улицата пред "Позитано" 20 журналисти какво са решили в Изпълнителното бюро, предаде bTV.

Очаква се утре Националният съвет да обсъди едногодишния отчет на правителството на Пламен Орешарски и резултатите от изборите за Европейски парламент. Днес не е било обсъждано дали и премиерът ще присъства на Националния съвет.

По повод проекта „Южен поток” Илияна Йотова коментира, че докато не види съответните доказателства за нарушаването на европейското право, не може да се съгласи с ЕК. Тя допълни, че до този момент не е видяла нито една аргументация от страна на ЕК, освен забележката, че има някакви нарушения по третия енергиен пакет. „Каквито и нарушения да има по третия енергиен пакет, това е много дълга процедура и с правителството на съответната държава-членка се изясняват тези грешки и те се оправят своевременно”, каза още Йотова и допълни, че не вижда никаква драма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така, такааа, комундрелите се разбързаха за избори, ми то като ДПС ги изнасилиха така е, хахаха
35
0
 
18
 
! Отговори
Денислав преди 9 години
Тоя *** Станишев свърши поне едно добро дело - унищожи комунистическата партия. Вече е време и той и партията да ходят в историята.
34
1
 
15
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Това на снимката е другарката Йотова. Тя е сериозен работодател в България, дава хляб на поне 4-5000 интернет ***. Храни семействата на мързеливците, изкарващи парите си с писане на пратени пропагандни коментари. И понеже аз мога да чета мисли, ето какво си казва тя в момента на снимането:"Ей, пак нови избори. След само 3 месеца. Трябва да се захващам за работа. Още пари да намеря, че кампания ще прави Още *** ще трябват за форумите и новинарските сайтове. Край нямат тези партийни разходи.
33
0
 
18
 
! Отговори
Анти БКП преди 9 години
Всички да се махат... и в затвора. Там им е мястото.Абе хора, нещо ми се струва че троловете им е свършил работният ден и няма опоненти. Чудна работа. :D
32
0
 
3
 
! Отговори
trud преди 9 години
do dekemvri ima vreme za 6 referenduma - rabotete. pitaite s pisma glasopodavatelite ot bg narod per bg post - nali vseki glasopodavatel ima post adres i post kutia. za vsichki vajni temi v bg darjavata pitaite s pisma kakvo e mnenieto na vseki bulgar glasopodavatel s bg post i obratni pisma do kmetovete. nali e zadaljitelno obrazovanieto v BG ? nalii vseki bg glasopodavatel moje da korespondira s bg kmetove po bg post? nali bg kmetove mogat da pishat pisma po bg post na bg adresanti? ;))))
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСТ ТО БЪРЗА ЗАЩОТО МНОГО ЛАЙНЕНИ *** ЩЕ СЕ ИЗВАДЯТ НА ПОКАЗ.
30
2
 
23
 
! Отговори
Костинброд преди 9 години
Тези които дойдоха с преврат си отиват безславно. Всеки да си понесе заслуженото, Манолова, Бареков и Цацаров като част от преврата.
29
1
 
19
 
! Отговори
утешител преди 9 години
Поплачи си, Илианче, поплачи си.Не се притеснявай, хората ще те разберат и няма да ти се смеят.
28
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най скоро защото ви измря електората а дпс вече ви взеха и ромите. Край на комунистите!
27
3
 
17
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Най-голямата грешка на Бойко е, че прояви великодушие и доброта към комунистите. Следващия път няма да има жал!
26
3
 
11
 
! Отговори
То само ГЕНЕРАЛА преди 9 години
ги утепа 11 пъти,сега-НЯМА избори,другарке.Пък и не си съгласна с Европейската комисия за ЮП.*** теб и никой нито те пита,нито те слуша.Успокой се,драга.
25
3
 
19
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Отчет за първата годна: пълен провал!
24
1
 
23
 
! Отговори
Сл.Славов преди 9 години
Тая няма срама за две пари?! Нахална и лиземерна като всички свои съпартийци! Само до преди месец тия не искаха и дума да се каже за скорошни избори,а сега обърнаха посоката?! Как да й вярваш на такава партия,па била тя и стогодишна,която днес приказва едно,а утре друго?!Стига сте ни тормозили! Толкова години ни управлявахте и ни доведохте след много то "светлини в тунелите " до ...просешка тояга! Аман от вашето светло бъдеще!!! Махайте се!
23
2
 
20
 
! Отговори
55 преди 9 години
Левицата иска избори възможно най-скоро.....Ама първо трябва да приемат бюджета,после трябва да не са напролет,пък и лятото не е добре,а за зимата въобще..абе най- добре след три години,да *** и ***,да ***....
22
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В никакъв случай избори сега! Избори на пролет, да доизбиете пенсионерите - вашите избиратели. Тогава и 5% няма да хванете! Особено като се осрах***те и с Южен Поток, и в парламента може да не влезете напролет. Жалко само, че до тогава ще доокрадете малкото останало за крадене и ще заробите държавата с огромни кредити. Осрахте енергетиката тотално, спряхте потоците и белене, съкратихте работни места, какво друго можете да направите, освен да влезете сами по затворите! Би било справедливо!
21
2
 
33
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Пяната по устата на троловете , които изпълняват без да мислят указанията на Кутев-спина , говори , че Б.Борисов е на прав път. Първият път ги мачка, но сега ще ги довърши, а това което той не може да направи Сергейчо ще го направи и чао комунисти-социалисти-терористи.
20
2
 
27
 
! Отговори
л преди 9 години
И ДА ИСКА БСП И ДА НЕ ИСКА, ИЗБОРИ ЩЕ ИМА, ТЯХ НИКОЙ НЕ ГИ ПИАТА! НАС*АХА СЕ ЖЕСТОКО! ОФФФ, ЗАМИРИСА НАВСЯКЪДЕ!!!
19
2
 
29
 
! Отговори
N преди 9 години
Искате избори...но защо да не би Доган да връща *** гласове обратно,че последните избори си ги взе повечето защото му трябваше да влезе в Европарламента!
18
3
 
32
 
! Отговори
канибал преди 9 години
Единственото разумно нещо, което Политбюрото може да направи, е да си подаде оставките,да си набие в празните тикви, че партията им е мъртва и да емигрират в Крим.Те не са българи, а руски ***. 12 процента за комунистите на изборите
17
3
 
32
 
! Отговори
Ало Цацаров преди 9 години
Какво стана, повече от година прокуратурата воглаве със Цацаров мълчи по аферата Хохегер -- злоупотребата на Станишев и Моника Станишева.Може ли държава в Европейския Съюз да има главен прокурор които е ПОРЪЧКОВ ПРОКУРОР!Ало, г-н Цацаров, тресяхте бузи при Костинброд, къде сте сега пловдивско нещастие.Чудя се кои е по-противен, Вие или другото пловдивско нещастие Бареков.Мисля, чеу Вие г-н Цацаров държите палмата на възможно най-нечистоплътната личност в България.