В БСП искат избори възможно най-скоро

Промените в левицата до момента били на заден план
Обновена: 9 юни 2014 20:49 | 9 юни 2014 20:48,
72
В БСП искат избори възможно най-скоро
Илияна Йотова Снимка: Булфото

Трябва да има избори възможно най-бързо. Така смятат мнозинството членове на БСП, заяви евродепутатът Илияна Йотова след заседанието на Изпълнителното бюро на партията.

„Промените в БСП остават на заден план до тази вечер, а какво ще реши утре Националният съвет - ще видим. В тази ситуация много трудно могат да се правят избори в най-скоро време и сериозни проблеми в партията”, каза Йотова.

На въпрос колко време трябва да продължи подкрепата на кабинета, Йотова каза, че според нея най-добрият вариант е да се чуят най-много мнения по въпроса, и допълни, че именно затова утре на Националния съвет ще присъства възможно най-широк екип от ръководството на БСП.

Още по темата
Никой от другите представители на ръководството на БСП не пожела да каже на чакащите на улицата пред "Позитано" 20 журналисти какво са решили в Изпълнителното бюро, предаде bTV.

Очаква се утре Националният съвет да обсъди едногодишния отчет на правителството на Пламен Орешарски и резултатите от изборите за Европейски парламент. Днес не е било обсъждано дали и премиерът ще присъства на Националния съвет.

По повод проекта „Южен поток” Илияна Йотова коментира, че докато не види съответните доказателства за нарушаването на европейското право, не може да се съгласи с ЕК. Тя допълни, че до този момент не е видяла нито една аргументация от страна на ЕК, освен забележката, че има някакви нарушения по третия енергиен пакет. „Каквито и нарушения да има по третия енергиен пакет, това е много дълга процедура и с правителството на съответната държава-членка се изясняват тези грешки и те се оправят своевременно”, каза още Йотова и допълни, че не вижда никаква драма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
26
 
! Отговори
:,"<: преди 9 години
ей големи проклетници крадливи са тези бсп.сега който и да дойде на власт не може да им оправи безобразията
15
2
 
26
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
Защо сте се забързали за избори? бесепету цяла година слепи ли бяхте,като народа ви искаше ОСТАВКАТА? Защо не сменяте гея вигенинуф и цялото ваше измислено партийно бюро? Старите крадливи *** се махайте и ако има млади хиени им дайте път,нека и младите да "хапнат"малко от мародерската ви софра! Гоце със АБВ ще ви разкаже играта на изборите през септември,а вие вярвайте да бъде май... Лъгахте народеца че сте социална партийка,защо тогава вдигнахте ПЕНСИИТЕ СЪС 2,7% БЕ ***?
14
1
 
40
 
! Отговори
антикомунист преди 9 години
Надменна капиталистка, криеща се зад комунистически псевдо идеали. БСП са лицемерна антибългарска партия. БСП не са партията представяща бедните и отрудените, това е партията на олигарсите и незаконно богатите. Егати простия български народец.
13
2
 
31
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Колкото по-дълго БСП подкрепя кабинета, толкова по-малко гласове ще съберат на изборите.Това означава "В БСП искат избори възможно най-скоро".Проблемите с "Южен поток" са корупциопнната схема, непрозрачните процедури, енергийният монопол на Русия над България и потенциално над Южна Европа, което означава и тотална зависимост. Газ и нафта така или иначе ще купуваме от Русия, но да се пречи и на други да ги продават на България е национално предателство.
12
8
 
14
 
! Отговори
брб преди 9 години
Тези ще си заминат,радвам се за което. Само че за съжаление не виждам и бъдеще с алтернативата...
11
1
 
20
 
! Отговори
dan преди 9 години
Драмата е в това г-жо Йотова че руснаците са категорични "ДРУГ ГАЗ ПО ТАЗИ ТРЪБА НЯМА ДА ТЕЧЕ"
10
0
 
10
 
! Отговори
Винету преди 9 години
До 11 смешен анонимник. Кольо, ти ли си?
9
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мръсни комунисти!! Изгонихте от България всичко младо , читаво и кадърно!!! Оставихте си сал пенсионерите и ***. И пак ядете хурката!! Реалната ви подкрепа е 2%!!
8
38
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До изборите ГЕРБ и БСП ще се изравнят.
7
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По подобие на лидера си на герберите все нещо им пречи. както обикновенно това са комунистите!!!
6
3
 
14
 
! Отговори
Йотовая = преди 9 години
Гоце, фелацио, метреса, фалш, словоблудство, пари............много пари..........
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво значи задължително гласуване - избор на най-малкото зло ли? А който не иска да си слага грях на сърцето?
4
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези теглиха заеми,крадаха,докараха ни санкции както правиха и по време на предния си мандат и сега искат избори след като ги загубят друг да се оправя.Егати наглите хора.
3
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МарияБългария ще се оправи когато всички червени *** като теб измрат. Те и техните деца.
2
36
 
3
 
! Отговори
Мария преди 9 години
Само БСП !!! Който не даде гласа си за социалистическата идея да му изсъхнат ръчичките до рамената и децата да му исъхнат като старикостилки.Всички пари за лекарства да ги дадат.
1
3
 
24
 
! Отговори
гадориян преди 9 години
първо въведете електронното и задължително гласуване пък после се разкарайте немедленно