БСП ще проведе пленум

Тема ще са предсрочните избори и тяхната дата
Обновена: 10 юни 2014 07:50 | 10 юни 2014 07:48, Анисия Иванова
29
БСП ще проведе пленум
Сергей Станишев. Снимка БТА

БСП се събира на пленум, за да обсъди резултатите от евровота. Очаква се тема на срещата да бъде и провеждането на предсрочни избори и определяне на подходяща дата за тях.

Още по темата


На заседание на Изпълнителното бюро вчера социалистите обсъдиха обстановката в страната след евровота. Според евродепутатът Илияна Йотова голяма част от ръководството на БСП настоява за предсрочните избори възможно най-скоро.

На пленума ще бъде представен и отчетът на правителството за изминалата година на управление. Не е ясно дали на него ще присъства премиерът Пламен Орешарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местан мъжа, Станишев жената целувки без край готина двойка са .....
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
червените *** спешно да заминат за Япония и там да се обучат как ритуално да си направят харакири! Първия опит ще им е безплатен!
21
1
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Преди 30-40 години правеха същите безмислени неща.
20
1
 
4
 
! Отговори
канибал преди 9 години
Като се замисли човек, и с оставката на Станишев, и без нея, няма светлина в края на тунела за комунистите. Ще имат 12 процента на предсрочните избори, ББЦ ще ги бие с 15 процента, останалото ще е за ГЕРБ и останалите. Костов, Симеон, Доган не можаха да нокаутират БСП, Станишев извърши тая велика задача.А бе какво стана със славните контрапротестиращи, които събираха подписи за др. орешарски? Всичките безследно изчезнаха и аз след 25 май не съм видял в медиите и един поддръжник на кабинета.
19
2
 
4
 
! Отговори
4ista4kata преди 9 години
ЧЕРВЕНИТЕ ВИРОСИ САМИ ЩЕ СЕ УНИСТОЖАТ-ДОСТАТАЧНО СА ВРЕДИЛИ
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев, води партията само ти умееш .... Няма по добър от теб... Ти си нашият идол и икона на която се кланяме денонощно ..... Искаш да знаеш кои сме ние ще ти кажа,, Геиове и роми...
17
3
 
4
 
! Отговори
Кой-Той преди 9 години
Кога тази долна и корумпирана партия ще се извини на българите,за убийствата и национализацията ,за кражбите и всички злини / в името на народа /Защо не национализират от комунистите-социалисти, фирмите и банковите авоари откраднати от хората,къде са парите от пенсионния фонд на хората след 1991 год.къде са парите на държавата от Външнотърговските дружества,къде са имотите на тези дружества и т.н.За да сте на власт се целунахте с ДПС да останете на власт ще се целунете с дявола.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев, води партията само ти умееш .... Няма по добър от теб... Ти си нашият идол и икона на която се кланяме денонощно ..... Искаш да знаеш кои сме ние ще ти кажа,,
15
1
 
11
 
! Отговори
Гого преди 9 години
Моля,не сменяйте Станишко-мишока,той е ценен за вас и партията.Само още 6-7 месеца и тя няма да съществува,след неговото вещо управление.А тези анализите де,дето не може да ги направите вече 15 дни ,нищо то с анализи и без тях партията няма да се промени.Вълчите интереси за икономическо господство над ДПС ще ви побърка,но да си признаем те ви водят в кражбите и кръговете от зависими фирми и организации. Само по кражба и рушвети под масата левицата е номер едно.
14
3
 
9
 
! Отговори
ХМ? преди 9 години
А няма ли да се извините на българския народ и да закриете престъпната си организация?!
13
2
 
9
 
! Отговори
Оптимист преди 9 години
Ще кажат едно ГОЛЯМО НИЩО както винаги до сега.
12
2
 
10
 
! Отговори
681 преди 9 години
Такива като вас в ръководството на Партията принудихте с действията си хората да намразят лявата идея!Вие станахте по-големи капиталисти от всички други,лъжете и крадете от народа като за световно.Толкова беден , жалък и отчаян народът ни никога не е бил.Смяна на всички депутати, ВПС, изп бюро и председател .Поставяне на БСП на нови идеологически релси иначе сте загинали!
11
1
 
12
 
! Отговори
стар комунист преди 9 години
На теб докога ще ти търпим простотиите в Партията?На нас вече не ние ясно каква е идеологията на БСП-вие какви сте комунисти или социалдемократи -капиталисти?Престанете с празните приказки и застанете открито пред членовете и кажете чии интереси защитавате на народа или вашите лични?Всички,които минахте през Парламента сте настоящи милионери и бивши бедняци и продължавате с лъжите !Махайте се от ръководството или ние ви напускаме!
10
16
 
5
 
! Отговори
Р Е преди 9 години
До Анонимен. Наистина никога вече ГЕРБ. Такава простащина , каквато е тяхната, няма и няма и да има. По голями комунисти от тях няма. Погледнете си съпартийците , БКП кадри : Борисов, Цветанов, Цачева, Лиляна Павлова и всички останали. Всички са мечтата на чалгаджиите - най ниската топка и *** на обществото.
9
2
 
3
 
! Отговори
дядо преди 9 години
@11,а на коя партия е "сменяем лидера"-на ГЕРБ ли,или на Атака,а може би на ББЦ ?!
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма значение дали БСП ще проведе пленум. Такъв несменяем лидер столетницата познава само по времето, когато се казваше БКП. Поне да беше силен лидер, а той е едно недоносче, както се изразяваше за социализма бившия първи при падането на комунизма. Такъв несменяем, поставен отгоре парашутист за толкова дълъг период може да се нарече един истински голям феодал на България, наред с другия поставен от ДС - ***. Работете, крепостни селяни! Да живее демокрацията, другари!
7
0
 
7
 
! Отговори
ПЛЕНУМ преди 9 години
...Шушу, мушу, гледат да изядат някого... /продължение на виц/ Който иска да го разбере пращам по ЕКОНТ хи хи !
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От БСП не очаквайте да посочат дата за предсрочни избори, мълчат като .рани и уплашени.
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !1. Серльо няма да подаде оставка- само шут по гейския му задник2.Комунист и промяна ха сега де3.Проруската политика ни докара на това дередже за 65г.4.ДС създаде ДПС, така, че са неразделни до гроб5.Напусналите БСП са същата помия, отрочета на един безвъзвратно изчезнал свят6.Младите на БСП са същите като бащите си паразити7.Съюзници на БСП и ДПС, могат да бъдат само изверги като Садам, Асад и т.н.8. Скоро ходил ли си на доктор, бе ?????
4
2
 
15
 
! Отговори
Да преди 9 години
серж моля те, остани начело на бсп. Само още няколко години ти трябват, за да не успее да влезе в парламента!