НФСБ се обяви за незабавни избори

Консултативният съвет е безсмислен, смятат от партията
10 юни 2014 19:34, Александър Попов
24
НФСБ се обяви за незабавни избори
Снимка: Булфото, архив

При сегашната политическа и икономическа обстановка, при започналите процедури по спиране на еврофондовете, страната ни има само един изход – незабавни предсрочни избори. Това гласи становище на НФСБ.

Още по темата

Предсрочните избори трябва да сложат край на агонията на този парламент и да дадат възможност спешно да бъде съставено ново правителство с нов кредит на доверие. Правителство, което би могло да спаси страната и да сложи край на продължаващата 25 години катастрофа, смятат от партията.

Националният фронт за спасение на България е категорично против протакането, оправдаването с парламентарни процедури и свикването на безсмислени Консултативни съвети при президента. Парализата на институциите вече е факт, държавната администрация на практика не функционира. Единственото, което се извършва, са нови скандални назначения и съмнителни сделки, смятат от НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Замразихме доходите.Рекетирахме народа.Подслушвахме го.Утежнихме му живота и го обеднихме до степен да се самозапалва.За нас от значение бяха само собствените ни интереси и тези на господарите ни от САЩ и ЕС.Ние от ГЕРБ се гаврихме с нацията.Сега берем плодовете на това.Честито!Имаме воля отново...да ви довършим
15
3
 
5
 
! Отговори
az преди 9 години
НФСБ s vas sme izmetete cqlata Kradliva *** zaedno s k.rvite siderasti
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
просто още един объл брус
13
3
 
5
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
Да, Валери не само, че се кара с Болен, а започна да променя принципни позиции на НФСБ - къде официални, къде налагани с години в СКАТ, с единствената цел - да противостои на АТАКА и Сидеров. Затова, заради Слави Бинев и други такива изцепки все си кретат под чертата...После четох, че се изказал, как НФСБ нямало да си сменя принципите за да привлече избиратели. Чудесно и достойно! Да, ама НЕ! Защото вие вече си ги сменяте от доста време, Валери, и точно затова хората спряха да прииждат към вас.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И НФСБ и АТАКА лъжеца дудук Бареков с ВМРО ги изработиха ......затова нямат евродепутати ! Докато Валери Симеонов се кара С Болен *** ПИЧЕЛИ!
11
6
 
9
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Тия не ги знам какви са ама 100% са в пъти по-добре от ку*вата на олигарсите Болен Сидеров!
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еее на тоя чичо охраната как ме шамаросаха и ми счупиха левия прозорец на опела, на изхода на Бургас. Е малко им отнех предимството (без да искам) :D Ама незнаех че е политик :))
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя Кълвач пък къде се бута у навалицата!
8
2
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 9 години
Някой се точи да влиза във властта!
7
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гласувах за НФСБ и мисля пак да гласувам сега на парламентарните избори, но ръководството на НФСБ трябва да направи някаква кампания ако иска НФСБ да влезе в парламента, защото на тези избори, които минаха например в нашия окръжен град не можеш по никакъв начин, че НФСБ участва в изборите. БСП, ббц, Герб , техни активисти бяха на всяка крачка, а от НФСБ нямаше и следа.
6
5
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Фронта е...сериозна партия,държи половината пенсионерски...клубове в половин България.Така че,не го...подценявайте.Само не ми е...ясно кога Симеонов се изучи за...политик;за Боко ми е...ясно.
5
14
 
8
 
! Отговори
ПМ преди 9 години
Валери Симеонов е ПРАВ! НФСБ, мислят с главите си и за това ВЯРВАМ, че за тях ИМА БЪДЕЩЕ! *** е този, който просташки е пристрастен към принципа, "АКО СТАНИШЕВ КАЖЕ "ДА", АЗ СЪМ "НЕ" и АКО СТАНИШЕВ КАЖЕ "НЕ", АЗ СЪМ "ДА". Това не значи, че ти трябва да се съюзиш със Станишев, който може всичко да залечи, НО НЕ И ИСТОРИЯТА НА БСП!
4
9
 
14
 
! Отговори
На болния брат му преди 9 години
Национална федерация по свободна борба-нфсб. Свободна , защото и те незнаят къде са и защо са. Всички олигарси си направиха партийки. А тези като Болной Сидеровой литнаха покрай тях и смениха якенцата втора употреба и качака със скъпи костюми и пури. Сопа, сопа!
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ma..a vi de.ba
2
9
 
13
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Кои са пък тези НФСБ? На Светльо хиподила ли бяха?..
1
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Националният фронт за спасение на Бойко отново няма да влезе в НС, но ще реабилитира гнусното управление на ГЕРБ!