Оставка на Станишев не решава проблема в БСП!

Избори трябва да се организират по-скоро, зове Страхил Ангелов
Обновена: 10 юни 2014 10:27 | 10 юни 2014 10:21,
52
Оставка на Станишев не решава проблема в БСП!
Страхил Ангелов, Снимка: Нова телевизия

Оставката на лидера на БСП Сергей Станишев няма да реши проблемите на партията, коментира депутатът от „Коалиция за България“ Страхил Ангелов в сутрешния блок на Нова телевизия.

По думите му решението е да се проведе открит разговор и да има диалог. 

Още по темата
Според Ангелов изборите трябва да се организират по-скоро. "Не може повече да се продължава така. Трябва да сменим подхода – не може да се назначават хора, които аз виждам за първи път – назначават ги и не мога да се срещна с тях. 2 месеца търсих министъра на културата, той не си вдига телефона, отсече социалистът.

Ангелов отхвърли твърденията на в. Стандарт, че на „Позитано” има бунт и искат Конгрес на партията. Винаги когато сме ходили на избори, сме правили Конгрес на партията, за да видим програмните документи и с какви послания ще отидем на избори. А това са предсрочни избори“, заяви Страхил Ангелов.

"Не разбирам огромното желание на някои хора да управляват. България е в доста недобра кондиция. Щом идват трима американски сенатори в неделя и решават дали ще има газ или не, и решават за половин Европа – това е изключително унизително, отсече депутатът по повод визитата на американските сенатори в България, след която премиерът Орешарски спря проекта „Южен поток“ до разбирателство с ЕК.

Социалистът коментира, че не знае от какво са породени проблемите между ДПС и БСП.

Надявам се днес на Националния съвет на партията ръководството да ни обясни какво се случи с ДПС, аз наистина не знам, посочи Ангелов, като не отрече, но и не потвърди, че една от причините е желанието на Сергей Станишев да стане министър-председател.

Запитан дали смята, че сега няма диалог в БСП и еднолично ли се взимат решенията, Страхил Ангелов заяви: 

Щом останахме изненадани от изказванията на Лютви Местан, кой взима решенията? Може би се получи, че Местан ни начерта политическия хоризонт”, заяви червеният депутат и допълни, че не е било редно да научи за намеренията на ДПС от телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: бспстрахил ангелов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вчера в предаването на Миролюба Бенатова един *** изживяваш се като турчин каза-СЛЕД 20-30 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е НАША.БСП,ГЕРБ,Бареков Кунева и т.н и т.н не подготвят ли национална стратегия за БГ всичко което са създали нашите деди,бащи ние няма да се стопанисва от нашите деца а от стада ***.Електоратът на БСП се топи по биологични причини и след 3 години ако са изборите БСП е 3-4 политическа сила .Това не е повод за радост на едните и мъка за другите.Трябва всеки да си направи поука.
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставката на Станишев не решава нито един от проблемите на БСП, а оставането му решава всички проблеми на БСП - тя изчезва в кратък срок.
44
1
 
3
 
! Отговори
ХА ХА преди 9 години
тъпУ та тъпУ ей
43
3
 
10
 
! Отговори
ФАКТ!!! преди 9 години
Проблемът на БСП е самата БСП! Когато се унищожи завинаги, България ще просперира, докато я има- ще тънем в мизерия и нищета!
42
3
 
7
 
! Отговори
15 преди 9 години
Има партия има и проблеми ,няма партия няма и проблеми - ЗАКРИЙТЕ КРАДЛИВАТА ПАРТИЯ
41
1
 
9
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа към личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбваното население е демотивирано да
40
0
 
7
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
"Социалната дейност" се реализира само от държава на богати граждани, а не от държава на граждани разчитащи на социалната дейност на държавата. Нормалният път е гражданите на богатата държава чрез данъците си да обезпечават социалната дейност на държавата и по този начин да създават условия за просперитет на цялото общество. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрад
39
2
 
11
 
! Отговори
Решението е, то е!!! преди 9 години
Орландовци е решението на БСП
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Социалистът коментира, че не знае от какво са породени проблемите между ДПС и БСП."Да му поясня на този - проблемът е там, че заради южен поток спряха еврофондовете, а единственото, което интересува ДПС е усвояване им, а не състояниет на електората им. Няма еврофондове - няма усвояване - СЛЕДВАЩАТА КОАЛИЦИЯ МОЛЯ!
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставете Станишката бе! След още 4 години на поста и БСП ще се коалира с партията на бирата на избори.
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страхил напълно оправдава името си -- гледа страхливо като н*рано дете майка си !
35
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този от снимката колко е ***.Тотален селски бек.Типичен представител на партията. Ниска култура, никакъв речник, елементарни разсъждения и тотална ниско ниво като цяло.И един такъв тръгнал да ми управлява държавата.
34
1
 
18
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Съвършено си прав Ангелов. Оставката на Станишев няма да реши никакви проблеми.Проблемите ще бъдат решени, когато цялата ви партия излезе поне за 10 години от реалното ръководство на държавата. След това , ако сте си взели поука и започнете наистина да работите за интересите на България, ще е добре да участвате в обществено политическият живот на страната за да има коректив на останалите партии, някои от които може да си помислят, че само те най-правилно защитават интересите на България.
33
1
 
12
 
! Отговори
Светлозар преди 9 години
Абе на тоя *** няма ли да спрат да му дават да говори ??
32
1
 
18
 
! Отговори
sadfasdf преди 9 години
Да ти имам умния поглед!Излъчваш интелект, доброта, респект - истински български дупетат!Айде ОСТАВКА, ***!
31
1
 
4
 
! Отговори
сезона е открит преди 9 години
Абе кво ги интересува хората интригите в бандитската червена шайка?Да отиват и да се бесят или самозапалят,а може да си поиграят и на Руска рулетка!Червените бандити са си въоръжени още от преди 1944-та година и да започват да се трепят а ние ще коментираме победителя който оцелее.
30
0
 
8
 
! Отговори
Стоедин преди 9 години
Час по-скоро се опитайте да се превърнете в нормална лява ЕВРОПЕЙСКА партия, а не такава обслужваща интересите на Руските капиталисти. Тогава може и да оцеллете като партия. ... Всъщност в момента липсва такава европейска Лява партия! Я да взема да организирам една... или пък да подшушна на мериканците да финансират, стига са спали...
29
0
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Ами пазете си Станишката, дървени кратуни! Той ви закопа!
28
1
 
11
 
! Отговори
Мунчо манастирски преди 9 години
Оставката на Станишев не решава проблема - решава го оставката на цялото Политбюро, на окръжните ръководства и първични избори вътре в партията им за издигане на нови хора, без парашутисти.Пък белким тогава станат нормална европейска партия.*** не им вЕрвам...
27
0
 
22
 
! Отговори
голю босев преди 9 години
Оставката на Станишев не решава проблема,защото в ръководството на БСП има още поне 100 Станишевци. Оставка на цялата БСП и проблемите в България се решават.