Георги Кадиев напуска Народното събрание

Вот в края на юли е най-бързият път към ада за България
Обновена: 11 юни 2014 09:13 | 11 юни 2014 09:08, Веселина Йорданова
67
Георги Кадиев напуска Народното събрание
Георги Кадиев. Снимка: архив, Булфото

Депутатът Георги Кадиев напуска Народното събрание.

Пред журналисти в парламента той обясни, че е далеч от „упражненията“ да напуска групата и да остане в парламента и с оставката си дал сигнал на ръководството на БСП какво трябва да направи.

Още по темата

Кадиев заяви, че вот в края на юли „теоретично може да стане, практически не“ и го определи като „най-бързия път към ада за България“. Вчера на пленума на партията лидерът Сергей Станишев се обяви за избори до края на следващия месец.

„Това означава листите да са регистрирани до края на юни, отделно самият период юли и за кампания, и за избори, е безумен. Кое налагаше на БСП за три дни да сдаде всичко, да обяви, че правителството за нищо не става и да отиде на избори в края на юли“, попита Кадиев.

Той предупреди, че това означава „моментална метла“ за хиляди членове на БСП, „защото следващите няма да ни простят“ и всичко това, „за да спасим четири-пет човека от ръководството, които са решили, че всичко се върти около тях“.

Кадиев заяви, че проблемът е в председателя и тези, които, по думите му, като в рекламата на бира са на една ръка разстояние от него.

Депутатът каза, че днес в НС има мисия да не допусне избора на членове на Сметната палата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знае, че и да не напуска, след месец ще го "напуснат".
53
0
 
2
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
До АнонименПрав си, ако беше напуснал поне преди 1 месец, това щеше да изглежда достойна постъпка. Сега вече не изглежда така.
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кадиев да говори за метла е поредния цинизъм при положение, че единствената роля на нелегитимното правителство беше да докара разни изгладнели, а често и напълно безпросветни въшки и да ги назначи по ведомствата. То не беше кадруване, не беше чудо. Кадиев е пословичен мрънкач, който има навика да се самономинира за разни изборни длъжности и да се проваля без изключение. Във всяка друга ситуация "напускането" му можеше да се тълкува като достойно, сега е поредната му проява на липсващо мъжество.
51
0
 
0
 
! Отговори
бургазлия преди 9 години
Гошо ти даде добър примерна лоялност къ изберателите.докато чичо дъбов екадровик на Позитанона предстояштите избори едва ли и толкова гласа ште получим колкото за ЕВРОВОТА.
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мда, много удобно време за оставки..В момент, в който щеше да се иска ЕРП-тата да си отидат...Удобно и за Местан и за Доган и за Кадиев...
49
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До комунистНееее не Кадиев му е забил нож в гърба на Серльо, а Мазньо му е забил кожен кинжал в ануса та не може да се обърне да му благодари!!!!
48
5
 
1
 
! Отговори
БГ преди 9 години
До воА ТИ ЗА КОМУНИСТИТЕ ЛИ? МИ ЗА БОЙКО Е МНОГО ПО-ДОБРЕ
47
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хе-хе, Кадията се сетил да се прави на бунтар, след като стана ясно, че ще се разтурва НС в най-скоро време :))
46
1
 
22
 
! Отговори
Комшията преди 9 години
Извинявайте, аз съм комшията от 16-тия етаж и искам да попитам:- Серьожинката колко трудов стаж има извън БСП-то, че да го гоните от там???
45
2
 
13
 
! Отговори
ИВАН преди 9 години
Хората на които им е предложено да станат членове на СМЕТНАТА ПАЛАТА не трябва да приемат защото БСП и ДПС ГИ ВКАРВАТ В ПОЗОРНА ИГРА НА КОЯТО СТАВАТ ЗАЛОЖНИЦИ . НЕ МИСЛЯ ЧЕ НАЗНАЧЕНИЕТО ИМ ЩЕ Е ЗА ДЪЛГО . КРАХА НА БСП И ДПС Е НЕИЗБЕЖЕН .ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕЗАБАВНО !!!!
44
10
 
5
 
! Отговори
Скептик преди 9 години
А кого да спасяват г-н Кадиев?! Твоите и на жена ти протежета в БЕХ, НЕК, ЕСО, теб самият или кого?! Да ти спасяват бизнеса или интересите ти, свързани с ГЕРБ?! Не ме карай поименно и под формата на схема да ти разкривам как си представяш спасяването на редовите членове!
43
9
 
6
 
! Отговори
во преди 9 години
До ивоЗа кой гласуваш пич? За Боко ли?
42
1
 
23
 
! Отговори
асд преди 9 години
Не се хващайте! Ако беше читав трябваше да го направи минимум преди 1 година. Играе го доброто ченге, докато не се наложи да го лансират като моралното момче - спасител и пак да излъжат народа.
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква жертва! Какъв достоен бъларин!Хвала на такиви самоотвержени партийци! Важното е с ТЕЦ-а всичко да е наред!
40
10
 
22
 
! Отговори
иво преди 9 години
ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ БСП И ОЛИГАРСКИ СА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ . ТОВА СА ХОРА КОИТО РАБОТЯТ ЗА РАЗРУХАТА И ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ. СПРЕТЕ С ВЪПРОСА КОГА ЩЕ СА ИЗБОРИТЕ .СЕГА ВЪПРОСА Е КОГА ОРЕШАРСКИ ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА И ИМА ЛИ ДОБЛЕСТ И МОРАЛ ТОЗИ ЧОВЕК .
39
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво пич, така трябва да направят всички комунисти в управата им
38
8
 
28
 
! Отговори
комунист преди 9 години
Кадиев е един неуспял в партията(но не и в бизнеса)човек.Отдавна има мераци да е шеф на БСП,но не го харесват съпартийците му и той отдавна забива на Сергейчо ножа в гърба.Лошото е,че ГЕРБ също са ***-мутри,които смятат,че могат да си правят с д-вата каквото си искат.Още по-лошо е,че хората бързо забравят и на това разчитат политиците.Всички се кълнат,че милеят за България,а се подлагат на САЩ и на Русия.Готови,който им свирне да тръгнат след него според комисионните,които получават.
37
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ми е смешно като чета коментарите относно Кадиев. Странно племе сме това българите. Значи един от най-големите мафиоти и представител на едрата оригархия (ВЕИ-мафията), която непрекъснато ни ограбва и изпразва хазната, за минути може да се превърне в Ангел, само защото си бил подал оставката.*** народ, не вярвам скоро да се оправи - сега ще избере ония другия, после пак тия "преродени" и така ...
36
3
 
1
 
! Отговори
До 36 преди 9 години
Ама само една от 1944 година.
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Невъзможно е Станишев да устои, подложен на тотален натиск, външен от тримата американски сенатори и вътрешен - от предателите в партията."Абе тези американски сенатори как не се сетиха да дойдат преди година?И защо трябваше да са трима-двама явно са държали Орешарски,а третия.сигурно Маккейн/го е налагал.А по отношение на предателите-руските храненици в партията ви не може да се наричат предатели.Те са руски патриоти.