Кадиев вече не е депутат

Опозицията беше против оставката му
Обновена: 13 юни 2014 10:12 | 13 юни 2014 10:12, Веселина Йорданова
41
Кадиев вече не е депутат
Георги Кадиев Снимка: БТА

Народното събрание гласува оставката на депутата от левицата Георги Кадиев, който напуска парламента заради несъгласие с действията на ръководството на БСП.

Опозицията гласува против оставката на Кадиев.

Още по темата
Десислава Атанасова от ГЕРБ обясни отрицателния си вот с думите, че е гласувала против един от малкото достойни хора от „Коалиция за България“ да си тръгне от това Народно събрание.

„Умело успявате да оттласнете мислещите хора от половината, която сте заели в тази зала“, се обърна тя към левицата. Много по-добре щеше да има други оставки, подчерта Атанасова и допълни, че те щели да доведат до „всенародни тържества“.

Борис Цветков от левицата заяви, че също гласувал отрицателно и попита опозицият кога са искрени.

Георги Кадиев подаде оставка с мотива, че това е опит да даде сигнал на ръководството на БСП какво трябва да направят те.

По-рано депутатите се скараха с какво да продължи работата на парламента – с изслушването на премиера и енергийния министър за „Южен поток“ или с предложението за референдум. 

В крайна сметка НС реши да продължи с изслушването на Орешарски и Стойнев за "Южен поток".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: оставкаГеорги Кадиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Ураааа!!айде и другите!!
31
1
 
1
 
! Отговори
Разумен преди 9 години
Тоя дето смяташе че било редно да застрелят Волен в самолета също отиде на бунището като Румен Петков. А е нормално Десито Атанасова да го подкрепя. Тъпака подкрепя ***. Същото е и с гласуването. Затова сме на това диридже толкова десетилетия вече. Това са факти. Останалото да предположения и лични нагласи на същите гласуващи по отношение на Волен.Фактите си остават факти.Предположенията по негов адрес си остават предположения.А минусите по този коментар не променят нищо-факт.
30
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това не е морален акт. Моралният човек не шуми. Натиска се за мястото на Станишев. Прави се на скромен, не сме тревопасни. Но, ако боко вземе властта, ще бъдем. Всички, даже тези, които го защитават.Доказателства и аргументи - Кадиев - любимец на продажните фалшиви медии!Медиите не харесват хората, които мислят и правят това, което мислят.Медиите приемат само простотията на физкултурниците.Виж Националната телевизия - ***!Физкултурна шефка!Спортни журналисти над другите! Увери се сам!
29
2
 
2
 
! Отговори
пфрц преди 9 години
Я виж, на БСП троловете са им дали надницата за уикенда
28
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така и не си намери място.
27
13
 
5
 
! Отговори
от София. преди 9 години
тая слугинка Десислава Атанасова, толкова просто и примитевно същество, некадърна министър на здравеопазването си мисли че с интриги върши голяма работа. Ама нали и мъжът и е новоизпчен гербарски бизнесмен.
26
4
 
16
 
! Отговори
Боряна Бонева преди 9 години
Кадиев е типичен случай на новият социалист. Милионер в бизнеса с енергетика, депутат от БСП, преименувала се преди почти четвърт век БКП, усетили че почвата под краката му се клати, беж да го няма.
25
1
 
17
 
! Отговори
хитърчо преди 9 години
Плете си човека кошничката. Станишев и компания са пътници, ще има сътресения и пренареждане на червените ескадрони и Кадиев се стреми да е ход пред другите.
24
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЗИ *** СЕГА КЪМ КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ СЕ НАСОЧИ ??????????????? ВИДЯ ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ХЛЯБ В БСП - И СЕГА НАКЪДЕ - МОЖЕ БИ СЕГА МОЖЕ ДА СТАНЕ КМЕТ НА СТОЛИЦАТА ????????????????
23
6
 
15
 
! Отговори
Винету преди 9 години
В БСП май се оказа, че има само двама мъже - Кадиев и ***.
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не го мислете, перките на жена му работят за него, дори и вятър да няма, а познайте кой плаща сметките.
21
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много са смешни герберастите, довчера плюваха Кадиев и фотоволтаиците му (естествено, че се водят на жена му де, то и банката на боко се води на цветелина), а сега го превръщат в някакъв герой.Жалки сте, ама предателството си ви е в кръвта и гените. Нали и вие сте деца на пратията-майка БКП.
20
8
 
13
 
! Отговори
MАЛЕ... преди 9 години
ТО ГОЛЯМ РЕВ РЕВАХА ГЕРБ ЗА КАДИЕВ КРОКОДИЛСКИТЕ ИМ СЪЛЗИ НЕ СТИХНАХА АМИ ВЗЕМЕТЕ ГО В ГЕРБ СЛЕД КАТО ТОЛКОВА МНОГО ГО ХАРЕСВАТЕ - КАТО СТЕ ТОЛКОВА ДОСТОЙНИ КОЙ ЩЕ СИ ИЗБЕРЕТЕ ПОДСЪДИМИЯ ЦВЕТАНОВ ИЛИ КАДИЕВ???
19
1
 
4
 
! Отговори
bg преди 9 години
kadiev e jasen napuska nc no ostava v bsp a jena mu milionerkata kakto i toi da kajat dali sa si objavili milionite i kak jena mu i toi pod prekritie prodavat enerkija v tschujbina i kak stanaha milioneri ta moje i miliarderi takiva komujagi pod prekritie na jena si sa jasni i dobre tsche se maha ot nc.no da se mahne i ot bsp a ne da ostava
18
0
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
как си третия пол
17
8
 
13
 
! Отговори
пурко преди 9 години
Е сега спокойно могат да се преименуват (както направиха 1990г) в партия на жените. Отиде си и последния МЪЖ в тая партия-банда. Сега останалия им "потенциал" е председателката, манолова (компетентна по всичко и неспособна на нищо) и "любимка 15". Тия безцени кадри като се обединят с "капацитетите" на ***....жална ни майка, прощавай РОДИНО
16
3
 
15
 
! Отговори
иван преди 9 години
мислещите хора нямат място в парламента, там трябват гласуващи под строй... справка споменатата десислава атанасова...
15
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оооооо, неразумни юроде!!!! Пак ли Боко е виновен!!!!! Ако Кадиев има фотоволтаици, то ще да ги е направил 2007-2008г., когато Хидрата и Серльо стартираха програмата и пари за това получаваха само хора като Бисеров, междудругото Боко къде скри Бисерчето а????Боко призай си, че ти предложи Пеевски!!! Сигурно пак ти си платил 34 хиляди 15/15. Ейййй кутевчета-путевчета до сега не съм гласувал за Боко тиквата и съжалявам, за следващите избори ще се поправя задължително. ОСТАВКА боклуциииии
14
4
 
21
 
! Отговори
VB преди 9 години
Остават мижитурки гласуващи под строй...
13
35
 
11
 
! Отговори
жежи преди 9 години
Първанов и Кадиев - олицетворения на предателството