ДПС: Датата за изборите няма да промени резултатите

Партията е отворена за всяка идея, която стане консенсусна
Обновена: 25 юни 2014 14:29 | 25 юни 2014 13:57, Камелия Цветанова
19
ДПС: Датата за изборите няма да промени резултатите
Камен Костадинов. Снимка: Булфото, архив

Датата, която ще бъде определена за изборите, е технически въпрос и няма да промени резултатите от вота, смята  зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Камен Костадинов.

Още по темата
„Не виждам как една дата - дали е 14, дали е 28, 5 или 12 , би променила по какъвто и да е начин резултатите, това са технически въпроси, коментира той преди предстоящите в петък консултации за насрочване на предсрочните избори и решението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да участва в тях с предложението вотът да е в средата на септември.

Костадинов напомни, че ДПС първи са обявили своята позиция.

Той напомни, че са отворени за всяка идея, която получи подкрепа и стане консенсусна.

Нека да не предрешаваме и да слагаме някакви условия преди самите консултации, призова Костадинов., цитиран от БТА.

В отговор на въпрос как би гласувал за оставката на Сергей Станишев като депутат Костадинов посочи, че би подкрепил искането за прекратяване на правомощията му.

Това е индивидуално волеизявление, не мисля, че сме хората, които трябва да правят ревизия на волята на всеки един какво да прави и къде да продължи кариерата си, посочи Костадинов.

Надявам се утре или вдругиден да се направи по-добра организация и парламентът да заседава, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
hasan преди 9 години
До Анонименkade e carq deto shteshe da opravi balgaria za 800 dni kade se skri vze si zemite fabrikite koito ne sa negovi i izchezna ,,, a zashto iskate glasovete na turcite nali gi mrazite ,, iskate da glasuvat na nekadirnici li ,, vie ste zavislivi zashto to turcite sa edinni , zashto ne glasuvate kato turcite za edna partiq ,, dokato ima tv skat i ataka turcite shte sa vinagi edin ni
15
1
 
0
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Време е да премахнем от властта мръсната *** на ДПС,БСП и ГЕРБ!!!
14
1
 
1
 
! Отговори
ДОЧО преди 9 години
ЛАВИРАНЕТО между датите ще промени резултатите в полза на ГЕРБ! БСП е най-големия губещ!
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никога повече ДПС! Докараха ни до нпросешка тояга, а те си направиха обръчите и ни смучат не по-зле от ***, които между впрочем вече гласуват за тях!?
12
2
 
6
 
! Отговори
Край преди 9 години
Престанете да давате трибуна на еничари закрепили се за Доган защото ще си осигурят по-богат животец. Точно такъв е К Костадинов
11
1
 
10
 
! Отговори
hitman преди 9 години
Ако щурмуваме сараите и транжираме публично прасето. Дали ?
10
3
 
7
 
! Отговори
чучолигарчо преди 9 години
*** на ДПС е отворен за всяка идея, която стане консенсусна...що ли пък не ме учудва....тия от време оно откак са дошли от Анадола си бъркат по дупките и са отворени за още....чудно как им стига вазелина?
9
1
 
9
 
! Отговори
блъф блъф преди 9 години
беше предложението на г-н Местан за предсрочни избори ,завоалирано зад красноречие и вероятни варианти .....ала бал ,на което и децата не повярваха с изключение на Г-н Станишев,който направи грандиозен ответен удар,без политически ресурс да го приведе в изпълнение
8
1
 
9
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Абе къде е наместаня бе къде доган сополя бре.... Що тоя ни го показват?!
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От кой се спонсорира от доган или ердоган ,но ДПС на всеки който гласува за тях са му плаща ли по 50лв.и на децата му не зависи му ,че нямат пълнолетие.Искат да ни потурчат с измами и пропаганда по телевизия и пресата .Нагли долни къде е държавата
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС е творение на БКП и е незаконна. И двете партии трябва да бъдат забранени със закон, а участниците в тях да бъдат изгонени от политическия живот на страната. Кога ще се появи новият Кимон Георгиев, който да го направи?
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бееее вий си дайте оставката и посочете датата, пък другото оставете на народа Костадинофффф не се прави на баба Ванга!!! А на теб индувидуално да ти е..м м....та!!!!
4
2
 
14
 
! Отговори
akud преди 9 години
всеки допуснал консенсус с ДПС би бил абсолютен престъпник и заместител на станишев и сидеров защото консенсусите с ДПС винаги са ограбването на Българските ДАНЪЦИ
3
3
 
9
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Вярно е, датата няма да промени резултата. Това може да стане ако Сергейчо направи още някой простотия, макар че и това е напълно достатъчно за да настрои още хора против БСП! Дай боже и Местаня да се изложи така и изборните резултати ще бъдат съвсем каквито трябва!! Да се надяваме, че здравомислещите поддръжници на БСП са влезли в час що за лидер си имат и до колко може да се вярва на човек, който днес говори едно, утре друго и бяга като плъх.
2
2
 
12
 
! Отговори
Евгени преди 9 години
Относно оставката на Серьожката... При положение, че обеща на хората толкова лъжливи предизборни глупости (както винаги) и не изпълни нищо, най - лесно е сега да се каже: "Това е индивидуално волеизявление, не мисля, че сме хората, които трябва да правят ревизия на волята на всеки един какво да прави и къде да продължи кариерата си, посочи Костадинов."Да не говорим, че не съществува дума като "волеизявление" ама за това ще си затворим очите, комунисти ...
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Приготвили са фез или понечалмица за някой май?!?!?!?!