БСП е като ламята с многото глави – пада и става!

Борисов: Социалистите се правят, че няма никакъв проблем
Обновена: 2 юли 2014 11:22 | 2 юли 2014 09:37,
138
БСП е като ламята с многото глави – пада и става!
Снимка: архив, БТА

БСП е като ламята с много глави – падат и стават. Не можеш да разбереш какво казват. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. Нали ги знаете – като мине един ден и се осеферват, допълни той.

Така Борисов коментира поведението на социалистите около банковата криза. Според него червените се правят, че все едно няма никакъв проблем.

Още по темата
Лидерът на ГЕРБ се възмути, че когато две седмици се е говорело за една банка и имало арести, не е имало проблеми. „Може би трябваше да дадат списък на банките - за кои може и за кои не“, допълни той.

Борисов разкритикува предложенията за законодателни промени, с които да се забранят коментарите за банки. „Утре може да поискат да не се коментират фондовете. Ние пък може да поискаме да не се коментират политически партии“, пошегува се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че депутатите му ще влизат в парламента и ще правят кворум в зависимост от дневния ред.

Според него трябва да се приемат ратификации от Брюксел, мораториум върху закона за МВР. „Цинично е това, което правят, и този, заради когото убиваха хора в Лясковец, сега да става главен секретар“, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: Бойко БорисовБСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
кирил преди 9 години
ТОЗИ ПЪТ МАЙ ЗА ПОСЛЕДНО ЩЕ И СЕ ОТРЕЖЕ ГЛАВАТА И ЩЕ ПАДНЕ.
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП са срам и позор за БГ!
104
0
 
0
 
! Отговори
Ива преди 9 години
Колко ли повече черни сделки и фалирали институции ще се разкрият след като подадат оставката един Бог знае. Дано я направят скоро, докато всичко е поправимо...
103
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП са най- голямата грешка на България
102
0
 
1
 
! Отговори
saraleks79 преди 9 години
Борисов е прав БСП е ламя с 9 глави и не можеш да ги убиеш всички глави крадат като за последно
101
0
 
1
 
! Отговори
Кирил преди 9 години
На ламята ще й отрежем всички глави и никога няма да се вдигне!
100
1
 
3
 
! Отговори
Kit Chelin преди 9 години
Др. Борисов не го свърта като депутат, затова цяла година обикаля около парламента и се чуди какво да измисли за да не работи. То не бяха платени протести, окупации, лъжи и манипулации и все с една цел да дестабилизира обстановката в страната, да дискредитира институциите и да преставя, че нищо не работят за да се върне на власт. Горко ни. Защо никоя телевизия не показва как се строи магистрала Струма, извършват ремонти по пътищата в страната, строежите по ОП в общините-водния цикъл и мн. др.
99
6
 
2
 
! Отговори
Гацов преди 9 години
И на ламята главата ще падне, и нея я държат 3 глави - БСП ДПС и АТАКА, но много скоро народа заедно с ГЕРБ ще сложат край на ламята и никога повече няма да се появи в българския парламент!!
98
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прочел е още една книга, за тримата братя и златната ябълка
97
4
 
4
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Този оът вече няма ставане! Издъниха се окончателно. Никой не ги иска
96
2
 
8
 
! Отговори
бивш Гербер преди 9 години
Всички чужди медии потвърдиха че държавата ни е една от най стабилните в Европа,значи смело може да люскаме червени бюлетини явно Бойко ни лъже!
95
2
 
11
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
Писна ми от този рицар на глупостта и простотията Бойко Борисов. Не му ли е време вече да направи като другия ненормалник Волен и да спре да се занимава с държавните дела?
94
1
 
8
 
! Отговори
Катя преди 9 години
Никой никога не е очаквал от групировката ГЕРБ и мутрата Бойко да проявят загриженост и да свършат някаква истинска работа
93
1
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
Бойко ти и партията ти сте най-лошото нещо, което се е случвало на нашата държава и ще е добре ако наистина си загрижен за хората да напуснеш политиката завинаги
92
1
 
11
 
! Отговори
Симона преди 9 години
Лудостта на Борисов и глупостите, които говори са безгранични. Трябва бързо учените да започнат да правят изследвания с цел откриване на безкрайна енергия
91
2
 
6
 
! Отговори
Радо преди 9 години
Смешно е Борисов да говори за това, кой се излага и кой не, като се има на предвид, че самият ББ се излага най-много от всички - дори с това си изказване
90
2
 
7
 
! Отговори
Спеца преди 9 години
Тоя Борисов пак не е в час !Какво БСП бе мой човек , промените в Наказателния Кодекс за Банките ги внесе Иван Искров, шефа на БНБ- Вашия човек , защо пак се криеш зад гърба на Станишев !Търсиш удобно прикритие за да лаеш- смотан пожарникар!Истината е че те е шубе , защото се оля на път и под път да зовеш гражданите да си теглят влоговете !Просто Борисов Вие сте банков терорист на когото се разтрепериха гащите !Не бой се Цацаров те варди!!!
89
9
 
2
 
! Отговори
mihaela85 преди 9 години
В БСП отчаянието взе върхови позиции, никой не го е грижа за нищо освен за това как да не му повдигнат обвинение за престъпленията които са вършили цяла година
88
4
 
9
 
! Отговори
ИЛИТЕРАТ БОКО преди 9 години
НЯКОЙ ДА РАЗБРА КАКВО ИСКА ДА КАЖЕ С ЛАМЯТА И ГЛАВИТЕ ДЕТО ПАДАТ И СТАВАТ. ТОЯ И ПРИКАЗКИТЕ ДЕТО СА МУ ЧЕЛИ НЕ Е РАЗБРАЛ, ПЪК ВЕЧЕ Е С ГОТОВИ МИНИСТРИ, АКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.АМИ АКО НЕ ДОЙДЕ. И СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ДОЙДЕ. ПРЕКАЛЕНО НИ ИДВА ПРОСТОТИЯТА МУ И ПРОСТАШКИЯ НАПЪН ЗА ВЛАСТ.КАЖЕТЕ МИ КОЙ ПОЛИТИК ОТ ЦИВИЛИЗОВАНА ДЪРЖАВА ГОВОРИ ТАКА.ТОЛКОВА ЛИ БОКО СМЯТА БЪЛГАРИТЕ ЗА ПРОСТИ КАТО НЕГО. АМИ ТОВА"ОСАФЕРИ" ОТКЪДЕ ГО ИЗМЪКНА.ТАКА ГОВОРЯТ ХОРАТА НА СЕЛО ПОМЕЖДУ СИ.ПОЛИТИКЪТ ТРЯБВА ДА Е ЕКЗАКТЕН.
87
4
 
8
 
! Отговори
Коста Илиев преди 9 години
След време в учебниците по история ще пише: "Бойко Борисов- отявлен демагог, слабо образован човек, манипулатор, двуличен политик с безмерна жажда за власт, бивш комунист, писал се за демократ, гробокопач на България и демократичната система, разорил и разединил родината си милиардер с неясни капитали и логично влияние над медиите, въвел мафиотския стил на управление.