Манолова готова с план за промени в БСП

"За социалистите от "Кремиковци" съм на кадем", похвали се тя
Обновена: 10 юли 2014 16:59 | 10 юли 2014 16:32, Камелия Цветанова
59
Манолова готова с план за промени в БСП
Мая Манолова. Снимка: Булфото

Зам.-председателят на парламента и член на Изпълнителното бюро на БСП Мая Манолова вече е готова със своята платформа какво трябва да се промени в БСП само четири дни след като лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че се оттегля от поста и ръководството на партията реши, че на 27 юли ще се проведе конгрес за избор на нов председател.

Още по темата
В битката за поста се очаква да се включат освен Манолова енергийният министър Драгомир Стойнев, който вече е зам.-председател на БСП, след като лично го посочи Станишев, и Корнелия Нинова.

Спрягат се още имената на председателя на парламента Михаил Миков, на Атанас Мерджанов, който след решението на Станишев да стане евродепутат оглави парламентарната група на „Коалиция за България”, както и на Янаки Стоилов, който е зам.-председател на БСП.

Манолова пък се похвали, че социалистите от район "Кремиковци" в София са отишли при нея и са й казали, че ще я номинират на тяхната конференция за председател на БСП.

„Твърдят, че ще са ми на кадем”, добави тя.

Манолова посочи, че има номинации от общините в Кюстендилско, откъдето е и депутат.

Атанас Мерджанов пък съобщи, че въпросите за разширяване на коалицията и за смяна на името й все още не са обсъждани на заседание на Изпълнителното бюро.

Въпреки че вече няма да е председател на БСП, Сергей Станишев остава като лидер на „Коалиция за България” и в събота на пленума на партията намекна, че ще прави широко ляво обединение.

Очаква се в коалицията да влязат още малки партии, а сред тях да е Политически клуб "Екогласност" на Емил Георгиев, който стана депутат от левицата на мястото на Станишев.

Досега "Екогласност" участваше в „Коалиция за България”, но чрез партийно споразумение само с БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
13
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Тази защо не влезе в един куфар, да го затвори от вътрешната страна и да се изпрати с някакъв превоз при братята си галеви !!! ГНУСНИ АНТИБЪЛГАРИ !!!
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствената полезна промяна за БСП е евтаназията! Гангрената е необратима! Вони ужасно!
21
3
 
13
 
! Отговори
някой преди 9 години
Дайте и..., дайте и карт-бланш да съсипе Партията... !
20
1
 
14
 
! Отговори
Черен Петър преди 9 години
То не бяха промени и премени. Сто години само това чуваме от другарките и другарите със светлото бъдеще.Всеки обещава ли, обещава, само и само да стане вожд и главен шаман на племето крадливо комунистическо.Най-много да си променят отново името. Тяхните идеали, на социалистите, както се наричат сега са власт в България, пари и имоти в Швейцария.
19
1
 
5
 
! Отговори
ined преди 9 години
1. трябва да изгони всички гейове намърдали се покрай СерГей на ръководини постове.
18
1
 
9
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
В БКП всичко е спокойно.Нали са сто и кусур годишна партия.Партията е над всичко.Браво.Но в Кремиковци има и достойни Българи които едва ли ще са и на кадем.
17
3
 
2
 
! Отговори
мъж преди 9 години
До ААААА Первезник. Някой като теб го правят и с кози.
16
2
 
12
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
мая слагай китка зад ухото и на голото бесепе хорото и от там на магистралата със касов апарат,че нали казахте ще оправят БВП!!!
15
3
 
9
 
! Отговори
3лоБен преди 9 години
След конгреса ще е добре и кандидатите и овцете,които ще ги избират да скочат от Витиня.
14
2
 
16
 
! Отговори
alkoholik преди 9 години
най-доброто, което може да направи, е да закрие комуно-крадливата сбирщина.
13
3
 
12
 
! Отговори
IVo_1 преди 9 години
Ох дано да я изберат Майчето, че толкова труд хвърли да си развява косюмчетата из НС и да ги разхвърля по разни кревати. А дано, че с нея пък и с който и да е друг тая партия загива. А дано.
12
1
 
6
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Твърдят, че ще са ми на кадем, добави тя. В смисъл че им връзва при Мая или , като в Мини Бобов дол, като дойде Мая и зареждат магазина? Дано да им е в първият вариант!
11
5
 
13
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Ех като се съюзят с ортака Бареков какъв тандем ще станат - колко Костинбродски афери ще организират само да са в управлението.
10
4
 
19
 
! Отговори
акълмайстор преди 9 години
Комунисти, преименувани в социалисти,в кражби за милиарди суперспециалисти!
9
3
 
11
 
! Отговори
смехурко:)))))))) преди 9 години
Ей това Майче с тоз мерак шиеше се толкова много та вече в ме...пауза е :)))))))))))) сега и леяри изка да я лееят тъпчат като пота:)))))))))))) докато изпие на всечки компота:)Не и стига на таз равалена кщстеднилска слива
8
4
 
8
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Като най ,,демократична,,партия БСП ще избере за председател този, който Станишев посочи -както царете са определяли наследника. А разбеснялата се Мая Костинбродска няма да е в листата на новия парламент - както е по царско време. Ще повлече и любовника си. Запомнете.
7
3
 
5
 
! Отговори
звънче преди 9 години
на свинче - звънче
6
5
 
14
 
! Отговори
ААААААААА преди 9 години
Ако Майчето стане шеф на бесепе тая снимка ще си я принтирам на фототапет и сека вечер ще драпам маркуча пред нея. Мирише на некъф секс тука
5
5
 
25
 
! Отговори
maina преди 9 години
Ибо! Дано я изберат господи! Тази вече ще успее да я закопа тая партия!
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя човека. Тя ще продължи тоя цирк както трябва.