Манолова готова с план за промени в БСП

"За социалистите от "Кремиковци" съм на кадем", похвали се тя
Обновена: 10 юли 2014 16:59 | 10 юли 2014 16:32, Камелия Цветанова
59
Манолова готова с план за промени в БСП
Мая Манолова. Снимка: Булфото

Зам.-председателят на парламента и член на Изпълнителното бюро на БСП Мая Манолова вече е готова със своята платформа какво трябва да се промени в БСП само четири дни след като лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че се оттегля от поста и ръководството на партията реши, че на 27 юли ще се проведе конгрес за избор на нов председател.

Още по темата
В битката за поста се очаква да се включат освен Манолова енергийният министър Драгомир Стойнев, който вече е зам.-председател на БСП, след като лично го посочи Станишев, и Корнелия Нинова.

Спрягат се още имената на председателя на парламента Михаил Миков, на Атанас Мерджанов, който след решението на Станишев да стане евродепутат оглави парламентарната група на „Коалиция за България”, както и на Янаки Стоилов, който е зам.-председател на БСП.

Манолова пък се похвали, че социалистите от район "Кремиковци" в София са отишли при нея и са й казали, че ще я номинират на тяхната конференция за председател на БСП.

„Твърдят, че ще са ми на кадем”, добави тя.

Манолова посочи, че има номинации от общините в Кюстендилско, откъдето е и депутат.

Атанас Мерджанов пък съобщи, че въпросите за разширяване на коалицията и за смяна на името й все още не са обсъждани на заседание на Изпълнителното бюро.

Въпреки че вече няма да е председател на БСП, Сергей Станишев остава като лидер на „Коалиция за България” и в събота на пленума на партията намекна, че ще прави широко ляво обединение.

Очаква се в коалицията да влязат още малки партии, а сред тях да е Политически клуб "Екогласност" на Емил Георгиев, който стана депутат от левицата на мястото на Станишев.

Досега "Екогласност" участваше в „Коалиция за България”, но чрез партийно споразумение само с БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
4
 
! Отговори
Путев преди 9 години
Предишните избори се използва т.нар. 'гражданска квота' за да се вкарат като депутати хората на Моника.Тези избори ще се прави т.нар. 'ПАСОК' на Серж. В него ще има маргинални партийки, през които пак ще се вкарат като депутати хората на Моника.Кирчо Добрев се пени, че Буруджиева няма да е в следващия парламент, обаче НЕ Е ПРАВ. Ти няма да си, Кирчо. Буруджиева ще е в парламента. Защото козовете й са по-добрьй от козовете ти.
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко, каквото се случва в страната ми прилича на песента на Утесов "Все хорошо, прекрасная маркиза"
41
0
 
9
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Заличаване.Това е едно добро решение за проблемите в столетницата
40
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато ДПС спечели изборите БСП ще си получат заслуженото за това, че управлява с тях. БСП ще бъдат изолирани, а ДПС ще получи пълно мнозинство.
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП на колене пред ДПС.
38
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мая Общата винаги е готова да "оправя" съпартийците си, къде с дупе, къде устно, ***.
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако промените са така успешни,както ги надроби с изборният кодекс има безрезервно моята подкрепа.Абе тая парите за калпава работа няма ли да връща?Навсякъде се плащат рекламации за лош продукт.
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз,като стар партиен член,искам да кажа,че нов бардак не се прави със заяждания и драки,като двете дами,Стойнев и Ямболския каубой.Не може през всичкото ти време за избори и управление да го използуваш не за платформа и идеи,а да оплюваш противника.А оставането на Украинския евреин в отбора на левите е пълен провал.Такива са ни и писачите по форумите.Така,че се стягайте/заедно с мен/за трета политическа сила с тенденция да се наредим до РБ
35
0
 
15
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Каката е срахотна - честна, принципна, можеща , скромна , не говори много, стабилни връзки с надземния свят, стабилни извънбрачни връзки , стабилни връзки с подземния свят, въобще идеален вариант за последен вожд на племето :))))
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
26 god edni i sashti prestapnici dokoga tia paraziti shte ni praviat na maimyni.....
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви промени такива за да са на власт ДПС Комунистите създадоха ДПС и ГЕРБ партиите с ракови образования на държавата
32
0
 
16
 
! Отговори
хитъ преди 9 години
Майче, *** не признават жените за нищо, тъй че не се пъни за пост...
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано да я изберат тая слива за началник на бесипету - тъкмо да се свърши веднъж за винаги с тая партия... голяма кифла е обаче... уж'с!
30
0
 
9
 
! Отговори
Петров преди 9 години
Само планове и анализи и нищо......Хайде и без план - времето ви изтече,другари!Скривайте се някъде и оставете държавата да се развива! Вие само планове как да откраднете и излъжете!
29
1
 
8
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
От посочените аз съм за Михаил Миков. Стабилен човек, с опит в политиката. Не е заядлив, пък и винаги ще каже някой нов лаф. Понякога се полюшва почерпен, друг път носът му е червен и едва говори. Но, ако искам БСП да се провали, бих подкрепил (ако бях член на червените) Манолова - Питбулова. Тя вече е направила план как да съсипе лявото и БСП като партия. Успех, Майче. Стискам палци платформата ти за съсипване на БСП да проработи на 100 %. На есен с 20 депутати в парламента.
28
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствено и мобилизация в БСП, спиране на купуването на гласове от страна на герб и левицата няма да има алтернатива.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До majna 7Ha dano, ama na dali !!!
26
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Левицата винаги се е изправяла на крака, независимо колко тежка е била ситуацията. Така ще стане и сега.
25
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В БСП всичко е прозрачно, идейно, следва някаква логика. А ГЕРБ е като националния отбор на Бразилия - много приказки, закани, *** номера и накрая пълен провал.
24
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В БСП има достатъчно качествени и опитни хора, които стават за лидери на левицата. Има качество за разлика от другите партии.