Борисов го чака изненада, няма да се върне на бял кон!

Социолог: Очертават се съмнителни коалиции в новия парламент
Обновена: 11 юли 2014 14:17 | 11 юли 2014 14:16, Веселина Йорданова
102
Борисов го чака изненада, няма да се върне на бял кон!
Следващият парламент може да е още по-неустойчив. Снимка: архив, БулФото

Социологът Кольо Колев предвижда нови “играчи” в следващия парламент, но не очаква да бъде сформирано устойчиво мнозинство.

“Бойко Борисов го очаква много неприятна изненада на следващите избори. Той отново се изживява като месия, който ще дойде на бял кон след вота. Искам да го предупредя, че това няма да му се случи”, заяви Кольо Колев пред БНТ.

Още по темата
Социологът призна, че на евроизборите никой не е успял да познае случилото се с избирателите на БСП, които не подкрепиха столетницата.

Според него има опасност този парламент да се повтори в по-лош вариант, с още по-голяма неустойчивост.

“Ние вече сме в спирала на политическа нестабилност. Не виждам с какво новите избори ще помогнат за решаване на този въпрос. Очертават се доста съмнителни коалиции, заредени с вътрешно напрежение – ГЕРБ-ДПС и Реформаторския блок”, коментира Колев.

Той посочи, че с подобно напрежение е била заредена коалицията БСП – ДПС с мълчаливата подкрепа на „Атака“.

По думите му в момента партиите си крещят, няма основа за диалог. Според Кольо Колев в много сектори в държавата има проблеми, но това не е повод за истерия. У нас обаче се прави целенасочен опит хората да се истеризират, защото могат "да се хвърлят на врата" на поредния спасител само в състояние на страх и тревога.

Социологът коментира, че ако хората се вгледат в предлагането на политическия пазар, ще открият „политическата импотентност“ на тези, които претендират за тяхното доверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
11
 
28
 
! Отговори
Истина преди 9 години
Господин Борисов! Бяхте ми симпатичен и харесвах Вашият хъс в работата Ви. За голямо съжаление ми е много неприятно да Ви гледам в позиция на пълен саботьор на собствената си държава. През цялата една година Вие не бяхте конструктивна опозиция, а действахте със всички почтени и непочтени средства срещу държавата. Това не е държавно отговорна позиция и аз за съжаление повече не бих дал гласът си за Вас. Все пак Ви пожелавам успех и дано аз се бъркам в мнението си, но едва ли
26
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много му се иска на колю да познае ама.....не става за никакъв ***.
25
4
 
15
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 9 години
ВСИЧКИ ВА ЧАКА ИЗНЕНАДА,ВСИЧКИ ДС УТРПКИ,ГЕРБ ,БСП,ДПС ВСИЧКИ СЕПАРАТИСТИ ПОД НОЖА .КРАДЦИ И ОБИРДЖИИ,ПРОДАЖНИЦИ,ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ В РАЗВЪДНИК НА РОМИ ,ДОЛНА КРАДЛИВА МИЛИЦИОНЕРСКА ***,НАРОДА НЯМА ДА ГЛАСУВА А ЩЕ ВА ИЗМЕТЕ
24
7
 
20
 
! Отговори
З преди 9 години
Кольо Колев - Буратиното няма право да се нарича социолог.
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
изринете *** от банката, от банкя и от парламента
22
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко е ученик на мошенника Сорос!Не е полезен с нищо на народа!
21
8
 
22
 
! Отговори
хаха преди 9 години
Ха-ха... "червен" Кольо се изказа пак....
20
9
 
21
 
! Отговори
123 преди 9 години
Червен Кольо в тролска компания, тва е положението в този форум. Същите мнения 1към 1 вчера в дира. И да ревете, файда няма, никой не обръща внимание на *** в канала.)))
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що.триеш лъжалие
18
14
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
Защо, да не би да нямаше проблеми с ликвидността на КТБ или пък държавата сега при Орешарски да е цъфнала и вързала? Ама докато беше Борисов на власт, поне не взимаха заеми през месец...комунистите и мафиотската организация ДПС са супер вредни за държавата и хората.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 13Отговор:Еднакво са прости. Управляваните се идентифицират с него и за това го боготворят, защото той е олицетволение на най-вредната практика - некадърник да определя съдбата на много хора. Простаци, необразовани, хора на бързи и лесни пари, без да учат и да се напъват, си казват : " Глей го, той каде стигна, ние сме също като него, значи сме много прави!"Простащината победи с лакти, далавера , нахалство, лъжа! Не виня социолозите. Не знаем новата задокеанска изборна далавера.
16
24
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов е еврейски слуга!ВРЕДЕН!
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За ваши сведения на смяна е *** със мократа гъба пред дъската
14
9
 
20
 
! Отговори
59 преди 9 години
червен кольо говори според пачките които му слагат в устата,след всичките злосщастия които ни докараха "експертните" управляващи на мафията на бсп и дпс, Генерала не само ще се върне на власт, той ще долети и ще се задържи достатъчно дълго в нея, за да вкара крадците които доведоха хората и страната до това отчаяние.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз предпочитам само коня!
12
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вече години наред си задавам един *** въпрос: Борисов ли е по-умен или обожателите му?
11
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лидерът БОРИСОВ, е вреден не само за управлението, което си няма хал хабер как става, той е вреден за нацията, защото дивият му популизъм приспива правилните и логични подходи към истинското състояние на сферите и влиянията на които е подложена държавата ни. Той или си променя становището всеки 2 часа, съобщено преждевремено или изобщо ползва статуквото продиктувано му от кръгове, които искат да го направят зависим, много по-зависим отколкото той самия може да си представи, както и заобиколилите го приспособенци.
10
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пребоядисан комунист срещу преименуваните комунисти-това го има само у нашенско!
9
7
 
21
 
! Отговори
А ТАКА преди 9 години
Щом го казва червен Кольо сигурно ще е така,много познава защото е седял на врач на оная работа с червен пищов.
8
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Банкянския тарикат ще го предложат да мие тротоара с маркуч пред ЕС.За награда ще го тупат по тлъстия *** и ще му викат "Ковграчулейшънс"