Борисов го чака изненада, няма да се върне на бял кон!

Социолог: Очертават се съмнителни коалиции в новия парламент
Обновена: 11 юли 2014 14:17 | 11 юли 2014 14:16, Веселина Йорданова
102
Борисов го чака изненада, няма да се върне на бял кон!
Следващият парламент може да е още по-неустойчив. Снимка: архив, БулФото

Социологът Кольо Колев предвижда нови “играчи” в следващия парламент, но не очаква да бъде сформирано устойчиво мнозинство.

“Бойко Борисов го очаква много неприятна изненада на следващите избори. Той отново се изживява като месия, който ще дойде на бял кон след вота. Искам да го предупредя, че това няма да му се случи”, заяви Кольо Колев пред БНТ.

Още по темата
Социологът призна, че на евроизборите никой не е успял да познае случилото се с избирателите на БСП, които не подкрепиха столетницата.

Според него има опасност този парламент да се повтори в по-лош вариант, с още по-голяма неустойчивост.

“Ние вече сме в спирала на политическа нестабилност. Не виждам с какво новите избори ще помогнат за решаване на този въпрос. Очертават се доста съмнителни коалиции, заредени с вътрешно напрежение – ГЕРБ-ДПС и Реформаторския блок”, коментира Колев.

Той посочи, че с подобно напрежение е била заредена коалицията БСП – ДПС с мълчаливата подкрепа на „Атака“.

По думите му в момента партиите си крещят, няма основа за диалог. Според Кольо Колев в много сектори в държавата има проблеми, но това не е повод за истерия. У нас обаче се прави целенасочен опит хората да се истеризират, защото могат "да се хвърлят на врата" на поредния спасител само в състояние на страх и тревога.

Социологът коментира, че ако хората се вгледат в предлагането на политическия пазар, ще открият „политическата импотентност“ на тези, които претендират за тяхното доверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България се е превърнала в една чалгарница и то не без участието именно на този индивид Бойко Методиев Борисов.В нашата мила родина интелигентните и умните не виреят,виреят простите устатници.Оня ден мин.на образованието по телевизията каза че един студент от СУ подал МУЛБА за стипендия за висок успех.Ето това е електората на този чалгарин -уж всичкия с висше образование.И докога ще търпим това ние "необразованите"- незнам и докъде ще я докараме.
6
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя ББ политиката я разбира като квартала и той е мутрата и може да взима парите на по-малките деца. Този човек разби цялата политическа класа с постоянните си отмятания и лигавщини , с други думи тоя откъдето мине трева не никне.
5
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Готвят ни нова тройна коалиция - ГЕРБ, ДПС и АБВ. Първанов и Петков говорят точно като ГЕРБ, а ДПС ги дирижира всички заедно.
4
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ,Боко е виновен за катастрофата в здравеопазването.Здравната каса беше ограбена по времето на ГЕРБ.2 милиарда просто ги нямаше и никой не можеше да обясни къде са.Да, Боко е виновен за банковата криза.Две седмици седя в САЩ за инструктаж. Там оклепа България, а Господарите побързаха да изпратят трима сенатори, за да въведат "ред" в България.Сиреч да подновят унищожението на българите.Дойде си Тиквата, направи изказвания за криза в банковия сектор и ... простият народ хукна да тегли пари
3
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-н Цацаров спи и се прави на ни чул, ни видял. Стига сте ни правили на ***. ГОВНЬОТО СЕ ПОДВИЗАВА ИЗ ВСИЧКИ СЛУГИНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ И СЕ ОБЯСНЯВА КАК ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ. Орешарски и тройната да подават оставка и да се махат. Тоя банкянски *** направо кърти мивки с простотията и наглостта си.
2
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как не ги е срам продажните статистици въобще да правят изявления по медиите? Изложиха се като кифладжии на евровота. На никого от тях не вярвам грам, ще си гласувам по съвест, безплатно и каквото стане...
1
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко Борисов е опасен за държавата! Следих изявленията му внимателно и мога да кажа че грозния му популизъм застрашава банковата система. Това псевдо ченге не трябва да се докосва до държавното управление. Добре ще е прокуратурата да се заеме с Борисов. Ако не са чули безумните му изказвания ще им ги посоча. Изпитавам дълбоко отвращение от Б. Борисов и Ц. Цветанов. Нищо лично. Просто, тия неграмотници трябва да се разкарат от политиката.