Парламентът приключва неестествено, оплака се Миков

"Ако няма оставка, има и други начини", коментира шефът на НС
Обновена: 17 юли 2014 14:07 | 17 юли 2014 11:53, Камелия Цветанова
49
Парламентът приключва неестествено, оплака се Миков
Михаил Миков. Снимка: БТА

Парламентът приключва дейността си по неестествен начин, смята председателят на Народното събрание Михаил Миков, след като депутатите от ГЕРБ отказаха да участват в работата му, а без тях не може да има кворум. От „Атака“ пък бойкотираха пленарните заседания преди седмици.

Още по темата
„На хората обяснете, че парламентът приключва дейността си по един начин, който не е естествен, но не е изненадващ, обяснете им, че народните представителите се изпращат в парламента, за да защитават политическите си тези, идеи, аргументи и мотиви в пленарната зала, а не в коридорите и най-вече пред вас“, обърна се той към медиите.

Според Миков не само актуализацията на бюджета на НЗОК няма как да стане факт, ако не е приета окончателно от парламента, а и други важни закони.

Относно възможността блокирането на работата на парламента да отложи във времето оставката на правителството той коментира, че това юридически е възможно.

„Мисля, че ще е некоректно с оглед на това, че сме решили да има избори есента, ако няма оставка, има и други начини, но смятам, че нещата ще се развият както сме решили“, заяви Миков.

Той добави, че и утре ще бъде в парламента, както и други депутати и ако се окажат 121, ще има заседание. Това обаче едва ли ще се случи, ако не дойдат депутатите от опозицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
До Дедо Поп- Дедо попе не рева ,не плача, уших на жената шалвари ,нахлупих фес, направих се и на пес за 1000 лв заплата и 500 лв ако доживея пенсия .Съсела догановото помиярче е вече Европейче ,като от тук избяга без тояга но там няма да им пука ,че е дошъл от тука. А колкото до Боко чуждо дупе не лиже и го е доказал.
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цялото ви управление последната 1 година беше неестествено, Миков.Скрийте се и не се показвайте повече.
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЕГАЙ ДА ПИЕШ 2МАСТИКИ И ЕДНА ШОПСКА и положението ша са оправи другарю алкохолик...
15
0
 
9
 
! Отговори
rustam преди 9 години
А ЗАПЛАТИТЕ ГИ ВЗЕМАТ ЩО НЕ СЕ ОТКАЖЪТ ОТ ТЯХ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ *** *** И ПАК ***
14
16
 
1
 
! Отговори
Дедо Поп преди 9 години
До АНОНИМКОНе плачи чадо, не реви, Тиквун е мекерето, той е и вожд и кукла в ръцете на др. Доган, а зад всички са евро-хатлантическите вурстове и стинките.
13
1
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Миков пиян ли беше за да види ,че този така наречен парламен започна неестествено .Защо не потърси лилипута със златното пръстче? Кога започнаха да ядат кифтета мълчаха,а сега краставиците на търкалета им горчат?
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя що плаче кат попска щерка за К*р?! Що не пита педрото?
11
0
 
23
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"парламентът приключва дейността си" че то и дейност ли е имало?!?Започна по неестествен начин с Костинбродската афера, по неестествен ,но "експертен" начин и ще завърши !!! С нула доверие !И тази така неестествена тройна коалиция! Какво стана с Бисеров?
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОСТАВКА!!!
9
3
 
27
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
другарю Миков, вие крадците на изборната победа на ГЕРБ какво очаквате-да ви гласуват 3 милиарда,които да откраднете ли.Не ви ли стига че съсипахте държавата. Нямате насищане. Нали уж сте социална партия а вземате от бедните да храните ***.
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЧАКАМЕ С НВЕТЪРПЕНИЕ ДА СЕ ЗАКРИЕ ТОЗИ НАЙ-СКЪПО СТРУВАЩИЯ ЦИРК НА БЕДНИЯТ И ГЛАДЕН НАРОД !
7
0
 
18
 
! Отговори
ebb преди 9 години
мда отива си както и дойде неестествено . как се събра тази шайка комунодепесариатакисти само за да краде??а ти миков си най неестественото нещо на земята как изобщо си се добрал до върховете на държавата.явно онова с матряла ще излезе вярно
6
1
 
21
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Съгласен,естествения завършек е с камъни и дървета.
5
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1 година имаше кворум. Когато трябваше да се теглят заеми- имаше кворум. Когато трябваше да се спасява правителството на олигархията-имаше кворум. Когато трябваше да се назначават наши хора- имаше кворум . Как па точно сега ГЕРБ ви е нужен за да има кворум ? Досега не ви трябваше .....крадяхте си спокойно. Да не би да не сте плащали на Сидеров напоследъка нещо ? Докато КТБ работеше, човека си взимаше договореното всеки петък .
4
3
 
23
 
! Отговори
Dido преди 9 години
Естественно, неестественно - колкото по-бързо, толкова по-добре! Факт е че България е вървяла напред когато е намало кумунисти!Последните години лъч светлина за бъдещето ни е имало само когато кумунистите са били в опозиция!Колкото по дълго БСП са в опозиция толкова по добре за България, а ако изродчето ДПС създадено от ДС остане извън парламента поне 4 години - тогава ще има истинска надежда!Когато Българите от всички етноси разберат че ДПС само ги тика надолу, тогава ще се оправим!
3
3
 
19
 
! Отговори
Дай Боже 2! преди 9 години
ПАРЛАМЕНТА ЗАПОЧНА НЕЕСТЕСТВЕНО И ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ ЗАВЪРШИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН!!! МАЗНИКА МИКИЧ ДА НЕ РИВЕ ЗА ФИКУСА, ЗАЩОТО ЦИРКА ПРИКЛЮЧВА С ОЧАКВАНОТО ФИАСКО, ТРАДИЦИЯ ЗА УЗУРПИРАЩАТА И БЕЗМЕРНО КРАДЛИВА БСП
2
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съселчето затри столетницата и сега се наслаждаваме на агонията й.
1
16
 
9
 
! Отговори
айде бе оставка дай преди 9 години
всички очакваме тази оставка от една година, но няма да ни огрее.Наглостта на червените и турците е безкрайна.Докато не съсипят държавата няма да мирясат.Да му мисли следващия премиер - Бареков, какво го чака