Борисов възмутен: В последния си ден МС решава за години напред!

"Служебният кабинет ще е само на вода, няма и хляб да има"
Обновена: 23 юли 2014 12:32 | 23 юли 2014 09:43, Камелия Цветанова
183
Борисов възмутен: В последния си ден МС решава за години напред!
Бойко Борисов Снимка: БТА

В последния си ден Министерският съвет поема ангажименти за години напред, укори управляващите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Да внесат актуализация на бюджета, да признаят дефицитите и неразплатените пари, това би било почтената позиция, а вместо това те се готвят да подписват за десетилетия енергийни проекти. Аз не знам с кой акъл в последния си ден Министерският съвет поема такива ангажименти, аз не мога да го проумея като управление, че това е възможно“, заяви той.

Още по темата
Според лидера на опозицията заради лошото финансово състояние, оставено от кабинета на Пламен Орешарски, служебното правителство „ще е само на вода, няма и хляб да има“.

Относно готовността на Иван Искров да подаде оставка  като управител на БНБ, която той анонсира вчера в съобщение до медиите, Борисов коментира, че не е свикнал да работи с писма.

„Репутацията на БНБ се срина в последния месец и това е най-малкото, което може да се търси като отговорност – подаване на оставка“, отсече той и добави, че „този парламент няма мощност да избере нов управител, следващият ще го избере нов при подадена оставка“.

Лидерът на ГЕРБ заяви още, че не очаква премиерът Пламен Орешарски да направи финансов отчет и да е ясно в какво състояние оставя държавата.

„Не очаквам такава отговорност от управляващата тройна коалиция БСП, ДПС и „Атака“, призна Борисов.

Той за пореден път подчерта, че депутатите от ГЕРБ ще влязат в пленарната зала, за да гласува оставката на правителството, когото премиерът я подаде.

Вижте още във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако дефлораторите не се присламчат към герб ще изчезнат като атака от политическия небосклон завинаги.
77
9
 
17
 
! Отговори
John Doe преди 9 години
През цялата 1400-годишна история на България, при управлението на нито един хан, княз, цар, султан, министър-председател, генерален секретар или президент, хората не са били докарвани до такова отчаяние и безизходица, че да се самозапалват.Това успя да го постигне само и единствено министър-председателя Бойко Борисов!А плюсовете и минусите върху коментара нямат никакво значение - това е просто исторически факт, който не може да бъде променен с харесване или нехаресване!
76
19
 
9
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Колкото и да не ви се иска ГЕРБ пак ще са на власт и то с ОГРОМНО мнозинство.
75
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ ПОБЕДА!!! БОРИСОВ ПРЕМИЕР!!! Храчете злъч другари.
74
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов е заплаха не само за демокрацията. Борисов е заплаха за абсолютно всичко. Във всяко негово действие се вижда мутрата, която освен заплахи, не знае други методи за действия. Не знае, защото като всяка мутра, е с отчайващо малък умствен багаж и отчайващо нисък интелект. Въпреки псевдо титлите, с които се е накичил, не може да скрие същността си.
73
8
 
15
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
НЕВЕРОЯТНО *** И НАГЬЛ ЧОВЕК !!!!!!!!!!!!!!! КАК МОЖЕ ДА Е ПОЛИТИК ?
72
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как можа пък точно в България да се пръкне този индивид? Черната гарга на прехода носещ нещастие, разруха и бедност.
71
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-голям туркофил от Бойко няма, дори и ДПС не са толкова големи туркофили като него и не се срещат толкова често с Реджеп Ердоган, колкото Бойко.
70
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При кое управление, от 2009 2013, КТБ нараства главоломно от 2 млрд до 6,3 млрд? И то при икономическа криза, когато другите банки намалянваха като балансово число.
69
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1992 ХОДЕШЕ В ДОБРИЧ И СЕ БИЕШЕ КАТО СЕЛЯНИН ПО ВАРИЕТЕТАТА,ЗАРАДИ НАРКОПАЗАРА,БОКО ПОМНИШ ЛИ СЪС САНДОКАНА КВИ ТЪРКАЛИ ПРАВИХТЕ И ВЪВ ХОТЕЛ ДОБРУДЖА НА АЛБЕНА ? И ВЪВ ДОБРИЧ СИ ИМА КОТАРАЦИ,ДВАМА БРАТЯ КОИТО ОТВЛИЧАХА ХОРА И ИМ ПРОДАВАХА ОРГАНИТЕ,БОКО ПОМНИШ ЛИ ГИ ?
68
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Опорните ви точки са за присмех другари. Борисов е един достоен политик за разлика от тези на които се кланяте. България никога не е имала по достоен политик. Тръгна си с достойнство и се връща на бял кон докато триглавия змей и на куцо магаре не може да се върне след кръвта по паветата и загробването на държавата.
67
3
 
7
 
! Отговори
Б.Б. преди 9 години
За всяко мое правителството по 5-6 милиарда резервза за харчене
66
10
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
АКО БОРИСОВ НЕ ГО КРЕПЯТ ОТ АМЕРИКА И ДПС Е ЗЕРО В ПОЛИТИКАТА.ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВИ НА СЦЕНАТА БЕШЕ СИРАКА ОТ БАНКЯ.ТОВА Е НЕГОВО ИЗКАЗВАНЕ.АКО ТРЯБВАШЕ БОРИСОВ ДА ВДИГНЕ ЕДНА НАЦИЯ,НИКОГА НЯМАШЕ ДА МУ СЕ ОТДАДЕ,ЗАЩОТО НЯМАШЕ ЗНАНИЯТА,КОИТО СЕГА ГИ ИМА И СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТЯХ.НО ДА НЕ ЗАБРАВЯ,ЧЕ И ДРУГИ ПАРТИИ СЕ УЧЕХА ПРЕЗ ТИЯ ГОДИНИ И НЕ СА ПО МАЛКО НЕДОСТОЙНИ ОТ НЕГО.ВСИЧКИ СА КРАЛИ ПРЕЗ ТОЗ ПЕРИОД.ЩО ДА Е ГЕРБ,КАТО МОЖЕ ДА Е БСП ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА ПАРТИЯ.
65
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 75ЗАЩОТО НАРОДА Е *** ДО СЪВЪРШЕНСТВО.
64
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Т И К В А
63
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
6 000 000 ОТ ТОТОТО ДАДЕ НА СИКАДЖИЯ ОТ ПЕРНИК,СИК ВЗЕ ЛОШИТЕ ЗАДЛЖЕНИЯ КЪМ ГЛОБУЛ НА СТОЙНОСТ 20 000 000 ЛЕВА,МУТРОО,МУТРО
62
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато един политик се провали не трябва повече да се връща на политическата сцена, но алчността и властолюбието са безкрайни! Милиони мъртви души ще ограбят и продадат за да живеят те добре.
61
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко на времето даваше акъл и на западните държави как да си решат финансовите проблеми.Просто ги съветваше да въведели българските заплати и пенсии.
60
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОМНИТЕ ЛИ КАК ДАДЕ 2 000 000 НА ПАЙНЕР ЗА КУЛТУРА,ХАХА,ГЛЕДАЙ ДО КЪДЕ МУ СТИГА МОЗЪЧЕТО,МАСЛАРОВА ОТКРАДНАЛА 17 000 000 И ЩЕШЕ ДА Я ВКАРВА ВЪВ ЗАТВОРА ,ПОСЛЕ Я ВЗЕ С НЕГО НА ЕКСКУРЗИЯ В ЯПОНИЯ,ЕХХХ,ЗАЩО ЗАКРИХА ДИСПАНСЕРИТЕ,ЗАЩООО,ПОЗДРАВИ ОТ ЧОРАТА,БОБИ ЦАНКОВ,ГЕОРГИ СТОЕВ,МИШО БИРАТА И ЧАКЪРА,ВСИЧКИ ТЕ УМРЯХА ЗА БЛАГОТО НА ГЕРБ
59
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги е поемал отговорност Борисов за разлика от Станишев, който се скри зад Орешарски и избяга в Брюксел.