Борисов възмутен: В последния си ден МС решава за години напред!

"Служебният кабинет ще е само на вода, няма и хляб да има"
Обновена: 23 юли 2014 12:32 | 23 юли 2014 09:43, Камелия Цветанова
183
Борисов възмутен: В последния си ден МС решава за години напред!
Бойко Борисов Снимка: БТА

В последния си ден Министерският съвет поема ангажименти за години напред, укори управляващите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Да внесат актуализация на бюджета, да признаят дефицитите и неразплатените пари, това би било почтената позиция, а вместо това те се готвят да подписват за десетилетия енергийни проекти. Аз не знам с кой акъл в последния си ден Министерският съвет поема такива ангажименти, аз не мога да го проумея като управление, че това е възможно“, заяви той.

Още по темата
Според лидера на опозицията заради лошото финансово състояние, оставено от кабинета на Пламен Орешарски, служебното правителство „ще е само на вода, няма и хляб да има“.

Относно готовността на Иван Искров да подаде оставка  като управител на БНБ, която той анонсира вчера в съобщение до медиите, Борисов коментира, че не е свикнал да работи с писма.

„Репутацията на БНБ се срина в последния месец и това е най-малкото, което може да се търси като отговорност – подаване на оставка“, отсече той и добави, че „този парламент няма мощност да избере нов управител, следващият ще го избере нов при подадена оставка“.

Лидерът на ГЕРБ заяви още, че не очаква премиерът Пламен Орешарски да направи финансов отчет и да е ясно в какво състояние оставя държавата.

„Не очаквам такава отговорност от управляващата тройна коалиция БСП, ДПС и „Атака“, призна Борисов.

Той за пореден път подчерта, че депутатите от ГЕРБ ще влязат в пленарната зала, за да гласува оставката на правителството, когото премиерът я подаде.

Вижте още във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
13
 
! Отговори
akud преди 9 години
дпс чрез бсп и атака съсипват Българската държава
17
14
 
14
 
! Отговори
СЕРИОЗНО преди 9 години
Няма да се уморя да питам избирателите МУ : Абе хора , ако толкова мразите *** , защо благовеете пред един *** станал антикомунист по интереси заедно с шайката интересчии около него ???? Този болен за власт *** ли е антипода на комуниизма ? Не падайте на нивото му ! Имайте малко хигиена на избора си. Прогледнете ! Смее ни се цяла Европа.
16
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
герберския служебен кабинет не го мислете, те ще се самоназначат за посланици след 3 месеца
15
16
 
14
 
! Отговори
bobo преди 9 години
- Бойко,какъв акъл бе!!?? Орешарски и акъл!!! Едно ***,какъвто е Орешарски може ли да има акъл!!?? Не ме разсмивай!!!
14
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой го направи политик тоя бе?КОЙ?Бял ден да не види тоя дето го лансира и му даде власт да тормози народа!ГЕРБ-БЪЛГАРОУБИЙЦИ!
13
17
 
19
 
! Отговори
НИКОГА ПОВЕЧЕ преди 9 години
ТИКВОЧИ НА ВЛАСТ. В ЗАТВОРА му е мястото на дебелогъзеца
12
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Относно готовността на Иван Искров да подаде оставка като управител на БНБ, която той анонсира вчера в съобщение до медиите, Борисов коментира, че не е свикнал да работи с писма."Така е, той е свикнал да работи с тефтерчета. Абе не беше ли Тиквата този, който избра Искров за поста, с мотивите, че бил опитен и му имал пълно доверие?
11
3
 
9
 
! Отговори
Никой преди 9 години
От От 6 месеца не се интересувам от политика. МОже да хвърля поглед на една статия в седмицата и това е. И от тогава хем съм също толкова информиран, хем ми е по-добре :).
10
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ЕДНО ВРЕМЕ ИМАХМЕ ДИСПАНСЕРИ,ТОЯ СЛЯП ЛИ Е ЧЕ ПО ВСИЧКИ ФОРУМИ И ФЕЙСБУЦИ ХОРАТА ГО НЕНАВИЖДАТ И МРАЗЯТ ? НАМРАЗИХА ГО ЗАРАДИ САЩ,НАМРАЗИХА ГО ЗАРАДИ ПОЗИЦИЯТА МУ СРЕЩУ РУСИЯ,ВЕЛИКИЯ ДЕМОКРАТ И БОРЕЦ ЗА ПРАВА,СТРАХ ГО Е ДА НАСРОЧИ РЕФЕРЕНДУМ ,ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЕС И НАТО,ДЕМОКРАТИТЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО ФАШИСТИ,НЕ ЗАЧИТАТ ИСКАНИЯТА НА НАРОДА
9
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко в Биг брадър. Какъв уникален филм ще гледаме. Голям артист. Само затова си заслужава да го гледаме и слушаме. От него друго нищо не става.
8
5
 
5
 
! Отговори
maketo преди 9 години
до 3 едно си баба знае едно си бае
7
8
 
12
 
! Отговори
затова преди 9 години
БСП са се съюзили с *** - братя по обиране.
6
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Служебният кабинет ще е само на вода, няма и хляб да има"Така беше и народа през твоето управление.
5
10
 
14
 
! Отговори
545 преди 9 години
Колкото повече го давате по телевизиите, толкова повече му виждаме изпраните червени *** на истински болшевик.
4
8
 
14
 
! Отговори
Бат Мичката налазва преди 9 години
Е Бойка ти какво се правиш на ударен с мокър ***? Не ги ли знаеш че докато не окрадат за последно власт не дават? Как беше в годината на управление на Луканов - 1990-та? Докато не обра държавния резерв възлизащ на над 2млрд. лева не подаде оставка, а с цялата си наглост и второ правителство състави. Същия беше филма и с Виденов, когато с 300 зора сдадоха мандата но при условия че няма да ги закачат за поразиите които направиха. Така че въобще не се учудвай
3
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айдеее пак се почна.При Борисов бяхме на постна пица,а ако се върне само на вода!Хляб нямало да има!
2
23
 
15
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Драги ми червени тролчета, каквото и да говорите само Б. Борисов може да измъкне Държавата от калта в , която е навряха БСП-ДПС-Атака. Помислете си ако ГЕРБ няма пълно мнозинство и откаже да управлява в коалиция какво ще стане в Държавата. Отново вихрушка на кражби и престъпност и край на България. А така както върви може и да стане.
1
15
 
23
 
! Отговори
М да преди 9 години
Тикво проста Помня какво каза ако нямаш 121 депутата ще си в опозиция. Ами свиквай тогава