Сидеров очаква "Атака" да участва в следващия парламент

Не прогнозира обаче какво ще е разпределението на силите
24 юли 2014 17:56,
192
Сидеров очаква "Атака" да участва в следващия парламент
Волен Сидеров, Снимка: БТА

Волен Сидеров очаква „Атака“ да участва в следващия парламент. Той обаче не прогнозира какво ще бъде разпределението на силите, „тъй като атмосферата е изключително замърсена". 

"Аз прогнозирам поредица от политически кризи от типа на италианските, тъй като не виждам стабилност, която да се очертава, така че да има стабилно управление и то на базата на интересите на българското общество“, каза Сидеров на пресконференция в Силистра.

Още по темата
На пресконференцията Волен Сидеров определи водената от правителствата през последните години политика като колониална.

Според Сидеров страната ни губи от членството си в ЕС и в НАТО и "трябва да се проведе референдум дали България да бъде член на тези два съюза". "Отвън ни налагат политика, която е вредна за страната ни", заяви Волен Сидеров.

Той смята, че българските политици трябва да престанат да играят политически хазарт с българите и заяви, че „имаме нужда от държавници, които могат да работят за интереса на България“.

Сидеров посочи, че през следващите месеци ще има много срещи с българските граждани. "Ще бъда сред хората на България, за да им обясня от какво робство трябва да се освободят и който се събуди - събуди, който не успее, да не се сърди след това на живота, който живее", подчерта националистът.

"Българите трябва да избират по идеология, иначе няма да заживеят по-добре", заяви Сидеров. Той подчерта, че ръководената от него партия разчита на ясната си идеологическа програма, която изисква връщането на държавата в икономиката.

Националистът съобщи, че останалите днес в парламента депутати на партията са гласували за оставката на правителството. 

Сидеров и ръководители и дейци на "Атака" днес имат срещи с жители на Алфатар и с. Калипетрово, а довечера ще се срещнат и с граждани на Силистра, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
7
 
! Отговори
Анастас преди 9 години
Волен Сидеров е единственият достоен човек в България,който заслужава да се назове политик! Само той казва истината,такава каквато е,опитва се да отвори очите на този *** народ,но никой не възприема думите му! Ние българите сме долен народ,*** народ,чалгарски,циганизиран и турцизиран народ! Волен Сидеров се опитва да ни избави от нещастията които ще ни сполетят ако България не поеме национален ход на развитие,а продължи да се прекланя на евреи и масони от ЕС и САЩ,та и от Русия!
130
7
 
0
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Сидеров само се прави на русофил иначе си е жива турска наложница!
129
6
 
0
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Хаха тази турска *** Сидеров дали си вярва, че ще влезне отново в Парламента?!
128
6
 
2
 
! Отговори
Чепа преди 9 години
*** НА БСП И ДПС-ТЕ ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИ А НА СИДЕРОВ ЖьЛТИ СТОТИНКИ
127
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ОняPSIHITCHNOTO NA VOLENTCHO E TCHE EDNA GODINA DARJA KRADLIVITE POMAZI NA VLAST, VZIMASHE PARI OT MESTAN,DOGAN I SVINIATA PEEVSKI ZA DA MOJE DA VODI *VITE OT ATAKA V PARIS,VENEZIA I KUBA, A SLED KATO PARITE SVARSHIHA SE ZAVARNA V BALGARIA I STANA OTNOVO "NAZIONALIST". SAJALIAVAM NO TOVA E POLITITCHESKA PERVERZIA. ZATOVA I HORATA GO IZRITAHA.
126
2
 
8
 
! Отговори
V преди 9 години
В нация от лъжци , да казваш истината е държавна измяна.
125
4
 
13
 
! Отговори
Оня преди 9 години
Кое му е психично болното на Волен?! Това, че иска да вдигне заплатите до 1000лв? Това, че иска да разкара някои чуждестранни монополисти? Това, че иска по БНТ да се говори на български език? Дай боже повече такива политици в парламента. Може и да не държат властта, но е добре да се чува от време на време по някоя истина от тая парламентарна трибуна.Господа спрете с плюенето, че се давите в собствената си злоба.
124
10
 
7
 
! Отговори
Волен в лудницата преди 9 години
Чакай ти да вземеш повече от 2 %, но няма да видиш никога повече тези успехи, които постигна до сега чрез лъжа и измама, защото вече никой не ти вярва и всеки те мисли за психично болен и луд.Между другото делото за хулиганство и побой на полицай ще стартира съвсем скоро и вместо 4 годишен мандат в парламента ще бъдеш осъден на 4 годишен мандат в затвора. Там ще те лекуват от шизофренията.
123
9
 
5
 
! Отговори
др.Колев преди 9 години
Четвърти километър да се самосезира.
122
6
 
5
 
! Отговори
фикус свръх оптимист преди 9 години
Как, като гости от балкона ли?
121
8
 
15
 
! Отговори
обективен преди 9 години
независимо от писанията и мненията ви атака се оказва единствената лява и русафилска партия останалото е *** пфу
120
9
 
12
 
! Отговори
мечтата на еничаря преди 9 години
Може, но ако участва в листата на ДПС!
119
5
 
8
 
! Отговори
до 140 преди 9 години
Как разбра, че му е малък инструментът? А, сетих се, от личен опит! Желая ти оттук нататък все на големи чепове да попадаш!
118
9
 
8
 
! Отговори
вай, преди 9 години
трябва да се е алкохолизирал този "борец" за руска националност. Носът му отявлено червен.
117
1
 
2
 
! Отговори
ohara преди 9 години
До Анонименdo moskva ma ko ne bqha rusnacite shteshe da si gadgal, a moge i da si takav
116
3
 
4
 
! Отговори
ohara преди 9 години
До Анонименnormalno e da ima 2% sled kato tova bqha nai plateniteglasove
115
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До само Атака!2 % сте и то се видя на евроизборите :).
114
4
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Сидеров най-добре да не чака следващия парламент, а да поиска мандат да състави правителство сега. И без това другите в парламента се назлъндисват, сега му е времето. По констутуция президентът може да връчи мандат на коя да е трета партия, ако първите две се откажат, т.е. не задължително на ДПС.
113
20
 
20
 
! Отговори
само Атака! преди 9 години
Вече два пъти гласувам за Сидеров и пак ще го направя през октомври. Само Сидеров може да оправи нещата, само той може да освободи западната колония България! От колониалния гнет на западняците.
112
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Луд умора няма, лови пътечката към Москва родоотстъпнико!