България без цензура расте въпреки напускането на ВМРО

Свободните демократи и БДС "Радикали" искали при Бареков
26 юли 2014 15:38,
123
България без цензура расте въпреки напускането на ВМРО
Снимка: България без цензура

Коалицията около „България без цензура“ е единна и ще се разширява. Това обяви лидерът на партията Николай Бареков след Изпълнителен съвет на ББЦ. На него присъстваха и коалиционните партньори – председателите на
ЗНС Румен Йончев и на „Гергьовден“ Драгомир Стефанов.

От ББЦ съобщиха, че към коалицията има интерес и от нови партии. Между тях са БДС „Радикали“ и Съюзът на свободните демократи. Решението за тяхното приемане обаче ще се взема от коалиционния съвет.

По думите на Бареков в ББЦ няма сътресения след напускането на ВМРО и съобщи, че техни структури се присъединяват коалицията. Той призова Ангел Джамбазки да преосмисли позицията си на евродепутат в групата на ЕКР и ясно да се обозначи - или да напусне ЕП, или да остане лоялен към ценностите на групата.

„Смятам, че е съвестен евродепутат и има бъдеще. Има обаче проблем – за да бъде приет при консерваторите, аз трябваше да подпиша декларация – гаранция, че ще остане лоялен към групата. А като отиде ВМРО при НФСБ, отива при партньор на ЮКИП на Найджъл Фараж, който е от най-големите критици и противници на консерваторите и Дейвид Камерън. Така се подменя и вотът на българите – те не са гласували за представители на крайните националисти в ЕП“, посочи Бареков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
17
 
! Отговори
Константинов преди 9 години
До Реалист-психологАко Бареков е единствена алтернатива, горко на България и българите. А който проповядва и предсказва протестен вот трябва да му ударят сто пръчки по петите, дано поне там даму се оформят някакви мозъчни гънки. Докато се гласува с протестен и емоционален вот, няма да помръден и със сантиметър наоред. И сътветно не би трябвало да се наричаме европейци.
21
11
 
4
 
! Отговори
гост преди 9 години
Напускането на един ***,винаги е положително
20
27
 
6
 
! Отговори
Тенгри преди 9 години
Най-добрия вариант за България е правителство на патриотите от България без цензура и успешно провеждане на операция Чисти ръце.
19
29
 
4
 
! Отговори
Вика преди 9 години
Това е само началото на бъдещия възход на ББЦ.
18
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слави Трифонов в шоуто си снощи, понеже беше гост на собственото си предаване: "Борисов, Доган, Станишев, Пеевски...Цветанов са следствие, а не причина. Причината сме НИЕ те да са там. Това недоразумение Бареков е също там, защото има такава почва. Това е проблема- народопсихологията ни. Това че не можем да бъдем общност, че сме завистливи, овчедушни. Дали е проблема Борисов? Той е следствие. Много уважавам причинно следствените връзки. А не осъзнаваме, че държавата сме самите ние."Голям!
17
24
 
5
 
! Отговори
Алек преди 9 години
Нормално е да расте, това е единствената различна партия с бъдеще.
16
1
 
22
 
! Отговори
naco преди 9 години
Г-н Бареков да не ни лъжете? Вижте само как Ви гледа господина до Вас! Нещо сигурно бъркате!Консултирайте се с господина,ТОЙ нали за това е изпратен при Вас!? Много ни е интересно,кога и ТОЙ ще "реши" да Ви напусне!?
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НИКИТО СИ Е МАСОНЧЕ ,ВЪВ ЕДНА ЛИЖА Е СЪС ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ,ХОДИ НА СЕН ТРОПЕ И СЕ КЪПИ ВЪВ ВИНА ЗА ПО 1000 ЛВ БР,ОТ НИКИТО ХАИР НЕ ЧАКАЙТЕ,И ТО Е ПРОДУКТ НА ДС,ПРЕДСТАВЯТ ВИ ГО ЗА ДЕСЕН,ТРЯБВАШЕ ДА СМЕНИ БОЙКО И ГЕРБА АМА НЕ СТАНА
14
2
 
14
 
! Отговори
Духовата музика преди 9 години
Един дудук в Европарламента е предостатъчен. Сега около *** се навъдиха куп свирчици. Само, че Дебелия Вувузел май не ще да развързва кесията пак, преди да е наясно накъде ще задуха вятъра в началото на октомври.
13
21
 
7
 
! Отговори
Стефан преди 9 години
Статуквото се скъса да плюе Бареков. Само факта, че мутрата го е шубе от него, ме кара да изпитвам надежда, че ББЦ са на прав път.
12
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПО *** ОТ БАРЕКОВ Е САМО РОСЕН ПЕТРОВ
11
3
 
17
 
! Отговори
ac dc преди 9 години
Защо Стоян,Фефо,Ваня и Радо пишат от един компютър.Да не би някой да страда от раздвоение на личноста? :) Иначе Николайчо в момента се опитва да надуе спукан балон.
10
2
 
12
 
! Отговори
Макиавели преди 9 години
Непреодолимото желание на нищожеството да мутира в депутат е до смъртта му.
9
9
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 9 години
Даже май ВМРО губи структури по места. А Каракачанката искал май да прави нови в северозападна България. Само не знам по селата ли, къде ще ги тъкми?
8
21
 
5
 
! Отговори
Фефо преди 9 години
И няма да спре да расте.
7
30
 
5
 
! Отговори
Ваня преди 9 години
ББЦ се доказа като сила.
6
26
 
5
 
! Отговори
Радо преди 9 години
България без цензура расте и ще продължава да расте!
5
4
 
24
 
! Отговори
Муaхaхaхaaaaaa преди 9 години
Кaкви ги рaзпрaвят тези смешници.Презервaтивът се спукa. Нямa вече пaри зa кебaпчетa и мишките се рaзбягaхa.Момци нямa вече кой дa глaсувa зa вaс. До тук бяхте. По добре спрете с дрогaтa, зaщото не ви се отрaзявa добре.
4
4
 
24
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Носчо гледа *** и си мисли- този става все по зле. Ще го водя на лекар и ще бягам.
3
11
 
6
 
! Отговори
И преди 9 години
Расте, но не старее!