Борисов поздрави Миков: Важно е да има силно ляво и дясно

Лидерът на ГЕРБ пожела успех на новия председател на БСП
Обновена: 28 юли 2014 11:18 | 28 юли 2014 11:17, Веселина Йорданова
83
Борисов поздрави Миков: Важно е да има силно ляво и дясно
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави Михаил Миков по случай избирането му за председател на БСП.

В поздравителния адрес той изтъква, че за България е важно да има силно ляво и дясно, за да има както политически дебат, така и сблъсък на идеи и политики, от които се раждат правилните решения за развитието на страната и за благото на българския народ.

Още по темата
„Вярвам, че предстоящата предизборна кампания за предсрочните парламентарни избори ще бъде поле за съревнование между политически платформи и послания, а не за водене на компроматна война, която отблъсква българските граждани и води до ниска избирателна активност, заявява Борисов.

Той пожелава успех на новия лидер на левицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
3
 
! Отговори
Еди Койси преди 9 години
Борисов поздрави Миков: Важно е да има силно ляво и дясно за да възродим БКП.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Време е да стане ясно, че това не е политик, а криминален елемент, изцяло създаден с ресурса на комунистите и Държавна сигурност. Сигурен съм, че днес и собствените му създатели се срамуват от неговото поведение във властта, заради грабежа, който наложи над българския народ и бизнес, заедно със своите ортаци от ДПС, заключи Бареков. /БЛИЦ
16
1
 
2
 
! Отговори
YAL преди 9 години
Do MCB/18/Po glupav komentar ne biah chel naskoro.Tezi elentarni vnushenija ne minavat.
15
7
 
6
 
! Отговори
Аха преди 9 години
Тия дето ще гласуват за ГЕРБ на изборите ще гласуват Българина да обеднее още повече. Бойко казва, вие сте лош материал, пари няма за вас, тока ви е евтин ще ви го вдигна, парите са ви много, ще ви ги замразя завинаги ! И си мисли, да *** дано, аз ще служа на свой интереси !
14
7
 
11
 
! Отговори
МСБ преди 9 години
Човека който предложи на студентите ако нямат работа да стават овчари , който нарече народа "лош материал" , който обвини Българските пенсионери че са изяли фиксирания резерв (докато той харчи главоломно за полети и скъпи коли) , човека който отхвърли отнемането на лицензите на ЕРП , който каза че банките фалирват и вся паника и дни по късно каза че той ги бил спасил от фалита , човека който си купи ауди за 700 бона от субсидията , човека който каза "ЩЕ ВДИГНА ТОКА И ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ "народе
13
4
 
5
 
! Отговори
До lidia преди 9 години
А ти понеже си много умна, кажи на какъв език пишеш ? Не се излагай повече !То какъвто Бойко такива и поддръжниците му, ТИКВИ !
12
5
 
7
 
! Отговори
Бойко преди 9 години
Бойко е капацитет по всичко !Едно време беше : " попитаха радио Ереван "От известно време насам обаче е " попитаха Бойко " .....По голяма медиина звезда от него няма! Шоуто на Опра пасти да яде. Бойко е навсякъде, по ТВ, в вестниците ... Даже деня не започва без Винету ...
11
4
 
2
 
! Отговори
Ves преди 9 години
Bate Boiko ti si pich - razbirra se che shte pozdravish Mihov dali taka si na 101% palnovlasten sabstvenik na parlamenta !!! taka veche BSP nemat nikakvi shansove evala na prostotiata na komunisti Socialisti EVALA
10
0
 
2
 
! Отговори
Eduard преди 9 години
До LidiaГ-це, обърнете внимание, ако можете, че коментара по който съзерцавате ''opliuva'' както Бойко така и Михаил !Get that ??
9
9
 
3
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
До Анонимен 11 Ti sas sivoto si na 2 etaj , pove4e ot vicove ne moje6 da satvori6 , a misli6 4e goliama rabota var6i6 , kato opliuva6 boiko ! *** si !
8
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
К`вото е "дясното", такова е и "лявото"... ама нейсе, ние си ги знаем и си гласуууваме ту за едните, ту за другите, а реално "храним" една и съща ламя!
7
5
 
4
 
! Отговори
Плевнелиев преди 9 години
Гответе са за коалиция ГЕРБ БСП ДПСШирокаа, европейска, в името на парламентарна стабилност и политически консенсусБез игрички, по пътя на Евро-Аталнтика само и единствено широко присъствие на представителността може да внесе спокоствие в хората и да бъде гарант за споделена отговорност!А лично вярвам, че тогава никой нищо няма да може да ни каже !
6
29
 
20
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
гербаджиите са по-зле и от Севернокорейците, така сляпо ходят след вожда си и повтарят каквото говори,че ако се метне от някой 10-етажен блок и те ще скочат след него:)
5
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Закуех се
4
22
 
19
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Привържениците на ГЕРБ са обединени от отрицателния коефициент на интелигентност на лидера на партията.
3
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миков ще нарита Бойко като стой та гледай... Тиквата загази, верно е!
2
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цинизмът и присмехът на Борисов е ненадминат :) Той е съвсем наясно, че с тоя председател БСП ще продължава своя срив, изцяло в интерес на ГЕРБ. Затова и го поздравява, дрънкайки някакви общи глупости......
1
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боце сцепи го и този