В служебния кабинет има много прозападни хора, оцени Бареков

Назначението на Йордан Бакалов за МВР шеф е точно попадение
Обновена: 5 авг 2014 16:50 | 5 авг 2014 16:34, Камелия Цветанова
92
В служебния кабинет има много прозападни хора, оцени Бареков
Снимка: Булфото, архив

Оценката на новоназначения служебен кабинет може да бъде дадена след изборите, смята лидерът на ББЦ Николай Бареков.

Пред себе си това правителство има една цел - честни избори, за да не се повтори случаят "Костинброд", коментира той, цитиран от пресцентъра на партията.

Още по темата
Според него назначението на Йордан Бакалов за министър на вътрешните работи е точно попадение.

"В правителството има много проевропейски и прозападни хора и няма как да не ги подкрепя. Този кабинет е едно намигване към хората, които преди време бяха по площадите със СДС. Единственото спорно име е на самия премиер, който беше изключен от БСП, а след това стана участник в протестите, но те бяха подкрепени от Плевнелиев, така че изборът му изглежда логичен, надявам се да спазва конституцията", каза Бареков.

Според него Близнашки и Бакалов трябва да направят добър тандем, който да не позволи опорочаване на изборите.

Факт е, че за момента президентската институция е единствената легитимна у нас, защото е пряко избрана от народа – предишният кабинет отдавна изгуби легитимация и сега това правителство е единственият вариант за изход, защото от политическа кризата стана социална, настоя той.

Бареков смята, че казаното вчера от Радан Кънев, че си подава оставката като говорител на Реформаторския блок, защото не иска да е говорител на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, е доказателство, че обединението е под контрола на Борисов.

"Това означава, че освен нас, няма друга опозиция на ГЕРБ и ДПС. След като ръководителят на <еформаторите излиза и се оплаква, че техният блок се управлява от Борисов, ситуацията е трагична", коментира Бареков.

Той заключи, че единственото по-страшно нещо от това ДПС и ГЕРБ да са във властта е да управляват заедно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 9 години
Тоя май ни има всичките за ***,които се връзват на безкрайните му лъжи и измишльоти.
71
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Мястото на подсъдимата скамейка ти е резервирано заедно с раиран костюм по мярка!!!!!!!! Твоята дясна ръка - безносия ще те последва -да си правите "компания в килията ,за не скучаеш ЕК ще се заеме с теб и мръсните ти пари.А те за разлика от нас няма да ти простят !!!! Това не е българското "кривосъдие"!!!!!
70
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Скрии си грозната мутра На хората им омръзна от лъжци и измамници като теб и вече не вярват на нито една твоя дума .Тиси един двуличник ,който з а пари ще лиже *** на Станишев ,Местан, Бойко Борисов и всеки ,който ти плати.Твоите пари свършиха и партията ти се разпада И Цветан Василев е срещу теб .Няма да влезеш в 43 тото народно събрание ,камо ли да станеш "Министър -Председател" за какъвто се представяше. По добре си гледай любовницата да не ти духне под опашката ДОВИЖДАНЕ!!! !ЗАВИНАГИ!!
69
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Комплексар нещастен ти си бита карта и вече никой не те слуша.ББЦ се разпада и колкото и да джавкаш катго улично пале твоето време преиключи.Всички те напускат един по един.Не отговори на въпроса откъдеса парите за кампанията ти и си вкара автогол също като БСП.Защо лаеш само срещу Бойко Борисов?Защо забравио ДПС и БСП.?Платиха ли ти червените престъпници да мълчиш? ГЕРБ свали правителството .И теб няма да те оставят.Какво ще отговяаряш в Брюксел когато започват да ти задават въпроси?
68
1
 
5
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Не прозападни, а направа на заплати към някои западни служби...Бог да пази България!
67
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Откога оценката на подобен аматьор има значение?!
66
1
 
3
 
! Отговори
bg преди 9 години
Добре че не са аборигени като теб ,а и не са огладняли като голите *** от твоята на БСП и ДПС измислени партиики ,но кога неможете другои на приказки и компромати сте царе/дворци/
65
7
 
4
 
! Отговори
nie преди 9 години
КАКТО И ПРОГНОЗИРАХ ПРЕДИ 1-2 МЕСЕЦА, СЛЕД КАТО БЛИЗА ДЪЛГО И ТРОГАТЕЛНО *** НА ПЛЕВНЬО, ПРОФЕСОРА БЛИЗАШКИ МАЗНО СЕ Е УХИЛИЛ ЗА ПОЛУЧЕНИЯ ПОСТ. СЛЕД ИЗТИЧАНЕ НА ДВУМЕСЕЧНИЯ МУ МАНДАТ ЩЕ СЕ САМОПРЕДЛОЖИ И САМОУТВЪРДИ ЗА ПОСЛАНИК В НЯКОЯ СПОКОЙНА ДЪРЖАВА. ВИНАГИ ПОЗНАВАМ.
64
7
 
3
 
! Отговори
Аделина преди 9 години
Като се започне от служения премиер, малко съмнителни ми изглеждат.
63
7
 
6
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Всички до един слуги на убийците на деца в Газа ! Това ако са демократи то Фюрера наистина е СВЕТЕЦ !
62
1
 
12
 
! Отговори
ikeda преди 9 години
"В служебния кабинет има много прозападни хора, оцени Бареков"-явно е в ремисия,каза нещо умно!!!!!!!
61
3
 
13
 
! Отговори
... преди 9 години
Плевенлиев постъпи много умно. Сложи Близнашки за премиер, щото има лични конфликти с хора от левицата и знае много неща от кухнята. Какъв по-добър момент да си отмъсти, като изкара на показ всички кражби и мизерии, които успя да направи комунистическо-турската власт за година и два месеца.
60
4
 
10
 
! Отговори
отговор преди 9 години
Ключа от бараката по случая Костинброд, ще се намери, като с е отговори на въпроса. Има ли ЛУД, който да отпечата 500000 бюлетини за своя сметка със собствени пари. Без да са му нужни и без да ги ползва за нещо.
59
1
 
12
 
! Отговори
vanko84 преди 9 години
тъпан дудуков
58
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И ние искаме случая Костинброд да не се случва повече, но затова трябваше първо да се потърси отговорност на сценаристите , включително и този от снимката .Ако прокуратурата си беше на мястото , този най малко щеше да бъде следствен .Жалко ,че и Цацаров се включи в този сценарии...
57
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По добре е западно от колкото комунизъм. През <добрият> комунизъм даваха на мързеливите. Сега вече обществото ги отся, мързеливите заслужават да са бедни и ако работят не заслужават повече от 150 лева на месец. Предлагам да не се повишава минималната работна заплата, а неплащането на заплата да не е престъпление. Защо трябва да плащаме на мързеливите 300, когато може да не им плащаме
56
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слей се с ДПС и БСП и си затваряй човката. Само дебнеш удобен момент, за да вземеш къшей власт от БСП и ДПС.
55
0
 
27
 
! Отговори
NORM преди 9 години
Дудук,късно е чадо вече,толкова *** *** до сега,от редки,по-редки,че колкото и да ги ближеш,няма да успееш.
54
12
 
11
 
! Отговори
Нов човек преди 9 години
Не съм екстрасенс, но това че се присламчваме кам европата, ще ни доведе следващата национална катастрофа. Пък и към каква европа се присъединяваме? Може би към... "средновековната"? Днес това там вече е един архаичен "либерализъм", който се "ръководи" от едно място. За каква "демократия" въобще говорят западните клошари и техните послушни чиновничета? Като зомбирани играят по свирката на хора, които въобще нямат нищо общо с човещината и миролюбието и въобще не се интересуват от нас.
53
4
 
19
 
! Отговори
Нищо ново преди 9 години
Бареков - поредната креатура на БСП, създадена с цел демагогия и увеличаване на избирателната активност.