Кристалина Георгиева за номинацията: За мен е чест!

Еврокомисарят направи първи коментар във Фейсбук и Туитър
Обновена: 6 авг 2014 17:23 | 6 авг 2014 17:22,
161
Кристалина Георгиева за номинацията: За мен е чест!
Снимка: архив Булфото

Еврокомисарят ни Кристалина Георгиева използва социалните мрежи, за да благодари за номинацията й за втори мандат. На първото си заседание днес служебното правителство реши тя да е кандидатът на България за член на новата Европейска комисия.

Още по темата
„За мен е чест и отговорност да съм кандидат на България за втори мандат в Европейската комисия. Благодаря на всички, които ме подкрепят“, написа Георгиева в профилите си във Фейсбук и в Туитър.

Нейната номинация се превърна в една от най-обсъжданите теми по време на мандата на предишното правителство. БСП отказа да я подкрепи официално, но за сметка на това на една от срещите в Брюксел вече бившият премиер Орешарски застана зад кандидатурата й. ДПС също обявиха, че са зад нея, а вчера и президентът обяви официално, че тя ще бъде българската номинация.

В момента Кристалина Георгиева е еврокомисар по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи. Днес кабинетът „Близнашки“ издигна кандидатурата й за върховен представител по въпросите на външната политика на ЕС. „Играем за победа, ако не успеем, тогава ще мислим за други варианти“, каза при обявяване на номинацията служебният премиер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
До animacia 63 oppaa
36
1
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
До *** 65 hahahha
35
2
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
До Анонимен 51 Mnooogo si informiran i mnogo znae6...
34
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
До Преместан 62 hhhaahaha
33
0
 
15
 
! Отговори
много пари преди 9 години
Кристалина Георгиева за номинацията: За мен е чест! И много много пари. По 30 000 евро на месец.
32
12
 
1
 
! Отговори
В,Василев преди 9 години
Разбрах че днес са писали само *** тук ,
31
1
 
22
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Дано си спомняш на какво учеше студентите от ВИИ " Мордохей Леви " по политикономия на СОЦИАЛИЗМА . Нали всички сте КОМИСАРИ - *** болшевишка *** !
30
3
 
25
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Ти, Кристалина, си срам за България! Срам и позор!
29
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КРИСТАЛИНА Е ЕВРЕЙКА И СЛУГА НА ЦИОН,КРИСТАЛИНА Е ЧЛЕН НА СВЕТОВНИЯТ ЕВРЕЙСКИ СЪВЕТ,КРИСТАЛИНА СЛУЖИ НА ИЗРАЕЛ И САЩ,КРИСТАЛИНА ПОДПОМАГА ЗАЛИЧАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ И КУЛТУРА,ТЯ НЕ Е БЪЛГАРКА,ТЯ Е ЕВРЕЙКА,СУГА НА ЮДЕЯ,ИЗПОВЯДВА ЕВРЕЙСКИ НАЦИНАЛИЗЪМ
28
13
 
1
 
! Отговори
до кутевчетата преди 9 години
Виждам , че другарите са заели обичайните си постове от преди година , когато от сутрин до вечер изпълняваха опорните точки на столетницата в нета.Продължавайте в същия дух и току виж ви номинират на 15 място в бюлетината и умните ви избиратели ви пратят в парламента.Не можете ли да разберете , че колкото по видно изразявате опорните точки на позитано , толкова по противни ставате на обикновените хора и постигате обратен ефект
27
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво Кристалина.Ние комунистите се радваме за Теб,оня Вигенин подкрепи онези от Майдана,от теб лоша дума не сме чули за Русия и комунизма.Вярвам,че и другаря Сталин отгоре се радва за Теб.Колко сме умни комунистите се вижда от факта,че и антикомунистите ти се радват на теб,радват се и гласуват за наши кадри..
26
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази е една от верните слуги на господарите ,така че още дълго време ще се подвизава във върховете на европейското ,,семейство''.Господарите знаят как да се отблагодарят,я го вижте господин Филип Димитров - посланик на ЕС пред света.
25
0
 
15
 
! Отговори
PAVE преди 9 години
G-JO,ZAVAS MOJE DA E 4EST,NO ZA MEN E SRAM.ARGUMENTIRAM SE.1.AZ NE STANAH PO EVROPEEC PREZ MANDATA VI.2.DOHODITE V BG.NE SE UVELI4IHA( ZA RABOTE6TITE V 4ASNIQ SEKTOR).3.NE SUM HODIL SUS SEMEISTVOTO NA PO4IVKA OT 1995 G.4.TRI4LENNO SEMEISTVO(STUDENT) DVAMA RABOTE6TI ZA 400 EVROMESE4EN DOHOD, KAJE TE MI KAK DA JIVEQ I DA VI GLASUVAM VTORI MANDAT.
24
2
 
8
 
! Отговори
slovenia преди 9 години
ДЯДО ДОБРИ ЕВРОКОМИСАР?Кой е по-достоен?
23
3
 
27
 
! Отговори
tiririram преди 9 години
за нея е чест - за мен не е.
22
1
 
29
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Илюминати и техните слуги по света нямат род и родина. Така, че не заплашвайте госпожа-другарката Кристалина Георгиева, с това, че народът и ще я презира.За нея е важно нейните господари да са доволни от нея. За народа и не и пука.Тя е бивша комунистка. Комунистите бяха интернационалисти.Тя е настояща слуга на Новия световен ред. Те са глобалисти. Глобалистите също като интернационалистите нямат род и родина.Приликите между комунизма и Новия ред са много. Разликите са в полза на комунизма.
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега поне като не помага на БГ след бедствията, поне да се отблагодари за номинацията си от служебвият кабинет с дарение на част от заплатата си за пострадалите. Или тя вече е дарила но на друго място и за това я номинират
20
0
 
31
 
! Отговори
до 23 преди 9 години
Спаси много "бежанци" докарвайки ги в България
19
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еееее,мноо сме ***,малииии!Нема такава държава!Немаааа!Тълкова глупав народдаже и у Африка нема!Борунди ряпа да яде!Това е!Каква е тая фльорца бе!Какво българско има в нея!И какво е направила за нас?!Че и името и на е българско-СТАЛИНКА!Пфу м.....ка ви!
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стана ми ясно че който гласува за Бойко е по *** от него