Направиха коалиция „ББЦ“ за вота през октомври

Бареков отива на избори със ЗНС и "Гергьовден"
11 авг 2014 16:33,
15
Направиха коалиция „ББЦ“ за вота през октомври
Снимка: ББЦ

ББЦ, ЗНС и Гергьовден ще участват на изборите като коалиция „България без цензура“. Трите формации подписаха днес споразумението си за вота.

Лидерите на трите партии ще са и съпредседатели на коалицията. Освен Николай Бареков това ще са Румен Йончев за земеделците и Драгомир Стефанов за „Гергьовден“. Коалицията ще има и Коалиционен съвет и  говорители. Това ще са Рада Коджабашева, Росен  Петров, Светлин Танчев, Явор Хайтов и Любен Дилов-син.

Още по темата
Те се споразумяха форматът да може да се разширява с други партии. Според подписаното коалицията ще има обща парламентарна група при влизане в парламента. 

„ББЦ“ декларираха, че са изготвили много сериозна програма, в основата на която е необходимостта от подписване на национална доктрина.

Лидерът на ББЦ обяви, че продължава да очаква президентът Росен Плевнелиев да назначи представител на ББЦ в ЦИК. „Не може несъществуващи формации като "Синята коалиция" да имат представител в ЦИК, а ние не“, коментира той.

В петък президентът отмени насроченото за днес изслушване на кандидата на ББЦ за член на ЦИК. Преди дни шефката на Комисията обяви, че няма как да се попълни съставът с нов член при липсващ парламент, който трябва да го избере.

Бареков съобщи, че е сезирал Европейската комисия с искане да поеме чест от негативите, които българското селско стопанство би понесло от санкциите на Русия. Според него от ситуацията ще се възползват големите западни търговски вериги. Лидерът на ББЦ е сезирал Брюксел и заради болестта "син език".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
6
 
! Отговори
ха преди 9 години
Бюрека с последен опит да докара до 4% смехотворната си партийка ахахахахх никой българин с всичкия си няма да гласува за изкуствена *** като бюрека.Само с купени гласове може да вземе някой малък процент.
11
1
 
7
 
! Отговори
Tayor преди 9 години
Виждам тримата ***, но къде е Доньо ? Във Виена ли е, в Истанбул, или в *** ?
10
8
 
2
 
! Отговори
нина стоянова преди 9 години
Той е победител и ще го докаже още веднъж на тези избори. Независимо омразата на слаби и неуверени малки мъже, той ще победи.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
егати и гейзерите!
8
1
 
10
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Любен Дилов...видите ли...СИН, защо ми се струва, че е Любен Дилов ЧЕРВЕН!?!?!
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
комунистическите зверове адските изчадия безсрцати създадоха ББЦ ...колко е важно за тези хора да се отнеме от ГЕРБ колкото може повече. Защо си мислите че ББЦ и такива псевдопарии съществуват , те са създадени от БКП за да може когато една партия като ГЕРБ излезне да има кой да взема гласовете от тази партия ! 1-2-3-4% все е нещо ..което означва , че комунистическите уруди не ги интересуват парти , интересуваги ВЛАСТА ! Долни адски изчадия сатанисти и античовеци , изверги !
6
17
 
0
 
! Отговори
Пропаганда преди 9 години
Г-н Бареков е истинският Лидер в България. Умен е и безкрайно интелигентен. Още като журналист се виждаше как умът му сече като бръснач. Такива хора са гениални защото мислят нестандартно и могат да разрешат проблемите на държавата. Към качествата му прибавяме и безмерна щедрост и състрадателност към онеправданите. Бареков е новият прероден Левски, който броди из страната и сее справедливост. Със скромността си краси политическите прояви на ББЦ и контрастира ярко с останалите партии.
5
2
 
7
 
! Отговори
Гринч преди 9 години
не ги познавам другите 2ма, не ме интересуват партии и политика, но прави впечатление, че поне са сложили риза, яка..... тоя *** в средата по дънки и фанелка, все едно тръгнал на клубче или по биричка.... не му отива на позицията, за която претендира
4
2
 
14
 
! Отговори
Кой-Той преди 9 години
Създаден бе нов политически труп,без най-малък шанс в изборите без паричния поток на Цветанов.Жалко за агнетата принесени в жертва на самозабравил се чалгаджия-Бюреков де...........
3
1
 
17
 
! Отговори
ТтТ преди 9 години
Любен Дилов, жалко за родът Ви, жалко за корена Ви. Дядото Ви Радой, лека му пръст, беше велик българин... Вие сте фурнаджийска лопата, все парицата гледате и на "хляба мекото"...
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До bbGlasuwaj si za Boko i si glej rabota pi`
1
3
 
15
 
! Отговори
bb преди 9 години
и със тези партньори пак си вън от играта, !! само където въвличаш и тези глупави момчета със теб !!