Кристалина Георгиева ще е гост на заседанието на служебното правителство

Вътрешният министър и еврокомисарят ще посетят Мизия
12 авг 2014 21:48, Анисия Иванова
8
Кристалина Георгиева ще е гост на заседанието на служебното правителство
Кристалина Георгиева. Снимка Булфото

Еврокомисарят по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи Кристалина Георгиева ще бъде гост на редовното правителствено заседание утре, 13 август, от 10 часа. Това съобщи пресслужбата на Министерския съвет.

По-рано в Министерския съвет комисар Георгиева ще бъде приета от министър-председателя Георги Близнашки и от  вицепремиера Екатерина Захариева.

В рамките на деня министърът на вътрешните работи Йордан Бакалов и еврокомисар Кристалина Георгиева ще посетят град Мизия, където ще се запознаят на място с нанесените щети от наводнението, с работата на екипите и с условията, при които са настанени евакуираните.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
zoso преди 9 години
E много важно . От почти месец вече започвате да приличате на някои медии които винаги по избори лижат ***. Нищо ли не се случи в България с което да се почустваме хора. *** и на вас.
6
2
 
5
 
! Отговори
в калта преди 9 години
До Пресиянмоли се да не платим и санкции че се издавихме без разрешение от ЕС
5
2
 
7
 
! Отговори
Пресиян преди 9 години
Да. Аз съм от Варна и предварително знам какво ще последва. Това беше в Аспарухово. Ще обиколи, даже ще надене едни гумени ботуши, ще пообикаля, ще целуне малко дете, ще наговори едни заучени фрази и ще си замине. После ще се окаже, че ЕС не отпускал помощи за бедствия от такъв "малък размер". Тя го зна отлично, но идва. Без коментар. Ако имах власт, тя вече щеше да е на ешафода!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След дъжд качулка
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ясно, Сталинка ще дойде да се снима разтревожена и в Мизия за да увеличи снимките в CV-то си. Дреме й за голия, бос и удавен българин, кариерка трябва да се гради - милиончетата да се увеличават. В банковата й сметка, де.
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герберите се завръщат през задния вход във властта. Активираха и международното герберастко куче Сталинка. Лошо му се пише на БГ народеца ...
1
2
 
16
 
! Отговори
бай ламби преди 9 години
де беше госпожата кат се давихме?