Работим с кадърните, етносът и религията са без значение!

Това не е предизборна оферта, уверява Борисов
Обновена: 19 авг 2014 14:02 | 19 авг 2014 12:56,
332
Работим с кадърните, етносът и религията са без значение!
Снимка: архив ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи пояснение за вижданията си относно участието на хора от различните етноси и религии във властта.

В профила си във Фейсбук той декларира, че ГЕРБ работи с всички кадърни хора, независимо от техния етнос и религия.

Обяснението му идва два дни след като лидерът на ГЕРБ обяви по време на посещението си в Кърджалийско, че ако ГЕРБ поеме властта след вота на 5 октомври, в управлението ще има поне 10 зам.-министри мюсюлмани. Веднага след изказването му се появиха обвинения, че то е дискриминационно. Лидерът на БСП Михаил Миков пък разчете в него бъдеща коалиция между ГЕРБ и ДПС.

Още по темата
„В Кърджалийско казах на хората, че ГЕРБ ще се възползва максимално от потенциала на всички кадърни хора, защото това е демокрацията. И това не е предизборна оферта, както се опитват да внушат“, написа в профила си Борисов.

Той обяви партията си за единствената, разбила монопола на ДПС, която работи с всички без значение на техния етнос и религия.

За да докаже това, лидерът на ГЕРБ изброява имената на хора от различни етноси и религии, които имат постове в ГЕРБ или са били номинирани от партията за държавни длъжности. Сред тях са доц. д-р Анна Страшимирова, която е от ромски произход, излъчена за председател на Комисията за защита от дискриминация, и кметът на Дулово д-р Юксел Ахмед, който е български мюсюлманин.

„От тази етническа група са и кандидатите ни за евродепутати – Селиме Кърджалиева и Асим Адемов. Нашият евродепутат (вече трети мандат) Владимир Уручев е българин мохамеданин. Вежди Рашидов беше министър на културата по време на управлението на ГЕРБ“, пише още Борисов.

В списъка му са и членовете на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ – Юзгюр Касим и Осман Ислямов – също са български мюсюлмани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Б.Б. никога не е употребявал израза "лош материал".Тов си е изкривено тълкуване от Позитанските ***...
245
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунист не е принадлежност в миналото , а манталитет в настоящето! От ГЕРБ се броят на пръсти бившите , повечето са млади , необвързани досега.Но мен ме интересува , като сложа чертата , какво остава след едните , и какво остава след другите.За година и половина трябва да се напъна , да се сетя за нещо хубаво , но по скоро страха надделява...
244
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кадърните - умните , красивите , ***.. училите с пари на ЦРУ.. ЦРУ определя кариерата на човеците , контролира всички фирми за човешки ресурси и рекетира фирмите наемането на квалифициран персонал да минава през тях. И няма как *** да не са добра кариера.. А другите са лош материал , животни .. А животните могат да бъдат убивани , да ги направят ***..
243
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 9 години
до 301: кога точно 'при комунистите' имаш предвид? При комунистите от ГЕРБ или при комунистите от БСП? И защо слагаш израза червени *** в кавички? Не са ли такива според теб? А и каквото и да са правили впоследствие, дори и те не са си позволявали предварително да обявят, че ще подарят на турците 10 зам.-министерски поста. Излиза, че Борисов е по-зле даже и от тях....
242
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БългаринЗа твое сведение , при комунистите в цели министерства и агенции се говореше предимно на турски.Така че за "червените *** " го дай малко по осведомено...
241
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи какво излиза - че и ГЕРБ е пълен с ***, също като БСП и тяхното Евророма. А после били български партии......
240
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Борисов е най-обикновен алчен за власт продажник. Дори червените *** не си позволиха толкова нагло изявление като неговото - още преди изборите да обещаят, че ще вкарат турци във властта. А къде са протестърчетата? Какво стана с тяхното "Не искаме комунисти и турци да ни управляват"? Защо ги няма сега, когато един опасен комунист беше сложен за служебен премиер, а лидерът на партията с най-много гласове на последните избори обещава да вкара турци гарантирано във властта?
239
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А като си пускаха езици насред Орлов мост, ДПС бяхя готини , а ? Когато Воленчо ги поддържаше ,с Ф...екалното си пръстче, да се разпростират с власт , също ДПС бяха готини.А сега ги подхвърлят на ГЕРБ, Дошло им в повече от целувки.Карат се вече кой да мине отзад...
238
1
 
7
 
! Отговори
Избирател преди 9 години
Борисов, самият ти си тотален некадърник, как би могъл да работиш с кадърни? Нещата са ясни, колкото и да се оправдаваш - комуноидните герберчета се подложихте на ДПС и Доган, за да се върнете във властта. Но кафенцето с Местан в Кърджали ще ти излезе доста солено.....
237
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма по-некадърни от кадрите на Бойко, че и с него начело. Професор по всичкология.
236
0
 
4
 
! Отговори
гражданин преди 9 години
лъже Боко - в ГЕРБ работят само с техни си кадри, които са ***, некадърни, некомпетентни и крадливи повече от всички останали в държавата ни граждани, но пък са верни на ГЕРБ до гроб. ГЕРБ са секта, не партия
235
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ = ТУРЦИЯ!
234
9
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ преди 9 години
Истински лидер. Прав е всички етноси и религии са с нас дори и ДПС. Това доказва колко по велики сме от комуните щом им взехме ДПС без бой. САМО ГЕРБ.
233
0
 
7
 
! Отговори
за 290, бг преди 9 години
Не се търси помирение, а преклонение и покоряване отново, с ислямизация. Всеки мюсюлманин бил турчин!! Да, ама не! Религията е вън от държавата и така ще бъде!
232
2
 
6
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Лидия, ти не си ли Сулейман, или ще кажеш - Ребека? Дядо ти не беше ли бияч в Белене, а баща ти професор по социология? Не си ли се возила/ил на мерцедес още по здравите времена когато и елита си позволяваше Лада? Не живее ли сега твоя паразитен род на гърба на поробения народ, и не се ли гласи този народ да ви направи на кървава каша? Продължавай Лидочка, това ни е изгодно!
231
1
 
7
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Айм сори дами и господа, но *** е казал "заместник министри" - министрите са си евреи! Докога ще се поставя под съмнение демокрацията у нас. Долу фашиста Сидеров и неговата турска банда Атака! Смърт на класовият враг и примкнулите към него националисти, дето в тези трудни, безпарични условия пречат на възтановяването на вилаетите! "Който пъха прът в колесата на историята, ше счупе своята ръка!" - Султан Ердоган, виден реформатор на Нова турция и наш бъдещ освободител. Смърт на Сидеров!!!
230
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Съд за Възродителен Процес кога ще има в Хага , всичко друго е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ" - ВЕДНАГА СЛЕД СЪДОПРОИЗВОДСТВОТО ЗА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД!!! И когато си върнат българските паспорти, разбира се!
229
6
 
0
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
До Анонимен 281 Ti si takuv ! Gram vuzpitanie niamate taka da pi6ete za Borisov !
228
5
 
0
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
До Спонги 278 haide po - uvajitelno kum Borisov ! ako moje ...4e e dosta nepriatno da 4eta samo gluposti po negov adres .Nito ste mu na uma , nito na polojenieto 4e da dav4ete prez celia den samo Borisov .
227
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** тиквен не се обяснявай!