Работим с кадърните, етносът и религията са без значение!

Това не е предизборна оферта, уверява Борисов
Обновена: 19 авг 2014 14:02 | 19 авг 2014 12:56,
332
Работим с кадърните, етносът и религията са без значение!
Снимка: архив ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи пояснение за вижданията си относно участието на хора от различните етноси и религии във властта.

В профила си във Фейсбук той декларира, че ГЕРБ работи с всички кадърни хора, независимо от техния етнос и религия.

Обяснението му идва два дни след като лидерът на ГЕРБ обяви по време на посещението си в Кърджалийско, че ако ГЕРБ поеме властта след вота на 5 октомври, в управлението ще има поне 10 зам.-министри мюсюлмани. Веднага след изказването му се появиха обвинения, че то е дискриминационно. Лидерът на БСП Михаил Миков пък разчете в него бъдеща коалиция между ГЕРБ и ДПС.

Още по темата
„В Кърджалийско казах на хората, че ГЕРБ ще се възползва максимално от потенциала на всички кадърни хора, защото това е демокрацията. И това не е предизборна оферта, както се опитват да внушат“, написа в профила си Борисов.

Той обяви партията си за единствената, разбила монопола на ДПС, която работи с всички без значение на техния етнос и религия.

За да докаже това, лидерът на ГЕРБ изброява имената на хора от различни етноси и религии, които имат постове в ГЕРБ или са били номинирани от партията за държавни длъжности. Сред тях са доц. д-р Анна Страшимирова, която е от ромски произход, излъчена за председател на Комисията за защита от дискриминация, и кметът на Дулово д-р Юксел Ахмед, който е български мюсюлманин.

„От тази етническа група са и кандидатите ни за евродепутати – Селиме Кърджалиева и Асим Адемов. Нашият евродепутат (вече трети мандат) Владимир Уручев е българин мохамеданин. Вежди Рашидов беше министър на културата по време на управлението на ГЕРБ“, пише още Борисов.

В списъка му са и членовете на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ – Юзгюр Касим и Осман Ислямов – също са български мюсюлмани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
3
 
13
 
! Отговори
Нели преди 9 години
Лошо е да те управлява комунист ама още по лошо е да те управлява бивш комунист!!!
205
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре е, че поведението и изказвнията на този социопат предизвикват толкова коментари. Това показва, че огромна част от мислещите и отговорни хора разбират, че връщането на Борисов във властта ще е disaster за България. Болката е,че не се дава переспектива на млади, интелигентни, образовани и независими от нито една партия, особено от ГЕРБ. На България са необходими добронамерени и обединителни политици които да не заплашват с Армагедон а с мъдри решения и честност с народа.А Б.Б няма тези каче
204
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво Борисов, така те искаме... И с твърда ръка срещу продажните бАтакисти и комунисти...
203
12
 
3
 
! Отговори
статистик преди 9 години
Я, тролчетата и сидерчетата били 9 броя. Колкото сте повече, толкова повече пари губи финансиста ви. Файда няма от коментарчетата ви.
202
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГрадскияОпределено сме прости, щом това недоразумение пак ще се намърда на поста премиер.
201
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Следващата коалиция ще е ГРОБ+ДПС. Е те това ще е края на България. И двете партии са крадливи. Краденето на герберастите ще ви се види, като детска игра.
200
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И.Ф. от тефтерчето. Калинка дипломираната. Министърка от околовръстното. Цв.Цв. физкултурника и криминално проявен. Кака Цецка комсомолката, пееща за гербера. Плевнята и Миро Найденов..34 годишния 'специалист' с опит Добрев..Пицаджията Дянков..Румито Желева, дето я изритаха от Евро-парламента. Шефката на Аг. по Вписвания, дето си раздава сама бонуси. Никито Младенов, дето само за Израел говореше, но една дума не обели за България. И как точно ще се появят новите 'кадърни' в герб?
199
2
 
15
 
! Отговори
Заглавието преди 9 години
"Работим с кадърните, етносът и религията са без значение!"да се смени на:"Работим с кадъните, етносът и религията са от значение!"
198
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ НАЗНАЧАВАТ 10 ЗАМ МИНИСТРИ ***,ТАКА ДПС ОСТАВ ВЪВ ВЛАСТТА НО В СЯНКА,ВЕЧЕ НЕ Е НУЖНО ДА ПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ,СЕГА БОКО ЩЕ СЕ ЕЖИ ЧЕ ИЗХВЪРЛИЛ ДПС ОТ ВЛАСТТА НО НЕ Е ТАКА,БОКО ДАВА НОВ ЖИВОТ НА ДПС ВЪВ ВЛАСТТА,БОКО НЯМА ГОТОВИ КАДРИ МЮСЮЛМАНИ,ТАКИВА КАДРИ ИМА ДОГАН И ДПС
197
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен243 - Като го разбираш, кажи ми защо се натиска тогава. Защо вместо партийтие да стават по-малко, стават все повече?
196
3
 
16
 
! Отговори
Градския преди 9 години
Хааа , работил само с кадърните ?Да ги изредим :Симеон Дянков - корифей на сиромашията , Румяна Желева - лицето на простотията, Калинката - хитрушата без диплома ,оня врунгел от завоя който стана министър ..........Борисов , ние не сме чак толково прости , като тебе , че да не помним герберското робство!Я се разкарай - агитатор нещастен!
195
2
 
8
 
! Отговори
цвичка преди 9 години
До СпонгиНе Аз, тъпоумно влечуго, не Аз. Американците и евреите, които ти плащат те искат да те направят на ядрен прахоляк, и затова трябва да се прашиш че довлякоха смотаните си железа тука. Още повече че няма никаква информация за това! На практика се прави тайно, в управленски вакуум - временно правителство, но управлявано от марионетката на сащ куклата на конци плевенлиеви тези безумци другите - мутрата и т.н.
194
1
 
7
 
! Отговори
гад преди 9 години
До Спонгитова го обесни на ядрените бомби като започнат да падат... как тези допотопни самолетчета ще спрат радиацията, как ще те защитят от ядрената зима, ***, безумец, невежа!
193
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТУРЧИНА ОТ СИК,НАЙ МРАЗЕНОТО СЪЩЕСТВО В МОМЕНТА,ЩЕ СЕ МОЛИ ЗА МИЛОСТ КАТО КАДАФИ,ОЧАКВАХ ТРАКТОРА ДА ГО ЗАСТРЕЛЯ НО ОЩЕ Е ПРЕКАЛЕНО ВАЖЕН ЗА ЕВРЕИТЕ,КРАЯТ МУ СЕ ВИЖДА,ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУГИТЕ
192
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боико, Ботев и Левски те чуха ! Бъди сигурен !
191
2
 
9
 
! Отговори
никой си преди 9 години
Комунистите се обръщат на "другарю", герберастите и бюреците на "баце", атакистите на "товарищ", а религиозните фанатици - на "братко". Повръща ми се от всички вас, долнопробна кал!
190
10
 
5
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Червените *** правят неоценима услуга на ГЕРБ. Колкото повече плюят б.Борисов толкова повече се покачва рейтинга му. Не случайно на всички избори ГЕРБ е побеждавал БСП-ДС.
189
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Свещения Коран пише,че в Съдния ден(деня на апокалипсиса)....камъка ще проговори,и ще каже....зад мен се крие евреин,убийте го
188
9
 
5
 
! Отговори
Исмаил преди 9 години
Прав е Бойко.Едно време в Османската Империя са позволявали само на кадърните,умните и красивите да приемат Исляма и да заемат длъжност в Великата империя на принципа на естествения подбор(natural selection).Само с това Бойко бие по точки всички етнически партии и им разби схемите на противопоставяне.РЕВЕТЕ НАЦИОНАЛИСТИ!ПРОЛИВАЙТЕ СЪЛЗИ ДЕПЕСАРИ!
187
2
 
8
 
! Отговори
до Преподавател в СУ преди 9 години
от друг Преподавател в СУРазбира се. Също така гордо е прочел една единствена книга през живота си. И е д-р на кои науки? Пожарникарските?Да вземем за пример един истински д-р на науките - Петър Берон. Къде се намира в политическият пейзаж той, в момента?Извинете...дискутирам като с колега, но виждам, че това, което сте написал, съдържа доста синтактични и граматически грешки. Дали наистина сте преподавател в СУ?