Пощите имат нов директор

Рокада има и в Съвета на директорите
Обновена: 22 авг 2014 20:14 | 22 авг 2014 20:14, Веселина Йорданова
9
Пощите имат нов директор
Снимка: архив, Ройтерс

Транспортният министър Николина Ангелкова назначи Станислав Дочев за главен изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД . Той има дългогодишен опит в сферата на логистиката, а от 2010 г. работи в държавното дружество, съобщиха от "Български пощи".

Дочев е заемал поста заместник-изпълнителен директор на Български пощи, а в периода 05.2012 – 02.2014 г. е директор на „Специализирано поделение“ EMS/BULPOST, което отговаря за куриерските услуги. Завършил е испанска филология в СУ „Св. Климент Охридски“ и има придобита магистърска степен по външна търговия и право в Института за следдипломна квалификация към УНСС. Владее испански, английски и руски език.

С друга заповед на министър Николина Ангелкова, Николай Найденов е включен в състава на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД. Той заема мястото на Анелия Крушкова.

Николай Найденов е юрист, като последователно е работил в Министерството на правосъдието, Министерството на вътрешните работи и „Информационно обслужване“ АД. В периода 2013 – 2014 г. е заместник-председател на борда на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД. Завършил е право в Академията на МВР. Има две магистратури – „Финансов и банков мениджмънт“, придобита в Института за следдипломна квалификация към УНСС и „Управление и развитие на човешките ресурси“ – в Нов български университет. Владее английски и руски език.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
bgpost.bg/?cid=30&spid=240
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нямам спомен правителството на Райков един директор да е сменило! Уж не са от герб служебните правителство........ . Тия сега се развихриха яко!
7
1
 
7
 
! Отговори
фд преди 9 години
ПОЩИТЕ ИМАТ НОВ ДИКТАТОР :) БЪЛГАРИЯ СЪЩО ОВЦЕ БЛЕЯТ УМНИТЕ БЯГАТ В ЧУЖБИНА И ПРЕДАВАТ РОД И РОДИНА ЗАЩОТО СА ЕГОИСТИ ,А ТЪПИТЕ СЛУГУВАТ.........
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименКато предишния де е имичмейкър на изчуквача на кюнците на манолова де е директор на пощи!
5
0
 
7
 
! Отговори
не преди 9 години
нов диктатор....кои се крие под името нов директор ,,,тук и сега на момента отговор .всичко друго е само полемика и пълнене на нечии джобове....със сигурност ще има още случаино объркани процедури ....
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Де е испанската филология, де е управлението на бългаските пощи. Някои хора, включително и министри, нямат грам представа за реалността. Но така ще бъде, докато няма, наказани дългосрочно, с кинфискация на имуществото, заради вредите, които са причинили.
3
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на правителството. Всички супер-калинки от БСП и ДПС вън от власта. Тези , които провалиха Държавата само за една година трябва да са в затвора.
2
2
 
6
 
! Отговори
а преди 9 години
А на градските *** директора коги?!
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде винкелу си замина.