Кунева против ветото на Реформаторите върху Борисов

"Когато мнозинството надделява, се подчиняваш"
Обновена: 23 авг 2014 16:03 | 23 авг 2014 16:01,
58
Кунева против ветото на Реформаторите върху Борисов

Лидерката на „Движение България на гражданите”, което е част от Реформаторския блок даде да се разбере, че е против декларацията, с която съюзът обяви, че не иска бивши премиери да застават начело на следващото правителство.

„Не съм автор на Декларацията на РБ, свързана с предсрочните парламентарни избори, обсъждахме я, дадох мнението си, казах как е според европейските практики, но в последна сметка, когато мнозинството надделява, тогава се подчиняваш на общото решение”, каза Кунева пред Фокус. Ден по-рано шефът на ДСБ Радан Кънев обясни, че в политиката трябват нови лица и за него няма начин Бойко Борисов да е отново министър-председател.

Още по темата
„Вижте – на нас трябва да ни е ясно какво казва Конституцията. Мандат се връчва на тази партия, която е спечелила най-много гласове и тя има правото да излъчи кабинет”, каза още лидерката на ДБГ.

Тя защити партньорите си в Реформаторския блок като обясни, че те са се опитали да смекчат позицията си като в крайна сметка са записали „ще се стремим” тези позиции да се заемат от хора, които не са били на тях преди.

„Успех на Реформаторите с БСП”, беше единственият коментар, който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи на декларацията на Реформаторите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази предателка заслужава да я вкарат в активната зона на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй.Да поседи 2-3 часа там. Да и се оправи кривата джука и да си види "творението" което доведе до милиарди долари загуби на РБ. И това да стане практика за всички крадливи управляващи.
44
1
 
1
 
! Отговори
Гуги преди 9 години
Нали Борисов беше хунта?
43
3
 
4
 
! Отговори
малко по-иначе е преди 9 години
До Гроб 52още от 2009 смятам, че БКП"ГЕРБ" и по-специално ББ е патерица на БКП"БСП", Играят така, че едните заместват другите, но винаги едно БКП държи властта. Елиминираха конкуренцията в лицето на СДС И ДСБ, като сега освен Бе-Ка-***-та и разни маскировъчни издънки, друг избор за гласуване няма. Това ще води до непрекъснато безвремие, което на клиентелите е много удобно, а останалите ще си губят времето и живота в очакване на "добриини". Които могат изчезват от тази територия.
42
8
 
8
 
! Отговори
Гроб преди 9 години
Борисов е *** точно като електората си - насажда идеята, че е или той или БСП, а тези две неща са практически еднакви. Борисов е по-ляв дори от Ленин, защото взима най-долната част на комумизна - милиционерщината, сплашването, рекета и мачкането на различния!
41
8
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 9 години
Брей, това гербаджиите съвсем се окумунизиха - първо сложиха един опасен комунист за служебен (по-скоро службен) премиер, сега пък се хванаха да подкрепят комунистическата снаха Пръмовица :)) Утре току-виж и с Мая Манолова се разцелували, стига да мине на тяхна страна :))) Яко драпат за кокала на властта и съвсем не подбират средствата, подкараха я здраво през просото.
40
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коментиращите от БСП нека мълчат! Видяхме какво стана-сега, а сме го виждали многократно през годините на тяхно управление.Винаги има КРИЗА
39
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами права е жената!!
38
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво очакват Радан Кънев-Костов.Да се посрещнат с почитание техните мегаломански амбиции без покритие.Всъщност Костов продължава да управлява задкулисно,защото костовистите са си вътре в ДСБ.Не може да се примири,че след като разсипа СДС,хората на Българя го изхвърлиха от управлението.А може би амбициите са само да влязат,за да мътят водите и да се сношават като бившия си лидер с БСП.Костов да си спасява парите и тези на "приятелите си",че дано и нормалните хора да спечелят от това.Браво,Кунева
37
7
 
15
 
! Отговори
койчо преди 9 години
ВЪН КУНЕВА ОТ ПОЛИТИКАТА!!!
36
9
 
6
 
! Отговори
Вътрешен човек преди 9 години
Взето е решение на 13 септември Реф. блок да премине към България без цензура и заедно да участват на изборите
35
2
 
3
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
Такава беше Конституцията и по време на истеричните крясъци за оставка на правителството на Орешарски.А говорехме нещо за "превилата"
34
10
 
7
 
! Отговори
Idealist преди 9 години
Тази Червена кукувица, като се смята за по глупава от Боко, да върви да му целува ръка, ако иска и други неща. За да е във властта е готова на всичко. Къде ли не беше и на кого ли не се подмазва. Още през пролетта трябваше заедно с Надето да бъде натирена. Не сме гласували за нея и няма да гласуваме. Да върви при Бико и Цоко, щом няма срам! И без това половината от електората и' е при ГЕРБ.
33
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дъртата ку"ва си е продала *** за герберска паламарка
32
8
 
9
 
! Отговори
Малия преди 9 години
Глупаво е това, че не можело бивш премиер да поеме отново властта. Трябвало нови лица - себе си ли има предвид или може би Бареков? Ако Борисов е сбъркал в нещо, той е разбрал къде и едва ли ще повтори грешките си. А новия трябва да се учи - тогава се получават най големите грешки и залитания. Кое е по-добре за България?
31
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все пак , комунистите трябва да се подкрепят взаимно нали Кунева?
30
10
 
14
 
! Отговори
Ръдан преди 9 години
Раданчо за млад политик се смята?Той е говорител на Костов , а не не РБ, и заедно с Бареков се борят против ГЕРБ , не против БСП и ДПС!
29
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 29Стига бе *** тролски!! Додея на всички тук с постоянните си малоумия. Да ти *** майката, *** платен!
28
4
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 9 години
Прави ли ви впечатление, че в последно време Кунева има грижата, когато я снимат за медиите, да е облечена с дрехи в цвят, известен като "кралско синьо".Обърнете внимание на филмите, правени на Запад от хора с много пари. Чрез цвета на дрехите на всеки отделен персонаж, създателите на филма се опитват да внушат нещо.Символиката на цветовете е цяла наука.Меглено, Меглено, облечи си една червена антерийка и не се прави на такава, каквато не си!
27
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мега Куна изгря заедно с *** през 2001 г.Двамата от едно тесто са замесени!
26
7
 
12
 
! Отговори
copoc преди 9 години
Оффффф.... Поредната многознаеща политическа примадона тип Надежда Михайлова. Онази 10 години дърпаше сините назад, щото се беше взела насериозно и си мислеше, че има капацитет да води парада, тъкмо се отървахме от нея - айде сега нова звезда на хоризонта. Реформаторски блок ли сте, Синя коалиция ли сте, Десни ли сте.... все ни е тая - имате едно единствено задължение: да слушате внимателно какво ви казва Костов и да го изпълнявате без коментар. Това се иска от вас, ясно?