Представят програмата на ГЕРБ следващата седмица

Цветанов очаква компромати от опонентите
Обновена: 29 авг 2014 11:59 | 29 авг 2014 11:58, Веселина Йорданова
54
Представят програмата на ГЕРБ следващата седмица
Цветан Цветанов във Варна. Снимка: БТА

ГЕРБ ще участва в предстоящите избори с много силен управленски екип и с аргументирана програма, която ще бъде представена в края на следващата седмица.

Това заяви днес във Варна зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, който участва в седмия редовен летен университет на младежката структура на ГЕРБ.

Той коментира, че от партията очакват от опонентите си да се придържат към "традиционния си начин на работа" - компромати, дискредитиране на опонента и бягане от политически смислен дебат.

Нашият призив е всички български граждани да отидат и да упражнят конституционното си право да гласуват, за да може с висока избирателна активност да има реална представителност в парламента, заяви Цветанов, цитиран от БТА.

Зам.- председателят на партията каза, че ГЕРБ се стреми след изборите да има 120 и повече депутати, за да може да формира силно дясноцентристко управление. Според Цветанов такова управление ще допринесе за стабилността на страната.

На въпрос за проектодокумента "Визия 2020: България в НАТО и в Европейската отбрана", който предизвика дебат и служебният кабинет оттегли, Цветанов коментира, че не приема в кратък мандат на едно правителство, каквото е служебното, да се излиза с такъв важен стратегически документ.

По думите му в сектора за сигурност винаги трябва да се търси политически консенсус, като трябва да се съобразяваме на първо място с евроатлантическите си партньори.

Седмият редовен летен университет на младежката структура на ГЕРБ се провежда от днес до неделя. Той ще премине под мотото "Ние сме на ход", като в него участват повече от 140 младежи от цялата страна.

Лектори в семинара ще бъдат евродепутатите от ГЕРБ, както и бивши депутати от партията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
До ххххх Stiga si bra6tolevil gluposti po adres na Borisov ! omrazva da vi gleda 4ovek madrostite
38
2
 
5
 
! Отговори
ххххх преди 9 години
Преди 4 г. им видяхме програмата на тия продажници.Мутра Б.Б.,Престъпник Ц.Ц и Пицаря С.Д.Много бързо забрави тая народ за програмата.Не може ли да разбере тоя народ,че мутрата ако не е във власта ще го ликвидират неговите авери от миналото.За това драпа за власта страххххх го е и има защо.Нека да гласуват за герб да го спасяват тоя.ТРАГЕДИЯ СМЕ.
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ми е интересно кой ги чете тия програми
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СульоЧе си ***,*** си,иначе до сега трябваше да видиш,че и Надка,и Костов,и всички до сега във властта са от един дол дренки-продажници и некадърници,вкл и твоят идол-Бай *** Банкянски,най-вече той
35
3
 
8
 
! Отговори
Да ви преди 9 години
И като я представят програмата другата седмица, какво от това? Нека я представят, после да я описват като новина.Егати медийните ТРИКОВЕ, да държат вниманието към ГЕРБ. Като че ли ще ни покажат нещо ново.Истината е че най много ще довършат още някой път, ще се усвоят евро парите с правилните фирми, а още 500 000 братя ще напуснат родината си!
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Компромати ли? Срещу осъден престъпник? Че какви повече компромати от това може да се вадят? Единствено за това, че шефът му е причина да бъде осъдена България за лишаване от правото на живот на човек, пък бил той и престъпник.
33
6
 
6
 
! Отговори
Сульо преди 9 години
До Боже, боже ???Ами гласувай отново за Надка, за Костов, за цялата синя кохорта! Те пак ще ти спретнат справедлива приватизация, банкови пирамид и прочие десни мурафетлъци, от които те богатеят, но в никакъв случай не крадат! Те са честни и загрижени за народа, нали!Още ли спиш, народе!!!!
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До do 1Както винаги - не си във час! Компроматите се син приоритет и любим похват! Най-вече в ГРОБ!!!
31
4
 
5
 
! Отговори
Зяпач преди 9 години
До Киро кофражистаЛичи си, че си кофражист - як бетон в главата!
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е заради този пъпеш и заради Деси от Дулуво повече за Герб няма да гласувам
29
3
 
14
 
! Отговори
от село преди 9 години
ако мислят да идват на власт за да теглят пет шест милиарда и народа да го връща ако мислят да вдигат тока с 50% по добре да не идват щото тоя път съм приготвил дряновицата и ще играее яко разбрахте ли ме или нещо не ви е ясно Питам,Питам!!!!
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали политиците управляват държавата ? Ами че държавата за 25 години е тотално ограбена и зависима ! А защо до сега няма наказани политици ??? Нещо май е сбъркано в цялата система !
27
1
 
10
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 9 години
"Седмият редовен летен университет на младежката структура на ГЕРБ се провежда от днес до неделя.Той ще премине под мотото "Ние сме на ход",като в него участват повече от 140 младежи от цялата страна."Предложение: Да проведем есенен университет за масово гласуване от днес до изборите.Той да премине под мотото "Ние сме на ход", като в него да участвуват всички, млади и стари от цялата страна!
26
5
 
15
 
! Отговори
За Орешарски преди 9 години
До избирател-безпартиенПремиер трябва да е Орешарски. При условията, които му създадоха ГЕРБ, под ръководството на злобния си лидер, и ДПС , успя да направи доста положителни неща. Ако не му пречат ГЕРБ и ДПС, най-вероятно за месеци българите ще заживеят добре, спокойно и със самочувствие. Това е единственият премиер, който успя да покаже , че може и че знае как. Спрете ГЕРБ и ДПС в устрема им да съсипват народа и страната ни.
25
1
 
6
 
! Отговори
икономист-пенсионер преди 9 години
Добре да приемем, че има хора, които много искат да са на власт и да крадат пари. Но това става във всички партии, защо трябва да си в ДПС-терористична партия , която изби майки и деца в атентати във влака. Хубаво или лошо е да си Българин ти просто си такъв. По добре горд Българин отколкото ***.
24
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може ли програма за управление да се изготви от неграмотни хора! Абсурд! Харизма не означава грамотен! И най ми е интересно грамотни , образовани и уважавани хора да казват, че ГЕРБ е дясна партия. Това , че са в ЕНП, не означава нищо. Някой , някога да е чувал от ББ и ЦЦ , какво означава дясно, какво означава дясно управление. Никога. Защото не знаят , какво е дясно. А ние им ръкопляскаме защото понякога ни погалва по главата. Явно вярно е, че не сме добър материал!
23
1
 
10
 
! Отговори
военен преди 9 години
Браво на коментара на историк. Ето ви едно днешно продължение. С.Симеонов бивш н-к щаб на Българската армия стана *** на стари години за пари. Това във всяка цивилизована Държава е предателство и този *** ще бъде в затвора или на бесилката. Единственото възмездие за него и не само е АК-72 мм.
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Избори няма никъде по света,дайте пример за избори ? друг е момента че попаднахме на смотан агенти от дс
21
1
 
6
 
! Отговори
историк преди 9 години
Вече 25 години никой никого не харесва. Добре , но при тази конституция и при това , че сме в ЕС какво да правим. Ако сме в Сомалия ще се избиваме денонощно, а тука не става. И то не става, защото сме големи тарикати. Искаме някой друг да се бие и умира за нашите интереси, ако въобще имаме такива. Не ми се напомня за историята на България , защото ме е срам.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До край"И ще им се радва на тъповатите муцуни дето ги гледа от 20 и повече години."..........."Ах, тези муцуни!" и "Усмивки от старите ленти"