С мощта на ГЕРБ и експертите на РБ измъкваме страната!

Борисов: Да сравним кадрите, кой колко езици знае и с какво образование е
Обновена: 31 авг 2014 15:28 | 31 авг 2014 11:44, Анисия Иванова
455
С мощта на ГЕРБ и експертите на РБ измъкваме страната!
Бойко Борисов във Варна. Снимка БТА

С мощността на ГЕРБ, с експертния потенциал на Реформаторите, с помощта на Германия с нейните фондации, можем да измъкнем България от блатото. Очевадно е, че това е новият начин на управление. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна по време на Седмия летен университет на МГЕРБ, в който участваха над 150 младежи.

„ГЕРБ има най-здравите структури, но не си заслужава отново да поемем цялата тежест сами“, добави Борисов.

За Реформаторския блок мога да кажа или добро, или нищо, но аз предпочитам да си замълча, каза още лидерът на ГЕРБ и предложи двете младежки организации да сравнят кадрите си.

"Нека сравним нашите и техните младежи по опитни кадри, нека сравним кой колко езици знае и какво образование има.” По думите му въпреки всички нападки Реформаторите остават единствената партия, с която ГЕРБ може да направи коалиция за евентуално управление в страната след изборите. 

Още по темата

"Единственият логичен партньор на ГЕРБ остава Реформаторският блок. Те обаче си избраха позиция, от която да намират само кусури. Аз съм готов да седна и да преговарям с тях на една маса. Нека да седнем и да говорим позитивно. Битката в политиката е да управляваш, а на тях им харесва повече да седят в опозиция и да бъдат ухажвани, обгрижвани и да имат последната дума от висотата на скалата, на която са застанали“, заяви Борисов.

По думите му, ГЕРБ не е само дясна партия. "Ние сме центристко-дясна партия. Затова имаме толкова избиратели, защото не всичко в политиката е черно и бяло. Има и други цветове. Това, че някой мисли различно, не означава, че ти е враг. Реформаторите казаха, че ГЕРБ нищо не е направила. А кой направи магистралите, метрото, пречиствателните станции? Помните какво направи червено-синята мъгла в София. Защо те не направиха метрото? Дунав мост 2, АМ Люлин, ж.п. линиите - абсолютно провалени проекти заварихме, а ги приключихме успешно. От къде на къде ще ми казват, че нищо не сме направили", заяви председателят на ГЕРБ.

Председателят на ГЕРБ е подчертал, че звучи налудничаво още преди изборите да заклеймяваш Иван Костов да не може да стане отново финансов министър или премиер. "Това си е болшевизъм. Тази декларация някои помислиха, че е насочена срещу мен, но тя е насочена срещу Иван Костов. Само защото от Реформаторския блок искат да покажат, че са скъсали пъпната си връв с Костов", е призовал Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отново коментира управлението на кабинета „Орешарски” през последната година и подчерта, че то е нанесло огромни щети на държавата и следващото правителство ще е изправено пред изключителни трудности.

„Орешарски сами си го свалиха. Свалиха го ДПС, с финансовия анализ на държавата, защото знаеха в какво състояние я оставят. Ние не можахме да се справим по-добре от Орешарски за свалянето му“, добави председателят на ГЕРБ, цитиран от пресцентъра на партията.

По отношение на ДПС той посочи, че в устава на партията трябва да бъде записано, че не се допускат коалиции с БСП. „Причина за това е възродителният процес, по време на който комунистите прекръстваха и изселваха български турци”, посочи Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
353
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ЩЕ Я ИЗМЪКНЕТЕ НА КУКОВО ЛЯТО . МОЖЕ И ОНОВА КОЕТО Е ОСТАНАЛО ДА ГО ПРИМЪКНИТЕ НО ЗА НАС НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА . ИЗБОРИ ТОЧНО НА КОЧ БАЙРАМА КОГАТО ВСИЧКИ ЩЕ СЕ СТЕКАТ ОТ ТУРЦИЯ ДА ГЛАСУВАТ . БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ . МОЖЕ ЛИ ХОРА КОИТО НЕ ЖИВЕЯТ , НЕ РАБОТЯТ ЗА СТРАНАТА ДА НИ РЕШАВАТ СЪДБАТА . ЩЕ СИ ПУСНАТ ГЛАСА ЗА НЯКОЙ ЛЕВ , ЩЕ СИ ИЗКАРАТ ПРАЗНИКА И ЩЕ СИ ЗАМИНАТ , А НИЕ ДЕТО СМЕ ТУК ЩЕ ХОДИМ ПАК ПО МЪКИТЕ .
352
0
 
0
 
! Отговори
Мария - Мира преди 9 години
Г-н Борисов е трезвомислещ и след 9 часа!...Впечатлява неговата лоялност както към по-старите , така и към по-младите свои партньори, т. е. - минали, настоящи и предполагаемо - бъдещи , оценявайки ги по професионални и личностни качества и опит, а не според внушения, предубеждения или заради привилегии...Т.нар. недоказали се още,,реформатори" , ако демонстрираха вместо снобизъм - прагматизъм, щяха да тръгнат напред със своите специалисти, а не с провалените си или неопитни псевдо-политици...
351
0
 
5
 
! Отговори
kironki преди 9 години
Шрек от Банкя е явление, което отразява умственото развитие, пардон - недоразвитие, на известна част от останалото на тази територия българско народонаселение.
350
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А КОИ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ТЕБ ТИКВО ГАДНА
349
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗА ГЕРБ СА САМО ПЛАТЕНИ И *** КАДРИ АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ *** ЗА ТОВА СЕ И РАЗБИРАМЕ МЪДРОСТ ТИКВУНСКА НЕ МОЯ
348
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ ЩО НЕ Я СПАСИ БЕ ТИКВО АМИ И С ЦАРЯ КАТО БЕШЕ 4 ГОДИНИ КВО ПРАВИ КРАДЕ КМЕТ СЕДЯ НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ БЕ ГАД ***
347
0
 
8
 
! Отговори
На МАЙКА преди 9 години
Лично на тебе другарю Бойко да ти е-а майката.Като си такъв велик, защо не помогнеш на хората в Мизия бре?Самовлюбено ***! ***....................................................................
346
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВИДЯХМЕ И; СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОСОБЕННО ДЯНКОВ А ЗЧ ЕЗИЦИТЕ МНОГО СА ДЪЛГИ *** ИМ ЧАК ЗАДНИЦИТЕ
345
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С ПОМОЩА НА ГЕРБ И РБ ЗАГРОБВАМЕ НАРОДА И ПРОДАВАМЕ СТРАНАТА НА КРАВАРИТЕ
344
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този шизофреник потвърждава диагнозата си.За каква "мощ" говири и кои са "експертите"с толокова много езици?Вероятно са от типа Румяна Желева,която също му изглеждаше знаеща?Няма да "измъкне"България отникъде, а ще я натика още подълбоко в блатото,в което я натикаха тези преди него,а той я стъпка,за да покаже колко е послушен.Не му давайте трибуна.Той се гаври с народа и държавата.
343
3
 
19
 
! Отговори
Стан преди 9 години
По тази логика тиквата без език и образование за къде се гласи.
342
3
 
14
 
! Отговори
????? преди 9 години
ВСЕКИ СЪЮЗ СЪС ГЕРБ И ДПС Е УРОДЛИВ И НЕ НОСИ НИЩО ДОБРО ЗА ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА. КОЛКОТО ДО РБ, НИКАК НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ ВЛЕЗНАТ В ЕДИН БЪДЕЩ ПАРЛАМЕНТ. ОСОБЕНО СЛЕД ИЗЦЕПКИТЕ НА ВРЕМЕННИЯ ВОЕНЕН МИНИСТЪР, "ЕКСПЕРТ" НА РБ ВЕЛИЗАР ШАЛАМАНОВ, КОЙТО НИ ВКАРВА ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ И ЛЪКАТУШЕЩОТО СЛУГИНСКО ПОВЕДЕНИЕ НА Т.НАР.РЕФОРМАТОРИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА БОРИСОВ И ГЕРБ.
341
2
 
13
 
! Отговори
скоба преди 9 години
Защо когато беше на власт не промени нещо?,, сега пак обещаваш ,, че ще има справедливост ,,,,,, Бойко Борисов не заблуждавай бедният народец.. Цяла България знае,, че се е крадяло и така ще продължава докато не се намесят КАЛАШНИЦИТЕ....
340
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълни простотии.Загърбвате Русия а се прегръщате с Америка и Германия, за което ще страда българския народ
339
11
 
6
 
! Отговори
nikonik01 преди 9 години
Бесепарче успкой се :D
338
4
 
10
 
! Отговори
КОЙ,КОЙ,КОЙ ТИ КАЗА преди 9 години
nikolink01, И КОЙ ТИ ГО "СВЕДЕ" ДО ЗНАНИЕ, ЩОТО МИ МИРИШЕ НА ОПОРНА ТОЧКА, В СТИЛ СТАЛИНСКА ПРОПАГАНДА. ЩОМ ТАКА Е КАЗАЛА ПАРТИЯТА/ГЕРБ/ И ВОЖДА Й /БОКО/, ЗНАЧИ НЯМА НУЖДА ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВА. И ПАК ПИТАМ, КОЙ ТИ ГО КАЗА, ЛЪЖЛИВ КЛЕВЕТНИКО. ИЛИ ОТ СОБСТВЕНИЯ ПАРТИЕН ОПИТ НА ГЕРБ И ЦЕЦОУ ГАДАЕШ И КЛЕВЕТИШ, А?
337
2
 
24
 
! Отговори
АМИ, ДА преди 9 години
ИМА ЕДНА БАСНЯ ЗА ПРЕМРЪЗНАЛОТО ВРАБЧЕ.ТО БЕРЯЛО ДУША В ПРЕСПАТА СНЯГ,НО МИНАЛО СТАДО КРАВИ И ЕДНА СЕ ИЗАКАЛА ТОЧНО ВЪРХУ НЕГО. ОТ ТОПЛИНАТА НА КРАВЕШКОТО АКО, ВРАБЧЕТО СЕ СЪЖИВИЛО И СЕ ОПИТАЛО ДА ИЗЛЕЗЕ, НО ЕДНА ЛИСИЦА ГО ВИДЯЛА,ИЗМЪКНАЛА ГО И ГО ИЗЯЛА. ИЗВОДЪТ Е, ЧЕ НЕ ВСЕКИ, КОЙТО ТИ С*РЕ НА ГЛАВАТА ТИ МИСЛИ ЗЛОТО И НЕ ВСЕКИ, КОЙТО ТЕ ВАДИ ОТ ЛАЙ*АТА ТИ МИСЛИ ДОБРОРТО. АКО ИМА ИЗОБЩО НУЖДА Б.Б. ДА ВАДИ НЯКОГО ОТ НЕЩО С НЯКОЛКО МИЛИАРДА РЕЗЕРВ ОТ КАБИНЕТА НА ОРЕШАРСКИ, НЕ НИ ЧАКА НИЩО ДОБРО.
336
15
 
7
 
! Отговори
nikonik01 преди 9 години
ВНИМАНИЕ! Олигарсите на БСП Васил Божков, Николай Банев, Георги Гергов, Красимир Гергов, Тодор Батков, Гриша Ганчев,Валентин Златев събират 50 МИЛИОНА ЛЕВА за купуване на 1 МИЛИОН Гласа (50лв. за всеки глас) Така БСП пак ще има 500 000 гласа + 1 МИЛИОН КУпени и ще управлява пак с ДПС!!!!
335
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Експертите не са това ,което са.Съветът ми към хората е продиктуван от личен опит.Правете обратното на онова ,което ви съветват тези продажници и ще бъдете добре.Кой избра Цветан Василев за банкер на годината.Кой си протриваше доволно ръце от високите лихви на тази банка и вкарваше все повече държавни пари в нея.Все видни експерти объркващи българските граждани и отежняващи живота им поради личен интерес.Кръжащите край политиците са същите като тях.От една мая месени.
334
2
 
28
 
! Отговори
Зеер Гут преди 9 години
"с помощта на Германия с нейните фондации"Да си дойдем на думата кой стои зад ГЕРБ