Щом Местан е с охрана, значи има защо!

Костадинов: ДПС може и да е в управлението, и да е качествена опозиция
Обновена: 2 сеп 2014 11:50 | 2 сеп 2014 10:36, Веселина Йорданова
58
Щом Местан е с охрана, значи има защо!
Камен Костадинов. Снимка: архив, БулФото

Информацията за заплаха за живота на лидера на ДПС Лютви Местан не може да бъде разглеждана на ниво политическо ръководство, заяви Камен Костадинов, член на Централното оперативно бюро на ДПС пред БНТ.

По думите му службите за сигурност получават информация и реагират по определен начин. “Фактът, че г-н Местан има охрана, значи, че е имало причина за това”, допълни той.

Още по темата
От Националната служба за охрана съобщиха вчера пред bTV, че миналата година по време на 42-то Народно събрание е възникнала заплаха за живота на председателя на ДПС Лютви Местан. Сигналът е постъпил от службите за обществен ред и сигурност, но от НСО не уточняват какъв точно е той.

По отношение на листите на ДПС и водачеството на Делян Пеевски в Пазарджик и в Стара Загора Костадинов заяви, че структурите на партията го номинират, тъй като смятат, че той е несправедливо сатанизиран. “Хубавото е, че всички научиха кой е той и непредубедените разбраха, че за него няма нито едно скандално твърдение”, каза той.

Според него Пеевски е използвал времето, в което не е идвал в Народното събрание, за да бъде до избирателите си и техните проблеми. Той припомни, че депутатът има няколко законодателни инициативи, но били положени достатъчно усилия да не влиза в НС през тази една година.

По думите на Костадинов появата на бившия финансов министър Петър Чобанов като водач на две листи - в 25 МИР София и в Монтана, е оценка за работата му през изтеклата година и половина.

„Г-н Чобанов беше поканен като лице от гражданската квота. Не са му поставяни условия за членство в ДПС“, обясни Костадинов.

Музикантът Кристиян Коев, който отказа участие в листите заради ангажименти, ще бъде част от медийния екип на ДПС.

Камен Костадинов беше категоричен, че ДПС може да е в управлението на страната, ако това е волята на суверена, но би било и една много качествена опозиция, ако не получи убедителна подкрепа на изборите. Той подчерта, че ДПС има ценностни различия с партии като “Атака” и НФСБ и не би коментирало бъдещо съвместно управление.

"Поведението на Октай Енимехмедов – човекa, който се опита да убие Ахмед Доган, със заявката му, че ще участва в изборите, приемам като провокация с лош привкус", коментира Костадинов. Заявката му за политическа кариера ще бъде пълно фиаско, прогнозира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: ДПСКамен Костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
1
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 9 години
Само ДПС!
45
0
 
3
 
! Отговори
дo: Местан преди 9 години
Местан да отиде и да види колко наши Студенти от турски произход има в Германия , от 200 Българи само един български турчин в Германски университет това означава че българските мюслумани са бедни като мишки , за каква Политика говорят какво ДПС
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Dluposti - pravi se na interesen, na figura! Evtin nategach. Tova mu e ostanalo ot "onaja" kvalifikatsija, deto go slozji v "onja spisak"
43
0
 
8
 
! Отговори
bob преди 9 години
охраната трябва да се плаща от субсидията...много е лесно да се каже "има опасност за живота му" и хоп безплатна охрана...Костадинов, време е да се прекръстиш еничарино...сигурно вече си резнат...КЪДЕ Е БИСЕРОВ??????
42
0
 
9
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
За националните предатели - охранка. Живи и здрави да са!
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако някой е решил да го отстреля, охраната е най-малката пречка, камо ли "спящите красавици" от НСО.Такива дебеловрати гардове със "суров" поглед, които се забелязват от 100 км. охраняват комплексирани мъже с ниско самочувствие и страхлива душица!
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А,нас депозитантите от КТБ,кой ще ни опази от Пеевски?
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атака и новия закон за "ОТРЯДИТЕ НА СМЪРТТА" Ви обещава,че никога няма да чуете някой политик да е откраднал.Отрядът ще преследва корумпираните по цялото земно кълбо.Това ще са хора обучавани от бебета.Като еничерите.Първо ще ги пратим при Пеевски и Доган.Гласувайте.
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
значи има защо!много хубав отговор за пред избирателите с чиито данъци се плаща на тази охрана.Типично в стил бат Бойко.Явно на политиците им хареса щом започнаха да го копират.
37
0
 
8
 
! Отговори
Атака и отрядите преди 9 години
Като ГЛАСУВАМЕ за тях легитимираме престъпноците и крадците в БГ политиката.Ако не гласуваме, те ще си платят на ромите и пак ще се политици с власт.ТАКА,ЧЕ ГЛАСУВАЙТЕ С ВОТ СРЕЩУ ТЯХ И ПЛАТЕНИТЕ. ИЗБОРА Е ЕДИН.При крадците трябва да изпратим един ЛУД човек,който е готов от първия ден да ги изтреби чрез нов закон за отрядите и бърз НАРОДЕН СЪД.Без дела,корумпирани прокурори и съдии.Хващат ги,прочитат им присъдата и я изпълняват на момента.И ще спрат кражбите в БГ.
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В очакване сме на добрата новина за успешно покушение и още една *** *** и *** в гробищата. А най-добре мощен взрив на сбирка на върхушката на ДПС. Пари за да подкупим прокуратурата и съда и да пусне после атентаторите ще намерим. С удоволствие!
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Геноцида над бг не е спурал от 1919 година на сам,но 1954 се появява един селянин Тодор Живков и обърква плановете на илюминати до 1989,знаете ли че живкоев е искал да се оттегли доброволнио още 1988 но е помолен да остане след това хнтата му спретва преврат,не го оставят да се отегли 1988 защото тогава е на власт от 32 години ,на 33 година го свалят с мега ритоал за унищожение на бг,вгледайте се в датите началото на комунизма ,края на комунизма винаги има девятки 09,09, 1944 - 10 11 1989
34
0
 
12
 
! Отговори
синдикалист преди 9 години
Ало къде е батко, абе къде е батко Станишев. Батко ти избяга в Брюксел и си купи дворец в Олтен Швейцария с откраднатите пари от КТБ. Остави балъците на Позитано 20 да се чудят на кой свят са. Айде и пак да гласувате за БСП-то , че ще има повишение на пенсиите не с 4.50 лв. , а с 4.80 лв.
33
0
 
2
 
! Отговори
e.... преди 9 години
i oste li ne e gramnat.ima li lovzi v bg.......4000
32
0
 
14
 
! Отговори
Killuminati преди 9 години
Наистина българския народ трябва да се надигне на въоръжена съпротива срещу всички *** и изедници, които подлагат над геноцид българския народ последните 25 години. Просто трябва да бъдат пометени и изтребени тия всички гадове. Дано и Бог ни прости, но иначе не виждам начин, тия тотално умишлено искат да ликвидират българския народ и най-старата държава в Европа.
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кенеди беше с охрана ,не помогна,ако някой е решил да те ковне ,никой и нищо не може да го спре.
30
0
 
2
 
! Отговори
pitane.. преди 9 години
a,hanamata sirin-tia kak e,mnogo umna kadana-paziat li e.....
29
0
 
17
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Какво Ви става Братя Българи, кога ще си върнем държавата?? Защо сте заровили глави и чакате разни месии, няма да стане така или си мислите, че ще живеете до 200 и чакате още??? Вдигайте се!!!
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изборите са за *** които доброволно дават власт на задкулисието да оперира със труда им,едва ли ще осъзнаете как работи матрицата но гласувайки вие давате власт на поробителите ви
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САМО КРАДЦИТЕ В БГ ХОДЯТ С ОХРАНА,ЩОМ Е С ОХРАНА ЗНАЧИ ИМА ЗАЩО КАЗА КАМЕН КОСТАДИНОВ,ТОВА НЕ Е ЛИ ПРИЗНАНИЕ ЗА КРАЖБИ И ЗАДКУЛИСИЕ,А СМЪРТНАТА ЗАПЛАХА ЗА МЕСТАН СИ Е РЕАЛНОСТ КОЯТО СКОРО НЯМА ДА ОТШУМИ