Борисов се извини на Стойнев – казал му, че заеква

В БСП се възмутиха: Простащина!
Обновена: 4 сеп 2014 15:55 | 4 сеп 2014 15:19,
291
Борисов се извини на Стойнев – казал му, че заеква
Драгомир Стойнев Снимка: архив, Булфото

БСП и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влязоха в нова словесна схватка. Този път в нея имаше обиди, обвинения, а накрая - и извинения.

Червените втвърдиха тона си и обвиниха Борисов в арогантност и простащина. Повод за реакцията им станаха реплики на лидера на ГЕРБ към ексминистър Драгомир Стойнев, че лъже и заеква. Борисов и Стойнев се включиха вчера следобед в предаването „Още от деня“ по БНТ, провокирани от участието на енергийния експерт Атанас Тасев.

„В типичен за партията, която олицетворява, стил Бойко Борисов се включи непоканен в разговор, от който очевидно нищо не разбира, за да облъчи ефира на националната телевизия с обиди, лични нападки, арогантност и откровена простащина“, се казва в съобщение на говорителя на БСП Атанас Мерджанов до медиите. В позицията си той казва, че БСП са за плурализъм в мисленето и право на всеки да се  изразява свободно.

Още по темата
„Но как това би било възможно, ако във всяка медия във всеки момент Бойко Борисов може да се обади по телефона или Цветан Цветанов да нахлуе в студиото, да обиждат събеседниците, да не обръщат внимание на водещите и да наричат „лъжци“ всички, които мислят различно от тях“, пита Мерджанов.

Според него Драгомир Стойнев няма нужда от защита, защото за разлика от Борисов, имал аргументи и е постигнал резултати. Мерджанов припомня, че по времето на Стойнев като министър цената на тока е паднала. „По времето на Борисов цената на тока го свали от власт“, констатира още говорителят на червените и допълва:

„А колкото до заекването, смея да заявя, че човек, който успява да преодолее говорния си недостатък, е по-достоен от някой, който с лекота бълва порои от нищо незначещи думи, но не може да преодолее собственото си его“.

Малко по-късно Борисов се извини на Стойнев по време на визита в Плевен. „Извинявам му се, че вчера избухнах така, но това е както в приказката с Пинокио – някой като лъже много, и му пораства носът“, каза лидерът на ГЕРБ. Той обясни, че никога не се е присмивал и не би се присмял на някого, ако има нещо, което не си харесва.

„Но той говори много гладко и хубаво. Като започне да лъже, тогава започва да се притеснява. Извинявам му се 100 пъти, ако съм го обидил, но не може на всяка втора дума той да споменава Бойко Борисов и да лъже”, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
3
 
! Отговори
Краси преди 9 години
От ***, ГЛУПОСТ пак! ТИКВА ЗЕЛЕНА!
223
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"На мястото на Б.Б. и аз щях да се обидя, че ми казват, че съм *** като ***..Е, то си е вярно де, ама и то си е обидно..."Хаха, това искрено ме разсмя :-)
222
1
 
15
 
! Отговори
сaro преди 9 години
Мутрата си е мутра, бандита си е бандит те кожата си не менят.но и ти ще заекваш като те подгонят хората с камьни и дьрве,имал тоя кьсмет да се докопаш до власта.
221
24
 
7
 
! Отговори
0 преди 9 години
ЗАЩО МУ СЕ ИЗВИНЯВАШ??????ТОВА ,ЧЕ Е ПЕЛТЕК СИ Е ЧИСТАТА ИСТИНА.вМЕСТО ДА СЕ ИЗВИНЯВАШ СЕЗИРАЙ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА СТОЙНЕВ.ЦЕНАТА НА ТОКА ПАДНАЛА ,А СЕГА ИСКАТ ДА Я КАЧАТ С 50 % ЗА ДА НЕ ФАЛИРА НЕК КАК ЩЕ ОБЯСНИТЕ ТОВА БЕ ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ ,ПРЕСТЪПНИЦИ И *** ,А???????????????????????????????
220
2
 
19
 
! Отговори
Рошко преди 9 години
До 264Даааа, да обиждаш събеседника си е присъщо на едни много "УМНИ" и интелигентни люде, които даже са чели за един индиански вожд.............
219
2
 
30
 
! Отговори
мими преди 9 години
До АнонименМного ми е интересно,каква би се случило с кариерата на Меркел в Германия,при подобно изказване.
218
3
 
17
 
! Отговори
Рошко преди 9 години
До 260 относно:"Подобна обида в белите страни,би означавала,край на политическата кариера на този политик"В белите страни тойзи индивидиум въобще нямаше да е политик, а щеше да е в затвора.
217
0
 
17
 
! Отговори
Рошко преди 9 години
Да ви е честита новата, невероятна и атрактивна цена на тока братя българи............!!!!!!!!!!!!
216
2
 
16
 
! Отговори
мими преди 9 години
Подобна обида в белите страни,би означавала,край на политическата кариера на този политик
215
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ура! Умно! С данък "червен ***" ще секнат простотиите в сайта. Моника Хохегер няма да се навие да плаща и това. И без това е обидена на коментиращите, че я излагат с просташките си коментари и влошават имиджа на партията. Не че то някога е бил добър, де.:)))
214
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заеква,ама не спира да лъже.Като картечница.И да искаш,не можеш да го спреш.Това е общото между него,Мая Манолова,Антон Кутев,катаджията,"честната" Корнелия Нинова и другите пичове-милионери от пещерния капитализъм като Софиянски,Бисеров,Данчо Цонев,Доган,Любо Пъпката,Богомил Бонев,Румен Овчаров...На всички свои подаряват постове,че да успеят да се облажат колкото може повече с държавна пара и после да си я узаконят чрез благодатната подкрепа на корумпирания като тях съд.Намериха си го.Бумеранг.
213
4
 
7
 
! Отговори
до 249 преди 9 години
Ти ме подсети, че не е лошо ГЕРБ да въведат данък Червен ***!
212
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов се извинил на Стойнев като казал: Извинява пелтек, но много лъжеш, та чак заекваш!
211
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простащината ходи по троловете на Моника Хохегер.Нямат мозък,но се напълниха с пари за *** си коментари.И те като работодателите си остава да се обявят за единствените професионалисти в коментирането.Толкова са примитивни и злобни,че няма как да са в състояние да напишат нещо смислено.Невероятна излагация.Няма кой да повярва вече на тези измамници от БСП/ДС.Страх денонощно ги тресе,че приближава момента,когато ще загубят откраднатите от народа милиони.То бива наглост бива,ама чак толкоз.
210
9
 
8
 
! Отговори
Alek преди 9 години
Аз не мога да разбера, казали на човечеца, че заеква и хайде сега обида било. Ами нали си заеква истина си е...На мястото на Б.Б. и аз щях да се обидя, че ми казват, че съм *** като ***..Е, то си е вярно де, ама и то си е обидно...
209
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стойнев си го поиска. Като развален магнетофон повтаряше едно и също с равен глас - лъжи, разбира се. Не отговори на единствения въпрос, който му задаваше Борисов. Правеше се,че не чува и си повтаряше онова, дето си бе намислил да каже. При БСП всичко е открай до край манипулация. Те не просто започват отново, просто не са спирали да интригантстват. Наивните българи винаги са подценявали подривната дейност на ДС. Съсипаха държавата, но за сметка на честните хора станаха милионери. Превратаджии.
208
16
 
16
 
! Отговори
Някой преди 9 години
А бе Стойнев беше готов и държавните интереси да пробута срещу някоя друга партийна комисионна, а пък се обиждал на Пелтек...Партията избила толкова народ в историята си , станала много чувствителна и обидчива.Ще се трогна !
207
4
 
4
 
! Отговори
stati преди 9 години
Itaa tikwa prazna 6te ni stawa premier.e Bulgariika suwsem shte ja uwaptsa.jazuk.bash.niama da ja bade durjawata.
206
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След като лансираха идея за частни улици, от които да се събират такси, ГЕРБ са на път да вдигнат още веднъж данъците на все по-обедняващите българи.Нов данък за физическите лица готвят от ГЕРБ. Това стана ясно при представянето на програмата за управление на партията, която те планират да реализират ако спечелят изборите
205
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а Деси от Дулуво заееква ли когато го прави