БСП откри скромно кампанията, дарява пари за Мизия

Миков зове всички партии "да отделят по нещо"
Обновена: 5 сеп 2014 15:29 | 5 сеп 2014 15:27, Веселина Йорданова
54
БСП откри скромно кампанията, дарява пари за Мизия
Михаил Миков. Снимка: БТА

Коалиция "БСП лява България" откри скромно предизборната си кампания за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.

В зала 6 на НДК присъстваха ръководството на БСП, на коалиционните партньори, водачите на листи, евродепутати, областни управители.

Още по темата
От левицата ще дарят средства за две училища в Мизия, предаде БТА.

Бедна България има нужда от социална чувствителност, каза днес председателят на БСП Михаил Миков.

"Водачите на листи и кандидатите за народни представители трябва да покажем, че можем да бъдем социално чувствителни в едно безчувствено време.

Именно затова решихме да направим това скромно откриване и да решим проблемите с отоплението през зимата в две училища в Мизия, в които учат около 350 деца", посочи соцлидерът.

Миков призова всички политически партии "да отделят по нещо".

От левицата бяха ангажирали за откриването само симфоничен оркестър и почерпиха с по чаша вино.

Предстои ни една тежка кампания, в която българската десница ще мобилизира финансов, медиен и организационен ресурс, за да прекъсне това, което започнахме по лявата политика по време на краткия ни мандат, заяви председателят на БСП.

По думите му българските граждани искат друго, лява България иска защита на труда, независимо дали на работника на полето, или на академичния преподавател, иска повече справедливост за малкия и среден бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: МизияБСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** нещастен! Безочен *** и ***! За обезглавяване е този, заедно с много други другари и другарки!
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох, колко сте щедри другари! Къде бляхте, когато се случи нещастието? Защо тогава не дарихте и не реагирахте с държавен ресус за по-голям ефект, а? Ами защото не бяхте в предизборна кампания. Театро за простия българин. И съдейки по това, че БСП е 15 години на власт, то значи, че има много прости българи все още! Вервайте им!
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другите партии и те даряват,ама отдавна.И хората даряват с SMS-и...А вие от няколко дена ни проглушихте ушите,че ще ви се откъсне нещо от портфейла.Ама нали не сте свикнали да давате
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***!
22
2
 
11
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Безочието ви няма граници. С парите на всички българи си правите пиар. Спрете си субсидиите и ще има пари за отопление не само за 2 училища. Наглеци.
21
3
 
10
 
! Отговори
Как Сийка преди 9 години
Тия,от БСП-то,де,винаги така правят : зададът ли се избори тръгват по училища да даряват тетрадки,по болници да даряват бинтове и превръзки,по старчески домове и приюти да даряват носни кърпички и т.н.То хубаво,ама защо се сещат да даряват САМО кога се задават избори ?! Защо не е и през другото време от мандатите им така ?! А-а-а,сетих се- през оста налото време се чудят на кого ,кога какъв кюляф да скроят! Пустите му социалисти,брей!А иначе след избори са все по-сплотени и единни?!Сигурно:)))
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи за това бесепарите са продавали кебапчетата на бузлуджа, а не както обещаха на дъртите социалисти, че ще им ги дават направо в устата безплатно.
19
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България толкова е затънала в червената тиня, че няма измъкване.
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПО ТОЗИ ПОВОД УМНИЯ НАШ НАРОД Е КАЗАЛ"Няма срам от хората и страх от бога",аз ще поставя само една дума КОМУНИСТ!КОЙ раздаде ЯЗОВИРИТЕ на БОРЧЕТАТА,ударната сила на БКП?Кой ДАДЕ ГОРИТЕ на ДПС да се разпорежда ,25 години БЕЗРАЗБОРНА СЕЧ!КОЙ ? Този дето се целува с Местан на ПЛОЩАДА!За единия се шушукаше ,за Местав пък ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА!Съсипахте БЪЛГАРИЯ,състрадателно,културно,социално ИЗГОНИХТЕ 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ от ПУСТЕЕЩА БЪЛГАРИЯ!БЛАГОДАРИМ ти ПАРТИЙО ЛЮБИМА с най-много членове ОЛИГАРСИ!
17
2
 
11
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Всички партии да дарят субсидиите незабавно!!! *** такива, как не ви е срам, Господ да ви накаже!!!
16
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече реших: - Ще гласувам за БСП!
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преход в България никога не е имало. Просто тези като този на снимката си бутнаха социализъма. Строителите на социализЪма станаха строители на демокрацията. Ура за червената ***!
14
2
 
9
 
! Отговори
наздраве преди 9 години
И честито. Нека да си пожелаем на болните доктор а пък на нас сетрите
13
3
 
13
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
"...за да прекъсне това, което започнахме по лявата политика по време на краткия ни мандат, заяви председателят на БСП." - наглостта и малоумието бузлуджанско е просто потресаващо. Кутев и Мая ги дрънкат същите. А всъщност краткият мандат ще се запомни най-вече с фалирането на една банка, вземането на неколко бързи заема, тайните споразумения по южни потоци и уестингхаусци, и разбира се вдигането на (някои) пенси с 4.20 лв.
12
4
 
8
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
микуф а НАЗДРАВЕ и полека,защото бумеранга винаги се връща при този ,който го е хвърлил! Ако имаш гънки ще разбереш,ако не НЕ.... гея се целува със местан,а ти със кого ще се целуваш и да не ви стане навик,щото ще ви пуснат приказка,че сте шафрантии,което ама хич не е вярно.Справка близкото минало.........
11
4
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
БЕСЕПЕТО УБЕЩЕЛИ БАБА по едно ново чене за изборите подарък..да викаме по силно по митингите
10
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами да бяхте оставили пари в бюджета
9
3
 
17
 
! Отговори
Мери преди 9 години
Защо трябваше да чакат да започне предизборната кампания, за да даряват? Защо не го направиха преди това? На тези избори никой не трябва да гласува за старите/ нови мутри. Загрижили се за хората, как не.Който е луд да им вярва и да гласува за тях,или за другите(все едни и същи са и никога няма да се променят).Трябва да има електронно гласуване, тогава всичко ще лъсне, кой как и за кого гласува.Дребнавите душици,които се продават нямат място в тая държава.Човек без собствено мнение, не е човек.
8
7
 
26
 
! Отговори
СС преди 9 години
Изчезвайте от България, червени *** крадливи!!
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като с вдигането на пенсиите - вдигнаха ги... С 13 стотинки на ден. Което както и да го смятаме не стига и за 1 дъвка.