Ще се бием с ДПС за третото място, обяви Бареков

Лидерът на ББЦ обеща чистка в митниците и НАП
6 сеп 2014 17:41,
82
Ще се бием с ДПС за третото място, обяви Бареков
Снимка: ББЦ

Ще се бием с ДПС за третото място, ще победим Реформаторския блок и новите формации като АБВ и НФСБ. Това каза на пресконференция в Пловдив лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, съобщи БТА. Нито БСП, нито ГЕРБ ще могат да съставят правителство без нас, допълни той.

Още по темата
Според Бареков има три варианта на бъдещото управление: "първи вариант - ДПС и ГЕРБ, или т. нар. коалиция "Бостан", втори вариант -голяма коалиция между ГЕРБ и БСП, която ще е фарс, тюрлю гювеч, при който ние с ДПС ще бъдем в любовни отношения в опозиция, и трети, най-реалистичен вариант - центристко управление, доминирано от ББЦ, в партньорство с друга политическа формация, при което Бойко Борисов ще гледа властта през крив макарон от Банкя".

Бареков отново обеща "сериозна чистка в митниците и НАП, след като ББЦ вземе властта".

По-рано днес Николай Бареков, облечен в тениска с лика на Васил Левски, поведе шествие под наслов "Съединението прави силата", което премина от Дондуковата градина по Главната улица и стигна до централата на партията в Пловдив.

Активисти на формацията раздаваха на децата и гражданите знаменца и балони в цветовете на националния трикольор.
По инициатива на ББЦ звездите на "Локомотив Пловдив" и на "Ботев" ще играят благотворителен мач в помощ на лечението на известният бивш футболист Аян Садъков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
стабилността май е най-голяма на дъното.и още нещо - има ли журналист да проконтролира как зависими общинари ходят на митинги в събота под страх от уволнение?и още нещо - стабилността ще се изрази в това и само в това, че организатора на протестите БМБ като е с кокал в устата ще спре да ги организира и да се бори със "задкулисието"
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
що да се биете. Всички партии участват на изборите сами а ДПС с две листи, първата на ДПС и втората на ББЦ. Та вие след изборите ще си съберете депутатите в общ кюп. И като подкрепите стабилизатора на дъното и кеф за вас! А и е много хитро като Яне да уволнявате до изборите а после да се коалирате с БМБ...
49
0
 
2
 
! Отговори
ДАРДАМАН преди 9 години
ЯСНО ГРАДИНАТА ОТ ДОНДУКОВА Е СТАНАЛА ДУДУКОВА НЕЗНАМ ДАЛИ БОИКО СТЕ ГЛЕДА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ВЛАСТА НО САМ СИГУРЕН 4Е ТИ СТЕ НАДУВАШ КРИВ ДУДУК
48
0
 
4
 
! Отговори
Капут преди 9 години
Дудук!
47
1
 
6
 
! Отговори
гражданин преди 9 години
Този много взе да се да се мисли за голям политик вместо да си кюта какчрез подкрепата на ВМРОвлезе в ЕП и сега иска да замести Волен.Хо рата не го искат в града той пита за вратата на парламента.
46
2
 
4
 
! Отговори
obe6tateli преди 9 години
Обещаването ако беше като даването и аз мога така .Обещавам да има толкова работа че да докараме виетнамци,обещавам на всеки по 3 пъти на ден да се храни,обещавам и повиче за ГЕРБ и ГЕРБАДЖИЙСКИ партийки да не гласувам
45
5
 
4
 
! Отговори
7 преди 9 години
До АнонименМоже ли как Борисов е с 15г.управленски стаж като летото на 2001г.бе пазвантин на къща във Враня,и нека по грамотните в Гугал и проверат кой колко магистрали е завършил.121ГЕРБ 125БСП
44
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 41 ''Борисов събрал една разпадаща се държава ''и къде я е събрал - в Европа или Америка, заради кого се палиха хората.100 км магистрала не могат да измият срама от грозната и престъпна политика на Борисов срещу обикновенитe хора на България.
43
0
 
5
 
! Отговори
Божо преди 9 години
До rusebornАз не мразя нищото, аз само се отвращавам от наглостта с която повтаря тарикатлъците на Борисов и сидеров !!!
42
5
 
5
 
! Отговори
ruseborn преди 9 години
А защо вие толкова мразите Бареков, а не доказано корумпирани и провалени политици като Б.Борисов?! И останалите *** в парламента. И изведнъж се оказва, че Бареков е по-черен от всички продажни политици на куп!Прочети още на: dnes.bg/izbori-2014/2014/09/06/shte-se-biem-s-dps-za-tretoto-miasto-obiavi-barekov.238085
41
4
 
5
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Преди дудуков не се биеше с дпс, защото имаше достатъчно крадени пари !!! Сега ще се бият за остатъците от парите на цецо крадецо, защото се захранват от едно кранче - дудук, сайдер , прасеевски и всякакви гадни тарикати !!!! ГНУСНО нищо, което замести другото гнусно нищо сидеров за гласовете на отчаяни и заблудени хорица !!!!!! ГНУС !!!!
40
1
 
10
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 9 години
Интересно,откъде ще вземе кинти,за да си купи от полит.магазин малко 'народна любов'?Това ми асоциира с продавачките на подобна по околовръстно.Сега ще стане ясно лесно ли се продават гласове.
39
1
 
9
 
! Отговори
побойник преди 9 години
Бием се с ДПС и жената ще помага...с каквото може най-добре.
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес в Арена Армеец огрганизираната престъпност ще открие предизборната си кампания. Ако сме в Европа, това няма как да се случи. Полицията и прокуратурата няма да го позволят. Въпросът е - европейци ли сме ...
37
2
 
18
 
! Отговори
ОДСА преди 9 години
Обещанията на Бареков са като тези на Волен - 1 млн работни места е като обещанията на Сидеров за 500лв. мин. пенсия и 1500лв. мин. заплата. Бареков е втора писта на ДПС - финансиран е от бившия си шеф Делян Пеевски (собственика на ТВ7).
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Бареков е по-черен и по-продажен от всички до сега, защото се е продал предварително на някой, който плаща добре.
35
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо Борисов не се е провалил. Той имаше едно от най-успешните управления от 1990 до сега.Успя да събере една западаща държава и да я запази от фалит. А Бареков е новоизлюпен, изпечен мошеник. Обещава неща, които не могат да се случат, защото живота върви напред, а не назад. Или сте изключително ***, или сте 200% наивници (по начина на изразяване изглежда, че сте млади хора, а не от групата на бившите червени бабички, които продължават да живеят с *** спомени), или сте подставени лица.
34
1
 
8
 
! Отговори
Идеалист преди 9 години
Много наивници! Боже пази България!
33
5
 
7
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
преди 13 часаГ-н Бареков точно това е голямата игра вашата партия да замести АТАКА и да управлявате с БСП и ДПС, но хората ви разконспирираха и няма да стане. Държаваат ще се управлява от ГЕРБ и РБ колкото и да не ви харесва. Защо всички толкова мразите Бойко?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~А защо вие толкова мразите Бареков, а не доказано корумпирани и провалени политици като Б.Борисов?! И останалите *** в парламента. И изведнъж се оказва, че Бареков е по-черен от всички продажни политици на куп!
32
3
 
5
 
! Отговори
i преди 9 години
С това дудучу никой няма да направи коалиция,ГЕРБ по-добре с турчулята да се коалира отколкото с тоя *** .