Да не се поддаваме на реваншизъм, макар че го заслужават

Борисов откри предизборната кампания на ГЕРБ пред 15 000 души
Обновена: 7 сеп 2014 20:55 | 7 сеп 2014 15:26, Александър Попов
668

Снимка: БТА

Ако народът ни отреди първото място на изборите е изключително важно от висотата на победата да не се подадем на реваншизма. Макар че те толкова го заслужават. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на предизборната кампания на партията в „Арена Армеец”, на която присъстват над 15 000 души. Кампанията бе открита с едноминутно мълчание в памет на всички загинали в бедствията.

Той поиска да не се стига до поголовната сеч, която настанала преди година и два месеца, когато на власт дошли ДПС и БСП.

Борисов обеща, че при победа общините отново ще си отдъхнат. Според него само ГЕРБ е независима, а кадрите на партията и експертният потенциал будят само завист в другите политически партии.

"БСП, ДПС и Атака щяха още да управляват, ако знаеха, че нещата са наред. Искат, убеден съм, че искат, но не могат. Когато обслужваш корпоративни интереси, когато има обръчи от фирми и какво ли не, няма как да ти се случат добре нещата. Има една истина – дойдат ли БСП на власт, спират европейските фондове, дойдат ли ГЕРБ, ги пускат. Кадрите на ГЕРБ, експертният потенциал, могат да будят само завист в другите политически партии", заяви той.

И изтъкна, че само ГЕРБ може да строи инфраструктура.

"Унищожиха "Струма", същото като с "Дунав мост 2", а "Хемус" я извадиха от програмата”, допълни Борисов.

"Най-добрата оценка я дава народът кой как е управлявал. След метежа, който ни спретнаха, ми е ясно как февруари направиха всичко. Ние сме именно затова - да отстраняваме грешките си и да се мъчим да ставаме по-добри, но след тези февруарски събития българите два пъти поред ни поставиха на първо място", припомни в речта си лидерът на ГЕРБ.

Борисов подчерта, че ГЕРБ не е антируски настроена и посочи, че трябва да сме умерени в отношенията си с Русия.

"Трябва да сме силни, а действително много ми се иска да имаме успех не заради тази тъпа дума "власт", не заради това да натрием на някого носа. Иска ни се нашият народ да се обедини и без външна помощ да надскочим омразите и да се опитаме да бъдем по-нормални, по-добри с нашите опоненти", аргументира се той.

Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ е за строителството на "Южен поток", но спазвайки европейските правила.

Той засегна и темата за природните бедствия в страната, като заяви, че ГЕРБ е дала 70 000 лева за помощи и храни, ще предоставят и 100 000 на кметовете.

Борисов подчерта, че при воденето на дебатите е важно представителите на ГЕРБ да аргументират позициите си, а не да се карат с опонентите си.

"Този народ трябва да разбере и всички ние като хора, че само работа може да донесе пенсии и заплати. Затова работа, дисциплина, уважение към противниците. Само със спокойствие можем да гарантираме стабилност, само това ще донесе инвестиции", завърши Борисов и пожела толерантна кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


668
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
436
3
 
24
 
! Отговори
Идеалист преди 9 години
Мутри, прости, алчни и жестоки! Господ да ни е напомощ!
435
3
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ=БСП=СССАЩ преди 9 години
Аве, няма ли да измиргат вече комунази на ГЕРБ и БСП??До кога ще търпим бивши комсомлски пидали заели поза партер на турско-американско-еврейските фундалемнталисти??ФОСТАВКА на граждаснкото общество
434
2
 
24
 
! Отговори
rte преди 9 години
Задавате ли си въпроса защо не иска и не участва в дебати, защото е ***,такива са и избирателите му
433
0
 
16
 
! Отговори
135 преди 9 години
Не зная кой ще ни управлява след изборите, но знам, че скоро няма се оправим, ако въобще някога ... С толкова ниско интелигентни политици, за никъде не сме и за нищо не ставаме!
432
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мртлаааа....
431
3
 
23
 
! Отговори
Оня там преди 9 години
Не мога да си обясня само как видно е че тоя *** никой не го иска и всеки го ненавижда освен някакви скапани продажни *** и как всички искаме да изчезне /видно е поне 450 коментата под мен/, а в крайна сметка отново *** *** ще ни управлява ?! Е как да гласуваш като знаеш че всичко е предупределено ?!
430
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Туквуня пак няма да управлява хохохохо
429
2
 
19
 
! Отговори
унав преди 9 години
няма ше ли подаръчета и сувенири ,ключодържател с жетон,запалка?
428
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако се бях нас.рал, нямаше да ме е толкова срам, колкото като гледам колко сме ***.
427
13
 
14
 
! Отговори
циника преди 9 години
501, я разкажи нещо за пилетата! Или ти само ги храниш? И разкажи най-после как беше приключението наречено "пътуване с кънтри автобус от прованса до софето", наред ли са вътрешните ти органи от друсането и колко мозъчни клетки умори докато Голямата Тиква ви пееше на микрофона?!
426
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
как да се откажа от българско гражданство?
425
9
 
16
 
! Отговори
ДАне преди 9 години
Тук някъде прочетох, че ББ е 1. Кака си е- той е *** 1
424
10
 
4
 
! Отговори
циника преди 9 години
496, ако имаше интелект поне на 8-годишно дете щях успешно да ти обясня какво е "луд"
423
7
 
22
 
! Отговори
циника преди 9 години
Гербаджийчета, кажете ни, как се чувствате когато знаете, че лидерът ви е човек, който в нормална държава би наливал евтини питиета в някоя дълбокомахленска кръчма?
422
4
 
19
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Mного зле, герберския матриал много некачествен! Калинка до калинка! За тези некомпетентни хора глас - НИКОГА, ами те са неграмотни!
421
6
 
11
 
! Отговори
циника преди 9 години
492, аз хубаво се гъбаркам с гербаджиите, но като им гледам интелектуалното равнище и се чудя дали няма някоя организация за защита на хората с ментални проблеми да ме съди?!
420
2
 
13
 
! Отговори
сарафош преди 9 години
почват да копат експериментално за шистов газ.кой плаща?има ли безплатен обяд?и какво следва в близко бъдеще,Мъж ли ще е Бойко да спре това?НЕ! ще се продаде.
419
3
 
11
 
! Отговори
циника преди 9 години
488, я кажи изпаднаха ли ти бъбреците от дългото пътуване в безплатния разтракан рейс до софия и обратно и всичко това само, за да имаш честта Голямата тиква да ти продуха наживо малките ти ушички?! А безплатното сондвиче с кренвирш как беше?
418
5
 
8
 
! Отговори
циника преди 9 години
488, добре де, имам възможността от теб да разбира какви са интелектуалните върхове на шимпанзетата! И на подкрепящите ГЕРБ!
417
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До циникаПРОСТ СИ ,А НЕ ИЗУМЕН...