Да не се поддаваме на реваншизъм, макар че го заслужават

Борисов откри предизборната кампания на ГЕРБ пред 15 000 души
Обновена: 7 сеп 2014 20:55 | 7 сеп 2014 15:26, Александър Попов
668

Снимка: БТА

Ако народът ни отреди първото място на изборите е изключително важно от висотата на победата да не се подадем на реваншизма. Макар че те толкова го заслужават. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на предизборната кампания на партията в „Арена Армеец”, на която присъстват над 15 000 души. Кампанията бе открита с едноминутно мълчание в памет на всички загинали в бедствията.

Той поиска да не се стига до поголовната сеч, която настанала преди година и два месеца, когато на власт дошли ДПС и БСП.

Борисов обеща, че при победа общините отново ще си отдъхнат. Според него само ГЕРБ е независима, а кадрите на партията и експертният потенциал будят само завист в другите политически партии.

"БСП, ДПС и Атака щяха още да управляват, ако знаеха, че нещата са наред. Искат, убеден съм, че искат, но не могат. Когато обслужваш корпоративни интереси, когато има обръчи от фирми и какво ли не, няма как да ти се случат добре нещата. Има една истина – дойдат ли БСП на власт, спират европейските фондове, дойдат ли ГЕРБ, ги пускат. Кадрите на ГЕРБ, експертният потенциал, могат да будят само завист в другите политически партии", заяви той.

И изтъкна, че само ГЕРБ може да строи инфраструктура.

"Унищожиха "Струма", същото като с "Дунав мост 2", а "Хемус" я извадиха от програмата”, допълни Борисов.

"Най-добрата оценка я дава народът кой как е управлявал. След метежа, който ни спретнаха, ми е ясно как февруари направиха всичко. Ние сме именно затова - да отстраняваме грешките си и да се мъчим да ставаме по-добри, но след тези февруарски събития българите два пъти поред ни поставиха на първо място", припомни в речта си лидерът на ГЕРБ.

Борисов подчерта, че ГЕРБ не е антируски настроена и посочи, че трябва да сме умерени в отношенията си с Русия.

"Трябва да сме силни, а действително много ми се иска да имаме успех не заради тази тъпа дума "власт", не заради това да натрием на някого носа. Иска ни се нашият народ да се обедини и без външна помощ да надскочим омразите и да се опитаме да бъдем по-нормални, по-добри с нашите опоненти", аргументира се той.

Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ е за строителството на "Южен поток", но спазвайки европейските правила.

Той засегна и темата за природните бедствия в страната, като заяви, че ГЕРБ е дала 70 000 лева за помощи и храни, ще предоставят и 100 000 на кметовете.

Борисов подчерта, че при воденето на дебатите е важно представителите на ГЕРБ да аргументират позициите си, а не да се карат с опонентите си.

"Този народ трябва да разбере и всички ние като хора, че само работа може да донесе пенсии и заплати. Затова работа, дисциплина, уважение към противниците. Само със спокойствие можем да гарантираме стабилност, само това ще донесе инвестиции", завърши Борисов и пожела толерантна кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


668
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
416
10
 
7
 
! Отговори
циника преди 9 години
587, след още 7-8 поста и ти ще успееш да достигнеш критичната за вашата партия ГЕРБ от 20 думи в речника, която е за вас критерий за висока интелигентност. Давай!!!
415
7
 
11
 
! Отговори
До заблудените преди 9 години
Всички фенове на ПРОТУРСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ трябва знаят, че Бойко Борисов и Плевнелиев са се гушкали и целували с Ердоган повече от Доган.Само с ремонта и откриването на джамии са по назад, но за дарения от държавни субсидии толкова.Четири години пенсиите на хората бяха замразени и мизерстваха, но си раздава бонуси в министерствата.Тока го вдигнаха, за да може техните корпоративни спонсори от ВЕИ и ЕРП-та да пълнят гуши.Рекетираха собственици на фирми с успешен бизнес.Останаха хиляди хора без раб
414
9
 
12
 
! Отговори
циника преди 9 години
Не може да се отрече обаче, че някои от малките тиквета във форума успяват да достигнат кота от 20 думи в речника си, при това 4-5 от тези думи дори не са ругатни! Изумен съм!!!
413
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ще бият по помпозност даже БКП
412
7
 
11
 
! Отговори
циника преди 9 години
482, ти надмина речника на Тиквата, бе! направо съм изумен!
411
0
 
9
 
! Отговори
от 474 преди 9 години
до тук виждам десетима желаещи да му държат ---ммммм каквото и да си помислите-стария,мекия
410
2
 
13
 
! Отговори
Цветелина преди 9 години
За всички е ясно ,че американските служби контролират Борисов с тайни записи и с материали за криминалната му дейност в миналото,флашките и ало Ваньо бяха именно тяхна работа напомняйки му кой командва парада.Такъв човек не може да бъде начело на държавата!
409
7
 
6
 
! Отговори
циника преди 9 години
477, много сте нежни малките тиквета, бе!
408
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ще гласувам за герб.после ще е по лесно,февруари месец
407
9
 
8
 
! Отговори
виждам преди 9 години
пет мутри
406
14
 
14
 
! Отговори
циника преди 9 години
Георги Марков казал днес в Арена Армеец, че никой друг бг политик не бил прегръщан от фрау Меркел. Добре де, защо трябва публично да се натрапва едиповия комплекс на Тиквата и неговата дива ревност към евентуалните жестове на любов от страна на мама Меркел към други политици. И защо трябва цяла нация да става заложник на бичните комплекси на един неудовлетворен човечец?!
405
12
 
11
 
! Отговори
до преди 9 години
след изборите какъвто и е резултата тиквочев трябва да бъде изпратен посланик на северния полюс първо защото има достатъчно тлъстинки и второ да настане мир и тишина в нащата страна,стига сме му слушали плямпотенето ,а и за да не се изтрепем заради тая сикаджииска мутра ,сега разбрахте ли защо е имало сибир
404
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
240 депутати за ГЕРБ! То се видя!
403
19
 
14
 
! Отговори
циника преди 9 години
463, Цветелина, разбира се че докато Борисов е на върха, българското общество няма да се успокои. Точно поради тази причина ще се налага да го сваляме от власт. Но не като през февруари 2013 г., когато той просто се сниши за да избегне бурята, а истински ще го наритаме! Това е! И след това вече няма да има Борисов!
402
18
 
11
 
! Отговори
Мръсна тикво, преди 9 години
Не рови костите на достойните хора.Ако Георги Аспарухов беше жив никога не би търпял такива,като доносник Николай с лакираните нокти,доносник Тара и една безмозъчна и крадлива мутра!Мръсни *** срам нямат и от мъртвите.Вижте го хубаво "десният" само с доносници и крадци се е обградил
401
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народа има нужда от Висаджии, Сикаджии, Мутри и умилително да се нагъзва с тайната надеждица да се облажи.Да се облажи и кокото повеч, толкова повече.15 000 лицимери дето чакат постове, обществени поръчки, кражби и подобни.За радост този път само ще точат бръснача...
400
1
 
10
 
! Отговори
Aha преди 9 години
Бил дал пари на бедстващите,от къде бре-от нашите джоб,наглец!
399
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След 5 ако е тоя ще пърдим само от боб.Не съм от бсп споко
398
9
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 9 години
Единственото самостоятелно решение на експерта Орешарски беше да назначи на последното заседание на МС любовницата си Нина Ставрева на добре платена раобота в Черноморската Банка в Солун. Всички други решения му бяха наложени....от Мон...и Дог...
397
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее вожда Ким Чен тиквУн!