Да не се поддаваме на реваншизъм, макар че го заслужават

Борисов откри предизборната кампания на ГЕРБ пред 15 000 души
Обновена: 7 сеп 2014 20:55 | 7 сеп 2014 15:26, Александър Попов
668

Снимка: БТА

Ако народът ни отреди първото място на изборите е изключително важно от висотата на победата да не се подадем на реваншизма. Макар че те толкова го заслужават. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на предизборната кампания на партията в „Арена Армеец”, на която присъстват над 15 000 души. Кампанията бе открита с едноминутно мълчание в памет на всички загинали в бедствията.

Той поиска да не се стига до поголовната сеч, която настанала преди година и два месеца, когато на власт дошли ДПС и БСП.

Борисов обеща, че при победа общините отново ще си отдъхнат. Според него само ГЕРБ е независима, а кадрите на партията и експертният потенциал будят само завист в другите политически партии.

"БСП, ДПС и Атака щяха още да управляват, ако знаеха, че нещата са наред. Искат, убеден съм, че искат, но не могат. Когато обслужваш корпоративни интереси, когато има обръчи от фирми и какво ли не, няма как да ти се случат добре нещата. Има една истина – дойдат ли БСП на власт, спират европейските фондове, дойдат ли ГЕРБ, ги пускат. Кадрите на ГЕРБ, експертният потенциал, могат да будят само завист в другите политически партии", заяви той.

И изтъкна, че само ГЕРБ може да строи инфраструктура.

"Унищожиха "Струма", същото като с "Дунав мост 2", а "Хемус" я извадиха от програмата”, допълни Борисов.

"Най-добрата оценка я дава народът кой как е управлявал. След метежа, който ни спретнаха, ми е ясно как февруари направиха всичко. Ние сме именно затова - да отстраняваме грешките си и да се мъчим да ставаме по-добри, но след тези февруарски събития българите два пъти поред ни поставиха на първо място", припомни в речта си лидерът на ГЕРБ.

Борисов подчерта, че ГЕРБ не е антируски настроена и посочи, че трябва да сме умерени в отношенията си с Русия.

"Трябва да сме силни, а действително много ми се иска да имаме успех не заради тази тъпа дума "власт", не заради това да натрием на някого носа. Иска ни се нашият народ да се обедини и без външна помощ да надскочим омразите и да се опитаме да бъдем по-нормални, по-добри с нашите опоненти", аргументира се той.

Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ е за строителството на "Южен поток", но спазвайки европейските правила.

Той засегна и темата за природните бедствия в страната, като заяви, че ГЕРБ е дала 70 000 лева за помощи и храни, ще предоставят и 100 000 на кметовете.

Борисов подчерта, че при воденето на дебатите е важно представителите на ГЕРБ да аргументират позициите си, а не да се карат с опонентите си.

"Този народ трябва да разбере и всички ние като хора, че само работа може да донесе пенсии и заплати. Затова работа, дисциплина, уважение към противниците. Само със спокойствие можем да гарантираме стабилност, само това ще донесе инвестиции", завърши Борисов и пожела толерантна кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


668
Още по темата: бойко борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
496
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За Герб повече не гласувам а ти найвнико ако не си на яслата на герб си троши главата
495
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе тия герберугите били всичките членове на БКП бе е що така
494
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиква нам е нужна ...
493
3
 
4
 
! Отговори
ЗАСРАМИ СЕ,БЕ...БОКО преди 9 години
ГЕРБАДЖИЙСКО-ПАРТИЙНО КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАБРАВИЛА И НИЩО НОВО НЕ Е НАУЧИЛА. НА ФОНА НА НАЦИОНАЛНОТО БЕДСТВИЕ, ТИЯ ГЕРБЕРАСТКИ *** ПРАВЯТ ШОУ ЗА МИЛИОНИ.НЯМА НУЖДА ПОСРАНОТО "СМЕЛО СЪРЦЕ"ДА СИГНАЛИЗИРА ЗА СГУШЕНИ ВЪВ ВЛАСТТА ***. ТЕ СА ИЗЛЕЗЛИ НАЧЕЛО, КАТО ТОЯ С ПРЕКОМЕРНАТА ОХРАНА ОТ СНИМКАТА,КАТО "ОПАСНИЯ КОМУНИСТ" БЛИЗАШКИ, ПАРДОН БЛИЗНАШКИ. КАТО ОЯДЕНИ ВЪШКИ НА ЧЕЛОТО СЕ ПОКАЗВАТ БЕЗСРАМНО, НАГЛЕЦИТЕ. А НАРОДЪТ *** БЛЕЕ..
492
4
 
3
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 9 години
6 човека охрана.. къв е тоя бе.. Премиер ли е президент ли.. някакъв *** депутат с 3 коли охрани.. Иначе е е никаква мутра, никой не му мисли злото и тн.. Станишев при все,че е от най-омразните българи ходи с една кола и един шофьор, който му се явява охрана. Ама да сте чували за друг политик СИК-аджия? Няма такава държава.. Верно е всички крадат и станаха милионери на наш гръб, но такъв обикновен бандит - страхливец в нашата политика никога не сме нямали
491
3
 
6
 
! Отговори
НАРОДЕ??? преди 9 години
ВОЖДА ВИНЕТУ БОРИСОВ ОБЕЩАВА РАБОТА.ГЕРБАДЖИЙСКО -ДАЛАВЕРАДЖИЙСКОТО УПРАВЛЕНИЕ ДОКАРА НАЙ-ВИСОКАТА БЕЗРАБОТИЦА В СТРАНАТА ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА,ЗАЩОТО НА НЕГО НЕ МУ ПУКА ЗА ХОРАТА,А И ТОЛКОВА РАЗБИРА ОТ ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ.ЗА БОКО ГЛАВОКА БЪЛГАРИТЕ СА ЛОШ МАТ*РЯЛ/ТАКА НАДЗИРАТЕЛИТЕ СА НАРИЧАЛИ БОЛНИТЕ КОНЦЛАГЕРИСТИ/,КУЧЕТА НА СИНДЖИР И ПР.БОКОВИ ПРОСТОТИИ.НО БОКО Е ПРЕХЛАСНАТ ПО ФАШИЗМА.НА ВХОДА НА АУШВИЦ ПИШЕ"РАБОТАТА ЩЕ ТЕ НАПРАВИ СВОБОДЕН"-СТАВАШ НА ДИМ, А ПРИ ГЕРБ- СВОБОДЕН БЕЗРАБОТЕН.
490
1
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
ne komentiram .
489
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО НАРОД СА СЕ СРУПАЛИ, СТИГАМ ДО ИЗВОДА, ЧЕ ПРОСТОТИЯТА И НЕВЕЖЕСТВОТО СА МАСОВО ЯВЛЕНИЕ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ.ЖАЛКО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ВЪЗПИТАНИ ХОРА В ДЪРЖАВАТА НИ.
488
2
 
3
 
! Отговори
GOST преди 9 години
До МУТРАГЕН OOOOO , STIGA RASI PROSTOTII 111
487
5
 
9
 
! Отговори
МУТРАГЕН преди 9 години
ТОЯ ТАКА СЕ Е ВТУРНАЛ НЕИСТОВО КЪМ ВЛАСТТА, КОЯТО ПО ДУМИТЕ МУ Е ГРОЗНА ДУМА,/КАКВОТО И ДА Е ИСКАЛ ДА КАЖЕ НЕНОРМАЛНИКА/, ЧЕ СЪС СТРАШНА СКОРОСТ ЩЕ СЕ РАЗМИНЕ С "ГРОЗНАТА ДУМА".НА ТОЯ САМО ПУРИТЕ И ОХРАНАТА МУ ЗА ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ Е ГОДИШНАТА ПЕНСИЯ НА СРЕДНО СТАТИСТИЧЕСКИЯ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕР!!!! ЗА КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ. ЛОШИЯТ МАТ*РЯЛ ЩЕ ГО ДУХАСТ,АКО МУ ДАДЕ "МРЪСНАТА ДУМА"/ВЛАСТ/.НИКОЙ ИСТИНСКИ ПОЛИТИК НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА НАРИЧА ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЕТО НА НАРОДА *** ДУМА,ОСВЕН САМОЗАБРАВИЛИЯ СЕ
486
3
 
6
 
! Отговори
Dichev преди 9 години
До Анонимен 553Ти може да вярваш и в феи и горски духчета, но това те значи, че ще ги видиш реално пред теб!Не виждате ли как Бойко ви подготвя за неговото управление в стил БСП са виновни и ние нищо не можем да направим-освен да крадем с помощта на нови дългове и от европейски фондове? Айде герберски *** плюйте ме, но това е истината!
485
0
 
7
 
! Отговори
циника преди 9 години
Очаквам тикветата,които вчера бяха натоварени като картофи по рейсовете от цялата страна, да напишат в кратко есе как се чувстват в момента на работното си място в съответната администрация след дългото пътуване до софия в раздрънкан кънтри бус!
484
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 545Тъй като твърдиш, че другите са поуграмотни, самочувствието на напълно неграмотен проличава от граматическите ти познания - в твоето безкрайно, безмислено и втръснало до повръщанве изречение, ще знаеш, че "фюрерът" тук се пише с кратък член.Справка - граматика за трети клас.Все по-друго е да си неграмотно, злобно и кухо папагалско ***.
483
2
 
5
 
! Отговори
питащ преди 9 години
Какво стана със Станишев? къде изчезна? как изнесе толкова многа пари ? дали е ГЕЙ както твърдят всички... Какво става с Христо Бисеров ? ще имали съд с оправдателна присъда за него ? колко ли е откраднал?
482
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
някои от политиците на първата снимка не ги познавам
481
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РЕ-ВАН-ШИ-ЗЪМ ДО ДУП-КА !!!
480
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко ако няма реваншизъм няма да гласувам за ГЕРБ
479
1
 
11
 
! Отговори
алооо САЙТА преди 9 години
Не прецаквайте коментарите когато плюем по борисоф
478
2
 
10
 
! Отговори
Аверчето на Обама преди 9 години
Бойко, нали си авер с негъ., ИЗВИНЕТЕ, с Обама?Сигурно знаеш ЗАЩО СЕ ЗАМЪЛЧА по случая със сваления малайски самолет ?А кажи де?Що мълчите? Нещо не ви отърва май?П.П.Както се оказва, доблестните украински МАЙДАНЦИ, му видяха сметката. Що ли не ги фалят?
477
1
 
16
 
! Отговори
андро преди 9 години
До 567...Ами как да гледам овце като бойко ви е взел всичките при него. Да те наричат ЛОШ МАТЕРИАЛ, ДА ТЕ СЪВЕТВАТ ДА САДИШ КАРТОФИ ЗАЩОТО ТОЙ ТАКА ПРАВИЛ, И ДА ПРАЩА БЕЗРАБОТНИТЕ СТУДЕНТИ ДА ГЛЕДАТ ОВЦЕ И ДА ПОДКРЕПЯШ ТОЗИ ЧОВЕК ЗНАЧИ СИ НЕ САМО ОВЦА НО И ***.