Аферата на тези избори се казва Близнашки, смята Манолова

Той извършва агитация в полза на ГЕРБ, вярва социалистката
10 сеп 2014 20:03, Красимир Ангелов
93
Аферата на тези избори се казва Близнашки, смята Манолова
Мая Манолова. Снимка: БТА

"Искам да предупредя българските граждани, че аферата на тези избори се казва Близнашки", обяви в предаването "Лице в лице“ по bTV бившият заместник-председател на НС Мая Манолова.

По думите й служебното правителство извършва агитация в полза на ГЕРБ, като освен това назначава негови кадри и чертае неверни "катастрофични картини за състоянието на държавата".

"Правителството на Близнашки направи какво ли не. Само програма за космически изследвания не е започнало”, каза още Манолова.

ГЕРБ щяха да спечелят още депутатски места, ако бяха пуснали в употреба 480-те хиляди бюлетини от печатницата в Костинброд на предните парламентарни избори, обяви още социалистката. Това стана в отговор на въпрос дали събитията от деня за размисъл през май 2013 година не са отнели на ГЕРБ решаващи 2-3 места в парламента.

"Бяхме сигурни, че изборът на тази печатница не е случаен", отбеляза бившият зам.-председател на парламента. Манолова категорично отхвърли версията, че зам.-председателят на ДАНС Димитър Йорданов й е предоставил информация за печатницата, а тя след това я е предоставила на Николай Бареков.

"Ако има изтичане на информация от ДАНС, със сигурност това не се случи в Костинброд, а месец по-късно, когато цялото дело беше изпратено в пощенските кутии на няколко журналисти", заяви Манолова, като посочи, че визира т.нар писмо на „достойните прокурори”. Социалистката увери, че не познава Йорданов и няма как той да й е предоставил подобна информация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САМО ДА ЗНАЕ ТОВА ЧУДО, ЧЕ НЯМА НЕНАКАЗАНО И НЕВЪЗМЕЗДЕНО ДЕЛО, А НЕЙНИТЕ САМО ТЯ И БЛИЗКИТЕ И ЩЕ ГИ " ПЛАЩАТ"!!!
35
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лицето на наглостта...
34
7
 
30
 
! Отговори
ицо преди 9 години
Манолова-дамата на конспирациите!Разкриваше Костинброд(яде ***,яде ***),сега захвана Близнашки (пак ще яде....),не бе просто да си го знаете....Маянце успех пчеличке!
33
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С алкохолика Миков сте голям л*ян тандем,и поплювкото до вас,много убава снимка,сами ли се снимахте?
32
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кюстендилска сбръчкана слива с костинбродски *** ср ощастливила
31
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пикла...
30
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като ви ритнаха отзад,как е?БСПто винаги си отива заради лъжи!Затова не лъжи,като махленска ,че пак,ще си го получите!!!Зган ***!
29
5
 
24
 
! Отговори
№15 преди 9 години
Честно, някой може ли да обясни точно какво се случи с момчето 15-15?
28
7
 
29
 
! Отговори
Попчето преди 9 години
Тази нагла безбожница продължава да се прави на света вода-ненапита и освен лъжи друго не знае! Напритив,правителството на г-н Близнашки РАБОТИ за разлика от вас,които само сипехте хули и скалъпвахте различни номера,за да изглеждате по-бели,отколкото сте, ама нещо не се получиии ?! Манолова колкото пъти се появи някъде винаги ГОЛЯМ СМЯХ ПАДА - прави са хората като я считат вече за клоуна на БСП :))) Отива й! Като лъсне за новите избори още лъжи за друга печатница ще заслужи тиквен медал!Срам !
27
8
 
32
 
! Отговори
Главната преди 9 години
Главната манипулаторка и лъжкиня защо не е в затвора. Костинбродската кощрамба сътвори най-голямата политическа измама в съвременната българска история и прокуратурата дреме и нищо не прави. Тя и измамника - Бюрек отдавна трябваше да са осъдени за масова психоза и изопачаване на изборите.
26
5
 
26
 
! Отговори
Джони преди 9 години
Какво стана с Костинброд, Майче?
25
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вярно е.близнашки е за герб.
24
7
 
20
 
! Отговори
Соц Боц преди 9 години
Тая русата *** не разбра ли единствено могат да харчат пари като управляват. Нареждат си кадрите по партийно-роднинска линия по високи постове да взимат заплатка докато вкарат каруцата в батака.След 4 години ще имат шанса пак да харчат.
23
4
 
26
 
! Отговори
Й преди 9 години
Няма такъв друг коромпил
22
10
 
32
 
! Отговори
гаф №15 преди 9 години
точно тая ли? дето се направи за посмешище със собствения си изборен закон?помните ли 15-15, м?
21
18
 
6
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
ЗА 27. ПРЕДСТАВИ СИ , ЧЕ *** Е ***.КАК БИ СЕ ПОЧУВСТВАЛ АКО АЗ Я НАРЕКА ТАКА. НИКОГА НЕ ПРАВИ ТОВА, КОЕТО НЕ ИСКАШ НА ТЕБ ДА НАПРАВЯТ.ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ КАТО СИ АНОНИМЕН И СИ ХВАНАЛ БОРИСОВ ЗА ШЛИФЕРА.
20
5
 
27
 
! Отговори
Цирк МАНОЛОВА преди 9 години
Мая Манолова тръгва на срещи с ново информационно средство!!!Четете Дар ик, за да се посмеете на клоунесата.
19
9
 
15
 
! Отговори
N1 преди 9 години
Mai4e ne gledai kakvo ima v kupata na drigite che ti shte ostanesh gladna...
18
8
 
28
 
! Отговори
акуф преди 9 години
мазолова си знае само интриги и интриги само интриги са и у глъвътъ
17
9
 
39
 
! Отговори
555555 преди 9 години
КЮСТЕНДИЛСКА ***!!!!!!Затвори се гнусните уста *** долно пробна лъжкиньо!!!!!!Аферата Костинброд няма да се повтори.Аут си и ти и БСП .Хората не ви искат .Червени ***.!!!!!!!Никога повеченяма да сте във властта.!!!!!!!!!НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!!!!!