Манолова и Цачева: МВР да действа решително срещу брокерите

Двете водеха спор за "опорни точки" на партийните си централи
Обновена: 14 сеп 2014 13:56 | 14 сеп 2014 11:14, Анисия Иванова
168
Манолова и Цачева: МВР да действа решително срещу брокерите
Снимка bTV

БСП и ГЕРБ са готови да съдействат на МВР срещу купуването на гласове. В предаването „Тази неделя” на bTV кандидат-депутатите от БСП и ГЕРБ Мая Манолова и Цецка Цачева призоваха органите на реда да действат решително срещу брокерите.

Двете кандидатки за народен представител се обединиха около едно – и двете са говорили със служебния министър на вътрешните работи Йордан Бакалов с искането МВР да обърне особено внимание на ромските квартали преди изборите.

Още по темата
Манолова и Цачева влязоха и в предизборен спор около това коя от двете предизборни кампании се води по опорни точки вместо да проведат дебат за програмите и бъдещите политики на партиите си.

Според Манолова служебното правителство на Георги Близнашки е пропуснало възможността да организира честни избори и вместо да се занимава с това играе ролята на „политически ПР на ГЕРБ”. Тя напомни за политическите уволнения и по думите й „се реставрират кадри на ГЕРБ”.

Според Цачева БСП са се провалили в управлението и с риторика като тази на Манолова целят да фокусират вниманието върху служебния кабинет, с надежда, че хората ще забравят какво е било преди по-малко от месец.

„Вие се провалихте. Едно е да искаш, друго е да можеш и да го направиш”, коментира водачът на листата на ГЕРБ в Плевен.

И двете на няколко пъти се обвиняваха, че се водят по „опорни точки” от партийните си централи, често се прекъсваха или говореха едновременно, без да се изслушват.

Манолова критикува ГЕРБ и за предизборния ПР с почистването на домове в наводнените райони и подчерта, че тя също е помагала, но без да вика медиите да я отразяват.

От своя страна Цецка Цачева призова всички партии да постъпят като ГЕРБ – да се откажат от кампаниите и да отделят парите за пострадалите от бедствията. Тя поиска да разбере и защо БСП е с най-скъпата кампания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЛАВЯНСТВОТО НЕ ПРЕЧИ БЪЛГАРИЯ ДА Е В ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ СЪС САЩ И ПРИЯТЕЛ И СЪЮЗНИК....НА НАС НЕ НИ ПРЕЧИ. НО НА САЩ И НА ЕВРОПА ПРЕЧИ. САЩ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРИЯТЕЛИ СЛАВЯНИ, СЛАВЯНИТЕ ИМ Е ПОЗВОЛЕНО САМО ДА СЛУГУВАТ НА САЩ, ЗА КАКВО ПРИЯТЕЛСТВО БЪЛНУВАШ, КЪДЕ СЕ РЪГАШ, НЕ ВИЖДАШ ЛИ, ЧЕ НИ ПРЕЗИРАТ.
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, сайта, излагате се бе! Вече е 13 часа, а няма нито една статия срещу Русия. Аааа.... господарите ви ще ви дърпат ушите усещам....Снощи кой знае къде е бил зам. американския посланик с неговия съпруг, сигурно са пирували до късно из глуповете на София, сега не могат да станат да пуснат сводката на демократичната свободна преса.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, сайта, излагате се бе! Вече е 13 часа, а няма нито една статия срещу Русия. Аааа.... господарите ви ще ви дърпат ушите усещам.
23
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАШИТЕ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ СА АНГЛОСАКСОНЦИТЕ. АНГЛОСАКСОНСКИТЕ БРАТЯ НИ ОСВОБОДИХА ОТ КОМУНИЗМА И НИ ДАДОХА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА.
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кеворк е стар ***, ченге от държавна сигурност който нищо не разбира от политика и жуналистика.
21
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ И ИЗРАЕЛ СА НАЙ-МИРОЛЮБИВИТЕ НАЦИИ В СВЕТА, РАДЕТЕЛИ ЗА МИР КОИТО ПОДКРЕПЯТ БЕЗВЪЗМЕЗДНО СТРАНИ КАТО БЪЛГАРИЯ КОИТО БЯХА СЪСИПАНИ ОТ РУСКИЯ БОТУШ. БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЕРЕН СЪЮЗНИК НА САЩ И ИЗРАЕЛ АКО ИМА УМНИ ПОЛИТИЦИ.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Манете ги тия бе. Гледайте Кеворк при Диков от миналата събота. Има го в бокса предаването. Страшен *** е тоя Кеворк. Диков както си задаваше провокативните въпроси по едно време само започна да слуша със смразен поглед. Кеворк направо скъса с интелект. Жалко че не е в политиката, но той сам си го каза, че това е *** история.Велик Кеворк!
19
1
 
1
 
! Отговори
15/15 преди 9 години
БСП е срещу купуването на гласове от други партии. Това се е тяхан запазена марка15/15 - само моля да се обяснява по добре на ромското население като драскат номер на бюлетина и кандидат.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз ще гласувам за себе си. Ще занеса бюлетина с моето име. Партия нямам, няма и да имам. Ако не им харесва на другите, да умират.
17
3
 
3
 
! Отговори
akud преди 9 години
аз ще гласувам за дпс защото харесвам турция и ми гот че дпс ми краде данъците и ги раздават на ромите
16
1
 
8
 
! Отговори
darcas преди 9 години
Тия двете *** не мога да ги понасям. А те пак се бутат за парламента, пачи. Ако имаше мажоритарни избори, никой нямаше да ги вкара в парламента тия уруспии!
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз ще гласувам за ГЕРБ защото обичам Израел и той за мен е най-важен....В последните месеци видяхме, че БСП, Вигенин, куклата Орешарски и сие се оказаха по-големи слуги на Израел и Вашингтон дори от ГЕРБ.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дaли ще сa бсп, герб, реформaтори или пишмaн нaционaлисти, рaзликa нямa.Всички сa слуги нa фaшингтон. Видяхме дaже тези, които минaвaхa зa слуги нa москвa, кaк клекнaхa нa нa оновa изчaдие мaккейн.Бг политиците сa aбсолютнa гнус.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има ли останали хора, които хранят илюзии че положението в БГ ще се оправи. Ще се оправи само ако тръгнем по пътя на Западна Европа - да вземем една богата африканска страна с 30-40 милиона население да ни работят и да черпим с пълни шепи ресурсите им и така след 50 години ще станем като Франция, Белгия и Германия. Никой не е станал богат в Европа по друг начин. А сега сме трети свят, евтина работна ръка и суровинен придатък на запада, те и за това ни взеха.
12
0
 
11
 
! Отговори
демократ преди 9 години
Какво е това женско комсомолско събрание?
11
0
 
3
 
! Отговори
шмунхо преди 9 години
вижте добре лицето на все още неофициалната коалиция която е факт в много традове уж битката е кои ще пласира повече народни представители а всъщност народни грабители бии политическата гмеж с камъни
10
0
 
2
 
! Отговори
Когато спипат някой преди 9 години
да купува гласове, да се уточни за коя партия ги купува и колко гласа вече е спазарил. После, в съответната избирателна секци, когато изборните резултати са на лице, от гласовете, събрани от съответната партия да се приспадат по десет гласа за всеки купен глас.Това да се уреди със закон.Да видим тогава ще купуват ли гласове!Възможно е и друго.Като установят за коя партия е пазарлъкът, на изборите да не се зачитат гласовете дадени за тази партия в този район- все едно никой не е гласувал за нея
9
1
 
3
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
Това на снимката една жена ли е или са две различни?
8
0
 
5
 
! Отговори
един Българин преди 9 години
"И двете на няколко пъти се обвиняваха, че се водят по опорни точки от партийните си централи, често се прекъсваха или говореха едновременно, без да се изслушват."Няма ли някой по-свестен Ганьовец или двама да ги вземат тия двете за жени, да си порка/т и да им хвърля/т по един добър бой отвреме-навреме и да задоволява и другите им перверзни навици, за да ги усмири и да не им дава на тия двете да рушат държавата. Просто тия подобия на жени са си за бой.За да усетят "опорната точка" на народа.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тия двете не само прическите им са еднакви но и съдържанието под прическите е еднакво. Някои казват че сме имали многопартийна форма на управление. Не формата на управление е еднопартийна. Същото е както беше с БКП. За когото и да гласуваш е все тая.